Tuesday, January 29, 2013

My iHerb top favourites

Site-ul de cosmetice si suplimente naturale iHerb este de departe una din cele mai mari tentatii online pentru mine! Am dat pana acum cateva comenzi, insa wishlistul tot creeeeeste ca Fat-Frumos(intr-o zi cat altii intr-un an).
In momentul de fata cred ca am 50 de produse in wishlist (insa multe sunt variatiuni ale aceluiasi produs sau supliment de la diverse firme).
Asa ca astazi m-am decis sa fac publica lista mea cu produsele preferate de pe acest site. Toate sunt produse pe care le-as recumpara cu certitudine cand mi se vor termina pentru ca, din punctul meu de vedere, si-au dovedit atat valoarea, cat si eficienta:

1.Setul de pensule EcoTools Bamboo 5 Piece Brush Set - 9.73$


Pentru mai putin de 10$, acest set ofera 4 pensule ultra-pufoase si un fel de portfard natural de canepa in care puteti sa va transportati pensulele sau alte produse de makeup micute.
Folosesc cel putin 2 pensule din acest set in fiecare zi, la orice machiaj! Cele mai folosite sunt pensula mare (ideala pentru aplicarea blushului din punctul meu de vedere!) si pensula de concealer, care e perfecta si pentru aplicarea iluminatorului (as vrea sa o am in dublu exemplar, sincer!)

2. Melatonina de la Natural Factors - Stress-Relax Melatonin de 3mg - 90 tablete - 3.84$


Acest supliment a facut minuni in zilele si noptile in care sufar de insomnie sau anxietate. O singura tableta masticabila ma ajuta sa ma linistesc si sa adorm. Concentratia de melatonina este de 3mg/capsula masticabila - ceea ce pentru mine este doza perfecta - ma adoarme si ma linisteste, dar nu ma ameteste, iar cand ma trezesc nu sunt "sedata". Capsulele sunt cu eliberare prelungita. Ma pregatesc sa le recumpar cat de curand :)



Aceste multivitamine sunt preferatele mele din tot ce am incercat pana acum. La inceput am fost sceptica in legatura cu ele si, sincer va spun, nu eram foarte sigura daca sa le iau sau nu (in mare parte pentru ca nu au multe review-uri). Insa acest produs mi-a intrecut orice asteptari - tabletele contin o doza foarte bine echilibrata de vitamine si minerale + guarana. Ma energizeaza aproape instantaneu si sunt perfecte pentru zilele obositoare. Le voi recumpara cu siguranta!
 


Am descoperit L-Carnitina acum aproape 2 ani, cand mi-am dorit sa reincep sa fac sport si am cautat un supliment care sa-mi dea mai multa rezistenta. Eu m-am nascut cu o mica malformatie congenitala a inimii. Nu imi afecteaza cu nimic stilul de viata, insa din cauza ei, am o rezistenta la efort fizic mult mai scazuta decat cea a persoanelor "normale". L-Carnitina protejeaza si intareste inima si ma ajuta sa nu ma epuizez. Inima mea face fata mai bine efortului si nu mai sufar de extrasistole sau "blackouts".
Suplimentul de la MRM ofera o concentratie foarte buna de L-Carnitina la un pret excelent. Probabil o voi recumpara la o comanda viitoare, insa ma gandesc sa incerc si un supliment cu o doza mai mare de L-Carnitina. Sa vedem.



Nu a fost foarte greu sa ma las convinsa sa incerc acest produs - la numai 1.41$, l-am aruncat in cos la prima comanda fara a sta prea mult pe ganduri. Insa am fost cucerita de cat de practic si de usor de folosit este, iar untul nerafinat de cacao s-a dovedit a fi un rasfat adevarat pentru piele si buze (mai ales in sezonul rece, dar nu numai). Unde mai pui ca miroase absolut incredibil a cacao pura?!!! (Cateodata chiar mai rod cate putin din el, pentru ca e organic si natural si nu contine nimic altceva decat unt de cacao).

Acesta a fost Top 5. Avem insa si 3 premii din seria mentiuni speciale:

- Uleiul extravirgin de cocos de la Nutiva


















Prietena cu care am dat comanda si-a cumparat un borcan gigantic de ulei de cocos. Si mi-a pus si mie intr-un borcanel separat pentru a-l putea incerca. Eu il folosesc numai pe piele si pe buze (il alternez cu untul de cacao), insa stiu multe fete care isi fac masti de par nutritive din el.

- Pensula kabuki retractabila de la Eco Tools

















Aceasta pensula primeste numai mentiune speciala si nu si un loc in Top pentru simplul motiv ca...e cam scumpa. Costa 7.5$, ceea ce e mai mult decat as cheltui in mod normal pentru o singura pensula. Asa-s eu, mai zgarcita :)

- Kitul pentru albirea dintilor Plus White 5 Minute Speed Whitening System



















Am cumparat acest kit de albire de 2 ori. Efectele sale sunt vizibile, insa nu miraculoase. Gutiera este rigida si, deci, un pic dificil de purtat. Asta este din punctul meu de vedere singura problema. Daca gutiera ar fi mai confortabila, sunt sigura ca as putea-o purta mai mult si, implicit, si rezultatele de albire ar fi mult mai intense. Cu toate acestea, la numai 10$, este cu siguranta una din cele mai ieftine (si in acelasi timp si eficiente) metode de albire a dintilor.

Acesta a fost topul produselor mele preferate de pe iHerb. Sper ca aceasta postare v-a inspirat. Sunt foarte curioasa sa stiu daca ati incercat vreunul din produsele apreciate de mine si, desigur, care este parerea voastra despre ele. Pe curand!

PS: Daca sunteti la prima voastra comanda pe iHerb, puteti folosi codul meu - DJM334 - inainte de finalizarea comenzii pentru a beneficia de 5$ reducere din totalul cumparaturilor facute, sau chiar 10$ reducere - daca suma cumparaturilor voastre depaseste 40$. Spor la cumparaturi! :)



Pin It

Sunday, January 6, 2013

Preferatele anului 2012

Asa cum am facut-o si anul trecut, in prima saptamana din noul an imi place sa fac un fel de retrospectiva pe toate planurile a anului ce tocmai a trecut: ce a adus, ce a luat, ce a schimbat.

Si cum postarile de tipul "produsele anului" se numara printre preferatele mele (mereu ma inspir din listele de produse iubite ale celorlalte bloggerite pe care le citesc cu drag), o sa va arat in aceasta postare si lista mea cu cele mai folosite si mai adorate cosmeticale ale anului trecut:

1.Produsele preferate de ingrijire:

Crema hidratanta/crema de ochi/serum - Olay Regenerist Daily Regenerating Serum (HolyGrail!!!)

 
Am fost fidela serului Olay pentru al doilea an consecutiv. Daca relatia noastra de iubire merge bine, de ce sa-l schimb? Este un produs bine formulat, cu o textura foarte placuta si care aduce beneficii reale tenului meu.

Demachiant – Demachiantul bifazic de la Balea a fost folosit in aproape fiecare zi a anului ce a trecut, urmat de servetelele umede pentru bebelusi Babyish (HolyGrail!!!)

Balsam de buze - Carmex (HolyGrail!!!) Desi in fiecare an testez o gramada de balsamuri de buze, am grija sa am mereu la mine un tub de Carmex.


2.Produsele preferate de makeup:
 
Fond de ten - Max Factor – Lasting Performance (HolyGrail!!!)


Cand vad acest fond de ten din nou in lista cu "preferatele anului", imi vin in minte versurile alea cu "inca o data, cea mai fidela fata" :)))))) Ce pot sa spun - fidelitatea si statornicia chiar ma caracterizeaza.

Corector/concealer - LA Girl - HD Concealer


Acesta este singurul concealer pe care l-am folosit in 2012! L-am primit la inceputul anului trecut - prin februarie (a fost parte dintr-o comanda pe cherryculture) si nu m-am despartit de el tot anul. Acum ma pregatesc sa-mi comand un nou tub. Ce pot sa spun - isi face treaba! E pigmentat si rezistent si pentru ca nu are particule iluminatoare poate fi folosit si in zona ochilor, dar si pentru a camufla celelalte mici imperfectiuni ale fetei. Hell...l-am folosit chiar si pe post de fond de ten in unele zile.

Blush - Milani - Luminous (HolyGrail!!!) + ELF Studio - Berry Merry (preferatul fara concurenta din ultimele 4-5 luni)






Eyeliner - gel liner Essence 


Farduri – Desi este o achizitie destul de tarzie, declar quad-ul 401 de la Flormar - paleta anului. Ador toate cele 4 nuante ale acestei micute palete. Puteti vedea swatchuri si un mini review aici.


Pensule de machiaj - preferatele anului au fost pensulele din setul Eco Tools - Bamboo 5 Pieces Brush Set. Le-am folosit in fiecare zi, aproape fara exceptie.

 
Ruj – Jordana Easyshine au fost preferatele mele in 2012!


Am reusit sa adaug inca 2 nuante celor 4 din poza de sus, ceea ce inseamna ca am 6 - jumatate din totalul de 12 nuante disponibile :)) Daca Andreea colectioneaza Balm Stain-urile de la Revlon, eu cu siguranta le adun pe acestea de la Jordana. M-au cucerit prin textura lor lejera, hidratanta, prin nuantele jucause si, de ce sa nu recunosc, prin aroma lor deosebita - fiecare nuanta are ca si corespondent un fruct sau un desert, iar acesta se regaseste si in aroma si chiar gustul produsului. Promit sa revin cu un review cat mai detaliat al intregii mele colectii si cu swatchuri pentru cele 6 nuante pe care le detin in prezent :)

Rimel - nu am putut desemna un rimel preferat pentru 2012 - toate pe care le-am incercat si-au facut treaba la fel de bine. Cateodata mi se pare ca genele mele se impaca cu aproape orice mascara. Cu toate astea, va pot da un indiciu - in 2012 am folosit exclusiv rimeluri cu aplicatoare din silicon. Asa mi s-a pus mie pata :P

3.Produsele preferate pentru par:

Styling - Spuma pentru volum Garnier Fructis 


Sampon uscat - Balea


4.Instrumente ajutatoare procesului de infrumusetare:

Placa de par - Remington S3500 - prima mea placa de par! Va urma un review :)


Epilator electric - Braun Silkepil



Pfeeeew! Gata, am terminat :) Acestea au fost preferatele mele din anul ce tocmai a trecut. Va multumesc pentru rabdare, a fost o postare luuuunga, insa sper sa va inspire.  
Dar pentru voi? Care au fost produsele de beauty care v-au marcat anul? Este vreunul din lista mea si pe lista voastra? 





Pin It

Wednesday, January 2, 2013

Gorgeus Beauty News and a Happy New Year!

La multi ani, dragele mele prietene virtuale! Sper ca 2013 sa va aduca o multime de bucurii si un sac de dorinte indeplinite!

Pentru prima postare din noul an v-am pregatit niste bunatati colorate in premiera de la un brand surpriza! Va spun sincer - mi s-au dilatat pupilele cand am vazut minunatiile pe care vi le voi arata in curand. Si ca teaser o sa va dau 2 indicii:

1. este vorba de oje :)
2. avem chiar si un dupe accesibil pentru China Glaze - It's A Trap-eze din cea mai noua colectie Cirque Du Soleil

...Si partea cea mai buna...cand o sa va spun brand-ul probabil nu o sa va vina sa credeti!
.
.
.
Este vorba despre Golden Rose!

Sa va spun o poveste, dragele mele: in prag de An Nou, Pisica si Motanul se aflau in hypermarketul Cora Militari, pentru ultimele cumparaciuni inainte de marea petrecere. Cu cateva zile in urma, aflasem de pe blogul Camelcutzei ca in Cora Militari s-a deschis un magazin Flormar maricel (pana acum exista doar un stand de tip "insula").

Ei bine, in locul standului Flormar (transformat acum in magazin si repozitionat strategic mai aproape de intrarea in hypermarket) am gasit un nou stand stralucitor si frumos luminat cu produse de la Golden Rose.
Am ramas placut surprinsa de multitudinea de produse noi, dar mai ales de colectia impresionanta de oje! Cred ca am stat sa admir sute de oje din diferite colectii, de la cele "clasice" - Golden Rose Paris (la pretul de 6 lei daca imi aduc bine aminte) pana la colectiile mai noi si mult mai interesante (dar si putin mai scumpe) - oje mate, oje rezistente si dotate cu pensula lata, oje in toate formulele, sclipirile si culorile posibile!

Insa ce m-a impresionat cel mai mult si mai mult a fost noua colectie intitulata Golden Rose Jolly Jewels pe care am si fotografiat-o special pentru voi (va rog sa scuzati calitatea pozelor - nu eram pregatita sa "documentez" dragalaseniile acestea, asa ca pozele sunt facute cu telefonul din dotare)


Pretul ojelor din colectia Jolly Jewels este de 16 lei, insa va asigur ca nu ma asteptam sa vad asemenea culori si finishuri in Romania prea curand! Genul acesta de combinatii de glitter in diferite forme si culori in baza de tip "jelly" colorata nu am vazut nici macar la firmele mari. Aceste formule sunt cel mai adesea specifice pentru brandurile "indie" (Cult Nails, Ninja Polish, Girly Bits, Enchanted Polish, NerdLaquer, etc.)

Am fost incredibil de surprinsa sa vad oje atat de speciale si la noi. Si, mai presus de orice, sub sigla Golden Rose! Sticluta din primul rand care are eticheta cu pretul lipita este o minunatie de oja cu solzisori - o flakie suuuuperba!

 Aceasta este oja cu "solzi" pozata mai de aproape. Inca o data, va rog sa scuzati calitatea pozelor. Nu aveam la mine decat telefonul :(

 Din acesta poza am fost atrasa imediat de prima oja (are glitter albastru, verde, turcuaz, auriu si argintiu de diferite dimensiuni si foarte-foarte dens, suspendat intr-o baza transparenta) si de a doua (glitter auriu hexagonal si glitter mai marunt intr-o baza de tip jelly neagra). Absolut superbe!


Si am pastrat ce-i mai bun pentru final: aceste 3 oje sunt absolut incredibile - m-as fi putut uita la sticlute toaaata ziua! Dar bijuteria colectiei este din punctul meu de vedere oja cu glitter hexagonal multicolor suspendat intr-o baza alba laptoasa (numarul 115 daca imi aduc bine aminte) - un dupe dupa China Glaze - It's A Trap-eze!

Aici o puteti vedea mai de aproape. Golden Rose Jolly Jewels - 115

Va spun sincer: nu am fost platita sau macar "mituita" cu vreo oja sa fac acesta postare :)) (nu m-ar fi deranjat totusi!) Insa va marturisesc ca astept cu nerabdare sa am drum din nou prin Cora Militari sa pot vedea din nou minunatiile cestea colorate! In plus, doamna pe care am gasit-o la stand (care parea a fi proprietara, nu doar vanzatoarea) mi-a spus ca vor continua sa aduca colectii mai speciale - atat mai noi, cat si mai vechi. Eu mi-am manifestat interesul pentru ojele din colectia Matte Velvet (oje mate, dar ce contin si particule shimmery, care dau pe ansamblu un finish ca de catifea).

Si acum, la finalul ramble-ului meu de An Nou va intreb pe voi:

Va plac noile oje din colectia Golden Rose Jolly Jewels? Considerati ca merita pretul? Astept cu nerabdare sa citesc impresiile voastre!




Pin It