Monday, April 30, 2012

Need ur help!! Recomandati-mi un autobronzant sa par venita de la mare :)))

Va imbratisez, dragele mele! Sper ca in acest moment va bucurati de o mini-vacanta placuta (cine s-a gandit ca ar trebui sa sarbatorim ziua muncii stand degeaba, mare om a fost!) :))

Insa va spun sincer: eu ma oftic putin: anul acesta nu am facut nimic de 1Mai...maine dam o tura scurta pe la bulgari si...atat. Eu si cu al meu Motan ne-am hranit reciproc (intr-un mod duios si romantic) cu paracetamol si picaturi Olynth zilele astea. Asta da vacanta, spuneti ca nu ma invidiati!
Mai rau e insa ca tot primesc notificari de pe Facebook de la prieteni care tin sa ma anunte ca apa e calda, vremea frumoasa, hamacele  comfortabile si nisipul fin. Va spun sincer: ma oftic!!

Prin urmare, mi s-a pus pata sa ma inmoi in autobronzant in weekendul asta, poate-poate oi pacali pe cineva ca m-a furat si pe mine soarele de Vama...fara ca de fapt sa ma fure (e si mai sanatos asa, se pare!) 



Eu folosesc cu succes lotiuni atobronzate de cel putin 5 ani. Preferatele mele sunt cele care ofera o colorare progresiva: sunt mult mai permisive la aplicare si rezultatele sunt parca intotdeauna mai naturale, fara dungi, dare, pete, greseli. In plus, daca bronzantul e progresiv nu mai trebuie sa duci nici grija palmelor patate dupa aplicare. Asta mi se pare solutia perfecta pentru un bronz natural, sanatos, si care se poate "doza" in functie de perioada anului, de dorinta, de tonalitatea initiala a pielii, etc. Ce-ti mai poti dori?

Autobronzantul meu preferat a fost vreme de vreo 3-4 ani cel de la Dove - Summer Glow. Acesta:



Era perfect: culoarea era ultranaturala, (pe pielea mea oferea exact efectul acela de sarutat de soare - nu se prindea nimeni ca eu de fapt NU am fost la mare). Pretul era bun, se gasea pe toate drumurile, se aplica intr-o clipita si nu pata niciodata! Iar cand se curata, se lua uniform, asa ca nu aratam ca un dalmatian bronzat :))
Din pacate insa, a fost scos din productie sau a disparut de pe piata romaneasca. De anul trecut nu-l mai gasesc deloc! (*sad & pale kitty*). Anul trecut pana prin iulie am mai folosit din rezervele de Dove (la un moment dat aveam vreo 3 flacoane ascunse prin dulapuri, pe ideea "break in case of pale emergency". Prin iulie insa, ispravisem tot!

Asa ca am pornit sa caut o alternativa la fel de iefina, tot pe ideea de bronzare progresiva. Nivea nu-mi place, Johnson's nici atat....si cam asta a epuizat variantele drugstore. Scurta lista, nu-i asa?
La un moment dat insa, in Auchan parca, am gasit o crema de la Gerocosen - Summer Skin, care promitea o bronzare progresiva in doar 4 zile.



Si am cumparat-o. Parfumul e initial placut, citric, si chiar credeam ca am scapat de mirosul acela de sfecla sau trestie sau ce naibiului e mirosul acela tipic al autobronzantelor. Din pacate m-am inselat - dupa cateva minute parfumul se schimba si nu mai e atat de placut. In plus, si aplicarea e destul de dificila: crema asta lasa un filtru alb pe piele de parca ar fi cu factor de protectie solara 50+...si nu e, ca m-am uitat! Prin urmare trebuie masata indelung pana se absoarbe...si apoi face "scame." Va marturisesc: ma cam enerveaza...dar o folosesc ca nu am alta mai buna.

Iar acum vine intrebarea si rugamintea de ajutor: 

Fetelor, voi folositi autobronzant? Daca da, va rog, recomandati-mi-l pe cel cu care v-ati impacat cel mai bine!

Mi-ar placea sa fie tot unul care ofera culoare treptat, acestea sunt preferatele mele. 
Ar fi minunat daca ar oferi o culoare cat mai naturala - nu vreau sa arat ca si cum m-as fi tavalit prin pufuleti cu cascaval si, neaparat...sa nu se ia pe haine!

...Mda, stiu: frumos, destept si devreme acasa...asa sunt eu, pretentioasa, mai ales cand dau un ban indelung muncit (apropo: ar fi grozav daca nu ar costa cat factura la intretinere!) ...dar sunt sigura ca, daca ma ajutati, Fat-Frumosul autobronzantelor va fi in curand al meu! :))
Si sunt sigura ca veti ajuta si alte fete care-si doresc sa incerce bronzul fals dar sanatos, direct de la tub. Ce ziceti, ma ajutati cu o recomandare?


Please, help a kitty out!


                               
Pin It

Thursday, April 26, 2012

Review - Jardins du Monde - Lotus Flower


Nu stiu altii cum sunt, dar eu imi aleg gelul de dus aproape in exclusivitate in functie de parfumul sau. Nu ma intereseaza nivelul de hidratare, pentru bine dusul este in primul rand o experienta senzitiva, este micul meu moment de relaxare. Dupa dus, daca simt nevoia, pot aplica  crema hidratanta, un ulei sau o lotiune de corp.

Astazi va voi vorbi despre gelul de dus de la Yves Rocher din gama Jardins du Monde in varianta cu floare de lotus.

Insa intai o marturisire: nu reusesc sa ma molipsesc de microbul Yves Rocher. Desi stiu ca au produse bune, mi se par cumva inaccesibile: e vorba de tot sistemul ala de comenzi – prin telefon, prin posta, timbre, oferte...eu nu inteleg mai nimic din asta. Insa o prietena buna m-a cadorisit cu acest gel de dus si am fost foarte incantata. Imi doream sa incerc gama Jardins du Monde de foarte mult timp.



Gelul de dus cu floare de lotus are un parfum foarte placut, floral si relaxant. Eu sunt foarte pretentioasa cand vine vorba de parfumuri, insa acest gel de dus e minunat. In plus, mi se pare ca e perfect pentru aceasta perioada de an, cand toata natura infloreste. Mie intotdeuna mi-a placut sa alternez parfumurile si gelurile de dus in functie de anotimpuri: iarna prefer parfumurile mai dulci, vanilate, usor condimentate, care incalzesc sufletul si corpul. Primavara ma simt atrasa inexplicabil de aromele suave florale, vara aleg fara exceptii parfumuri mai fresh, uneori fructate, zemoase. Iar toamna savurez cu melancolie parfumurile fructat-orientale. 

Parfumul gelului de dus cu floare de lotus din Laos se deschide cu o nota relaxanta si in acelasi timp senzuala, predominant florala. Este un parfum cu proprietati relaxante si calmante, mai ales in asociere cu apa fierbinte. Mi se pare ca indeamna la vis si la reverie. Floarea de lotus ocupă un rol important în cadrul mai multor tradiții de vindecare ale orientului. Ea conține lotusină și nuciferină, compuși care determină un efect specific de stimulare cerebrală și care generează o stare generală de relaxare, de liniștire a minții, de interiorizare, calm si pace lăuntrică.

Insa in urmatoarele clipe simt o a doua nota de parfum, usor citrica si revigoranta, asemenatoare putin cu mirosul florilor de lamaita. Eu nu sunt deloc o fana a parfumurilor cu note citrice, acrisoare, insa mi se pare ca in compozitia acestui gel de dus chiar ofera un anumit echilibru: intai te linistesti, te calmezi, visezi cateva secunde cu ochii deschisi si apoi…te trezesti usor revigorat si plin de optimism si forte proaspete.

Mai trebuie sa marturisesc si faptul ca am avut un puternic sentiment de deja-vu cand am mirosit prima oara acest gel de dus. Mi se pare ca se aseamana mult cu un alt gel de dus pe care l-am iubit: Palmolive Aromatherapy in varianta albastra – Tranquility. 



Acesta din urma a fost gelul meu de dus prefearat acum multi ani, cred ca vreo 7 sau 8 la numar. Din pacate, din cate stiu eu, a fost scos din productie. Insa am fost mai mult decat incantata sa simt aceleasi note linistitoare de parfum in Jardins du Monde Lotus Flower. 

Din punct de vedere al hidratarii, gelurile de dus Jardins du Monde nu ofera nimic surprinzator. Nici nu hidrateaza, insa nici nu mi se pare ca ar usca excesiv pielea. Sunt asemanatoare din punctul meu de vedere, ca si consistenta si textura, cu gelurile de dus Senses de la Avon (si pe acestea le folosesc frecvent, si tot din cauza parfumurilor imbietoare). Desi nu hidrateaza pielea, eu sunt mai mult decat multumita sa ma rasfat doar cu parfumul gelurilor mele de dus. Mi-am calcat pe inima de cateva ori si am ales uleiuri sau crème de dus hiratante, dar care nu ofereau parfumuri atat de placute. Pe langa faptul ca nu mai simteam acel sentiment placut de relaxare si abandon din timpul dusului, de cateva ori era sa-mi rup si gatul alunecand in cada….mda, uleiurile de dus hidratante transforma cada intr-un adevarat patinoar. Si, partea cea mai trista era ca trebuia sa frec cada dupa fiecare dus sa elimin resturile de ‘hidratare’. Pai decat asa corvoada, mai bine ma hidratez dupa baie :)

In concluzie, sunt foarte incantata de prima mea experienta cu gelurile de dus Jardins du Monde. Mi-ar placea sa le incerc pe toateeee. Primele pe lista sunt cel cu cafea, cu lavanda, floare de tiare, ylang-ylang si portocala :)

Voi ati incercat gelurile de dus Jardins du Monde? Care e preferatul vostru? Ce sa-mi iau mai intai?

Pin It

Saturday, April 21, 2012

Review Bourjois - Flower Perfection


In ultimele saptamani am simtit nevoia sa-mi schimb rutina zilnica de machiaj. La noi la birou este foarte cald si fondul meu de ten preferat nu prea mai face fata. Am incercat 2 variante: am purtat in paralel fond de ten mineral si noul fond de ten de la Bourjois -  Flower Perfection. 

Astazi va voi impartasi impresiile mele despre cel din urma. Sunt restanta cu acest review de multicel, l-am purtat prima oara atunci cand v-am prezentat primul meu machiaj, aici. Atunci am primit mai multe comentarii care ma rugau sa revin cu un review. Insa am avut nevoie de o perioada mai lunga de timp pentru a-mi forma o opinie clara asupra acestuia, mai ales avand in vedere faptul ca nu l-am purtat in exclusivitate.


Aplicarea: Sincer, noul fond de ten de la  Bourjois nu m-a dat pe spate la capitolul asta. Mi se pare ca nu aluneca foarte bine si ca nu se intinde cu usurinta. Flower Perfection are o textura lichida, dar incredibil de fondanta – se „lipeste” imediat de piele. Are toate semnele initiale ale unui fond de ten cu o putere mare de acoperire, insa tocmai aceste caracteristici il fac destul de greu de blenduit si de uniformizat. Mie mi s-a parut ca se aseamana mult din acest punct de vedere cu Revlon – Colorstay, fara a fi insa chiar atat de dificil de aplicat! Flower Perfection insa miroase mult mai placut decat Colorstay – are un parfum discret floral-fresh, nu foarte puternic. Insa la fel ca in cazul experientei mele cu Revlon – Colorstay, am descoperit ca si acest fond de ten evidentiaza orice zona unde pielea este mai uscata, in special in jurul nasului si a sprancenelor, desi folosesc mereu inaintea machiajului un ser cu rol de primer. Acesta este un mare minus din punctul meu de vedere pentru ca mi se pare ca oricat de putin as aplica si oricat de bine as blendui, arat vizibil machiata. Si asta nu este deloc ceea ce-mi doresc.
In plus, dupa ce termin machiajul, mereu ma vad nevoita sa retusez zona din jurul sprancenelor, a nasului si a gurii, ori cu o discheta demachianta, ori pulverizand apa termala, ori incercand sa blenduiesc zonele problema cu o mini pensula kabuki umezita. 

Finishul: Acest fond de ten are un finish mat, usor pudrat, care se mentine multumitor pe parcursul zilei. Culoare nu oxideaza, cel putin eu nu m-am confruntat cu aceasta problema. Finishul mat nu este cel mai natural, insa in zilele care cer mai mult decat „natural’, acest fond de ten te poate salva.

Acoperirea: Bourjois Flower Perfection este un fond de ten cu o putere de acoperire mare. Acopera tot, din punctul meu de vedere acopera chiar mai bine decat Revlon – Colorstay.

Rezistenta: Machiajul meu a rezistat mai mult decat onorabil pe intreg parcursul zilei, chiar si in conditii de temperatura crescuta – la noi in birou cred ca sunt peste 25 de grade.
Trebuie sa marturisesc ca Flower Perfection chiar m-a uimit la capitolul rezistenta: astazi l-am purtat timp de peste 13 ore si seara tenul meu inca arata proaspat, iar machiajul era intact. 

Se aseamana cu: Dintre toate fondurile de ten incercate, mi se pare ca Flower Perfection se aseamana cel mai mult cu Revlon Colorstay, din toate punctele de vedere. De fapt, eu il vad ca pe o varianta mult imbunatatita a Colorstay – ofera acoperirea si rezistenta acestuia, insa nu este la fel de dificil de aplicat si nu miroase atat de revoltator. Avand in vedere ca preturile sunt si ele similare, eu as recomanda cu toata increderea Bourjois in locul lui Revlon.

In concluzie: Desi mi se pare un fond de ten bun, nu cred ca as putea sa port Flower Perfection zi de zi. Imi displace faptul ca aplicarea lui cere atentie, rabdare si timp si ca ma simt si arat machiata atunci cand il port. Imi place insa mult finishul, puterea sa de acoperire si rezistenta. 

Nota: 8/10


Voi ati incercat Flower Perfection? Care este fondul vostru de ten preferat?

Pin It

Sunday, April 8, 2012

Experienta mea - albirea dintilor la stomatolog


Salut! V-a fost dor de mine? Mie mi-a fost tare dor de voi si de blogging!
Fac eforturi mari, dar mi-e inca foarte dificil sa-mi stabilesc un program pe care sa-l respect. In ultimele 2 saptamani mi-am promis aproape zilnic ca voi scrie pe blog, si de fiecare data a intervenit altceva sau am fost prea obosita. In fine…banuiesc ca nu ati venit aici sa ma vedeti cum ma plang.
Let’s get this show on the road, caci v-am pregatit o postare interesanta.

Acum vreo 3 saptamani mi-am achizitionat un voucher pentru albire profesionala a dintilor de pe un site de reduceri.
Anuntul suna asa (va dau citatul exact):

Oferta unisex! Albire profesionala cu gel si lampa ultraviolete la numai 49 Ron in loc de 245 Ron+Bonus Consultatie cu camera intraorala+40 Ron Reducere la orice interventie stomotologica!Uitati de culoarea inestetica a danturi si eliminati petele de pe smalt, obtinand o dantura stralucitoare si un zambet de milioane!Reducere 80 %!

Eu intotdeauna am visat sa am dinti albi de superstar si un zambet care sa lumineze camera. De mult cochetam cu ideea unei proceduri de albire a dintilor profesionala, facuta in cabinetul medicului stomatolog. Acum vreo luna insa, cam pe la primul meu salariu, m-am hotarat sa fac acest pas.



In “competitie” pentru atentia si banii mei castigati din greu au intrat vreo 3-4 oferte diferite de pe diferite siteuri. Am ales-o pe acesta din doua motive:

-         -  In primul rand, era oferta cel mai bine detaliata, scrisa cu grija si consideratie. Se dadeau toate detaliile proceduri, harta cabinetului si cam toate informatile pe care ti le doresti sa afli cand te gandesti sa iei o asemenea decizie
Sa va mai citez de pe pagina “oficiala”:

Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult albirea dentara. Datorita regimului de viata modern : cafea, bauturi colorate si carbogazoase, tutun-dentitia sufera modificari majore in ceea ce priveste nuanta smaltului si necesita interventia stomatologului.

Albirea dentara a devenit, astfel, o necesitate si nu un moft, indiferent daca este adresata doamnelor sau domnilor.

Crocodilo va ofera oportunitatea de a beneficia, cu Reducere de 80% de Albire profesionala stomatologica. Eliminati petele dentare si dobanditi un zambet stralucitor la Leonida Dent.

Leonida Dent a devenit o prezenta notabila in domeniul medicinei stomatologice din Bucuresti, promovand calitatea serviciului stomatologic prin exigenta medicilor si aparatura de ultima generatie.. Cu doua centre stomatologice deschise in diferite puncte din capitala si tratamente stomatologice simple si complexe, Leonida Dent este locul in care veti gasi o echipa de profesionisti al caror singur obiectiv este obtinerea unui zambet stralucitor fara nici cea mai mica imperfectiune dentara

Promotia include:

Albire profesionala stomatologica cu gel si lampa ultraviolete
Bonus Consultatie cu camera intraorala
40 Ron Reducere la orice interventie stomotatologica


Albirea dentara profesionala cu gel si lampa ultraviolete Leonida Dent

Cum se desfasoara tratamentul in sine?

Tratamentul de albire in cabinetul stomatologic se desfasoara in modul urmator: medicul izoleaza gingiile pentru a le proteja, apoi aplica gelul cu peroxid pe suprafata externa a dintilor. Urmeaza proiectarea unei lumini speciale - ultraviolete - pe suprafata dentara, timp de aproximatix 20-30 minute.

Cat de eficient este tratamentul ?

Procedurile de albire executate de catre medicii stomatologi de la Leonida Dent au o eficienta ridicata, deoarece se foloseste un gel special cu o concentratie marita de peroxid: de 23 % la care se adauga actiunea lampii cu ultraviolete.

Cat dureaza tratamentul?

Tratamentul in clinica dureaza pana la 30 minute*toata procedura* rezultatul fiind foarte multumitor pentru pacienti.

Procedura este dureroasa?

Procedura presupune un efort minim din partea pacientului si nu provoaca durere. In tot acest timp pacientul este asistat de medicul stomatolog

Procedura ataca smaltul dintilor?

Aceasta procedura este sigura, garantata si nu provoaca alterari ale smaltului dintilor.

Efectul este vizibil instant?
Efectul se observa chiar dupa terminarea procedurii in cabinetul stomatologic

Cat dureaza rezultatul albirii profesionale cu gel si lampa ?

Va puteti bucura de efectul albirii o perioada lunga de timp care poate atinge 10-13 luni*1 an* in functie de igiena orala a fiecarui pacient.

Albirea dintilor poate fi una dintre cele mai usoare cat si cele mai multumitoare proceduri stomatologice pe care le puteti efectua pentru dumneavostra!”


-          - In al doilea rand, marturisesc, era ieftin! Foarte ieftin…prea ieftin daca pot spune asta. Va spun sincer, faptul ca aceasta oferta era asa de ieftina m-a facut sa ma indoiesc de cateva ori de calitatea serviciului pe care urma sa-l primesc, dar in ciuda acestul “feeling”, in final am ales sa achizitionez acest voucher.

     Cum au decurs lucrurile:

Acum 2 saptamani, intr-o sambata, am fost sa beneficiez de tratamentul de albire. Cand am facut programarea, miercuri sau joi, am putut alege intre 2 cabinete ce pareau a se afla sub titulatura “Leonida Dent”. Eu am ales cabinetul stomatologic situat pe strada Moinesti, in sectorul 6, pentru ca era cel mai apropiat de casa mea. M-am programat initial pentru ora 3, insa sambata, cand am sunat sa confirm programarea, am fost rugata sa vin putin mai tarziu, pe la 5.30. M-am conformat fara probleme – aveam weekendul liber. 
Am ajuns cu vreo 10 minute mai inainte. Cabinetul stomatologic se afla la adresa indicata – la parterul unui bloc cu iesire la strada, insa nu era semnalizat in nici un fel. Nu era nici o firma sau afis care sa indice “Leonida Dent”. 
Am intrat si am fost rugata de doamna doctor sa astept. Era cu un pacient.
Eu sunt usor panicoasa cand vine vorba de doctori, insa mi-am facut curaj amintindu-mi ca procedura de albire nu e deloc invaziva si ca nu voi suferi nici un discomfort, iar la sfarsit, dintii mei urmau sa fie albi si stralucitori, asa cum am visat mereu. In timpul celor cateva minute cat am asteptat, mi-am facut si un mic plan. Ajunsa in cabinet, am mentionat doamnei doctor ca sunt bloggerita de beauty si ca voi scrie despre experienta mea cu acest procedeu. Aveam chiar si aparatul foto la mine, asa ca am intrebat daca pot face poze inainte/dupa. 

Doamna doctor a parut curioasa si incantata de ideea ca voi impartasi experienta mea online, insa imediat m-a avertizat zambitor: “Dar stiti ca dintii se albesc o singura nuanta, nu?”…….
…Normal ca nu stiam! NIMIC din prezentarea voucherului sau tratamentului nu spunea asta.

Sa recapitulam:
-“Obtineti o dantura stralucitoare si un zambet de milioane
-“Eliminati petele dentare si dobanditi un zambet stralucitor la Leonida Dent.”
-“Procedurile de albire executate de catre medicii stomatologi de la Leonida Dent au o eficienta ridicata, deoarece se foloseste un gel special cu o concentratie marita de peroxid: de 23 % la care se adauga actiunea lampii cu ultraviolete.” (tineti minte fraza asta in mod special, caci va fi relevanta si in continuarea review-ului meu!)

In fine…am ramas “poker face” si optimista (Ce era sa fac? Banii erau deja dati!) si m-am asezat in scaun.
In acest moment simt nevoia sa recapitulez: voucherul meu cumparase:

Albire profesionala stomatologica cu gel si lampa ultraviolete
Bonus Consultatie cu camera intraorala
40 Ron Reducere la orice interventie stomatologica

Doamna doctor a inceput prin a-mi studia dantura cu o mica oglinjoara din aceea cum toti dentisti au (am si eu una acasa!) si o spatula din aceea metalica. Mi-a spus ca am un inceput de carie la o masea de minte si ca dintii de pe arcada de jos imi sunt aglomerati putin, lucru ce poate favoriza aparitia tartrului in acele zone. Nici vorba de camera intraorala. De fapt, cabinetul nici macar nu era dotat cu aceasta tehnologie. Cand aceasta exista, de obicei un monitor este amplasat in apropierea scaunului pentru ca pacientii sa poata vedea rezultatele consultatiei intraorale. Acest cabinet nu era clar dotat cu nici un monitor.

Apoi doamna doctor mi-a uscat fatada dintilor cu jet de aer si a fixat buzele cu tampoane din acelea cilindrice de vata. Aceasta era etapa pregatitoare procedurii de albire. In momentul urmator, am vazut ca a scotocit dupa un gel. Eu, pentru ca citisem cu atentie descrierea procedurii, eram convinsa ca va urma gelul care se aplica pe gingii in timpul tratamentului, pentru a le izola de actiunea potential iritanta a gelului de albire cu peroxid. Din nou, ma inselam.
Era chiar gelul de albire, care mi-a fost aplicat intr-un minut pe suprafata dintilor cu ajutorulu unei alte spatule. Apoi am fost rugata sa astept cateva minute – mi s-a spus ca vreo 10 (eu ma asteptam la cel putin 30!!!!) Iar apoi doctorita a iesit din camera lasandu-ma singura. In cazul in care nu urmariti toate detaliile, va reamintesc: mda, nici urma de lampa UV care sa accelereze albirea!

Pentru ca aveam telefonul in buzunar, l-am scos si am scris un mesaj pe ecran in care o intrebam pe doctorita de ce nu mi-a protejat gingiile. Subliniam faptul ca nu simt inca nici un discomfort, dara ca asa citisem ca trebuia sa se desfasoare procedura. Doamna doctor a citit si a zambit asigurandu-ma ca “gelul asta nu afecteaza gingiile”. Am tacut si am inghitit in sec. Altceva oricum nu puteam face. De lampa de albire n-am mai zis nimic…Dupa 10 minute doamna doctor s-a intors si m-a asigurat ca dintii chiar se albesc vizibil. Mi-a oferit si o oglinjoara, iar eu am mai facut rapid o poza – sa fie pentru posteritate :)
Apoi doctorita a conchis ca mai pot sta vreo cateva minute cu gelul pe dinti, dar nu mult, ca urma sa vina un alt pacient. Eu am incuviintat incantata cu o miscare din cap – din partea mea – as fi stat si o ora! Doar-doar mi s-ar fi inmultit sansele sa obtin rezultataul mult-visat…insa pana in acel moment eram deja resemnata.
Peste inca 5 minute doctorita a venit din nou, a indepartat putin din gel si m-a averizat ca ar fi cazul sa ne oprim aici, caci dintii mei se albisera deja si, mai mult, incepeau sa se decoloreze neuniform. Gelul mi-a fost indepartat cu un ghemotoc de vata si atat. Apoi am fost rugata sa clatesc. Din fericire, nu am semnalat nici o nou-aparuta sensibilitate. Macar atat!.

Intr-adevar, dintii pareau mai albi cu o nuanta, insa din nefericire, existau niste mici zone mai albe – mult similare punctuletelor care se formeza pe unghiile persoanelor care sufera din lipsa de calciu.
Inainte de plecare, mi-am luat inima in dinti si am abordat subiectul rezultatului. Am multumit pentru tratament insa am marturisit ca nu sunt foarte incantata. Am intrebat ce pot sa fac ca sa obtin rezultate uimitoare, nu doar usor vizibile. Ce sa fac pentru a avea un “zambet de Hollywood?”. Mi s-a raspuns ca  ar fi indicat sa vin la mai multe proceduri identice succesive. Mi s-a facut chiar si o oferta: daca voi decide sa revin pentru alte proceduri de albire, pretul va ramane de 50 lei/sedinta pana voi obtine rezultatele dorite. Nu era o oferta buna de loc, asa ca am zambit, am multumit si am spus ca ma voi gandi la asta.
Dintii mei erau intr-adevar mai albi cu o nuanta, insa diferenta de o nuanta e abia vizibila. In plus, obtinusem rezultate la fel de bune sau chiar mai bune cu kituri de albire de folosit acasa. Cu 30 de lei cumpar din SUA kitul Plus White 5 Minute Speed Whitening System. L-am folosit de cateva ori si mi-a adus de fiecare data rezultate chiar si mai bine (acum l-am cumparat din nou. Poate-poate voi reusi sa am un zambet de portelan). Iar un kit din acela imi asigura cel putin 3 “cure” de albire (Il folosesc de doua ori pe zi cate o saptamana sau 10 zile, odata la cateva luni. Dupa fiecare cura, dintii mei sunt mai albi cu o nuanta sau doua) 

Anul trecut si fratele meu a beneficiat si el de o albire profesionala, dar la pret intreg, la cabinetul medicului stomatolog unde intreaga mea familie merge de ani. E adevarat, a platit pretul intreg al procedurii, dar intr-o ora dintii lui au fost mai albi cu 8 (opt!) nuante, nu doar una!!! Daca doctorita mea ar afla ce am facut, cu siguranta ar spune ca am investit prost, prost de tot….In fine…voiam sa va povestesc despre acesta experienta. 

Experienta in sine nu a fost una groaznica – doctorita a fost cat se poate de draguta, mai ales dupa ce i-am spus ca sunt bloggerita, insa nici procedura in sine si nici rezultatele ei nu au fost conforme cu specifiicatiile.

Nu am beneficiat de consultatia cu camera intraorala, nu s-a folosit lampa UV pentru accelerarea albirii, dar, cel mai important, procedura in sine nu a avut rezultate "spectaculoase", cum mi se promitea.
Probabil as fi trecut peste toate inconvenientele si as fi facut un review mai mult decat pozitiv daca as fi vazut rezultatele albirii. Dar, sincer, nu le vad…
V-as atasa pozele iniante/dupa sa-mi spuneti voi daca sunteti mai clarvazatori decat mine…dar sincer, ar fi degeaba: diferentele ori nu exista, ori sunt atat de mici incat nici nu merita umilinta de a va posta acum poze cu mine ranjindu-ma la voi. :)

Ca sa inchei intr-o nota pozitiva: nu am semnalat nici o sensibilitate a dintilor la rece, cald sau dulce dupa procedura. Asta probabil pentru ca nu ar fi avut de ce sa se sensibilizeze…dar tot e bine! Iar micile puncte albe de pe suprafata dintilor au disparut dupa doar cateva ore.
Cred ca asta ar fi fost culmea culmilor: sa-mi distrug sau sensibilizez dintii si sa nu fie nici mai albi.

In concluzie:
 
Nu stiu daca pe viitor voi mai avea incredere in ofertele de reducere cu vouchere. Aceasta a fost prima mea experienta de acest fel si, dupa cum probabil ati realizat si voi, nu am fost multumita.
Nu mi s-a parut ca am beneficia de nici o "reducere” – procedura a fost la fel de "ieftina” ca banii pe care i-am platit cu bucurie gandindu-ma ca fac o mare afacere. Nu a fost nici o afacere! A fost ieftin, dar degeaba si prost. Nu stiu daca sa generalizez si sa concluzionez ca toate serviciile oferite prin vouchere sunt asa...ma feresc sa trag concluzii rapide.

Asa ca va intreb pe voi: Ce parere aveti despre site-urile cu vouchere de reduceri? Ce parere aveti despre serviciile in sine oferite prin aceste vouchere? Ati incercat? Experientele voastre au fost pozitive, sau ati patit ca si mine?
M-as bucura mult sa citesc parerile voastre!

Pin It