Friday, May 31, 2013

Inspiratia de vineri - lectie de frumusete

Hello kitties!

Astazi vreau sa impart cu voi un videoclip inspirational, o adevarata lectie despre frumusete si despre ce sa faci daca iti doresti sa iesi cu adevarat in evidenta. De la Wayne Goss <3

Lectia de beauty de azi nu este despre cum sa adaptezi si sa incorporezi rapid cele mai noi tendinte, ci din contra, despre cum sa iesi in evidenta facand exact opusul a ceea ce fac toti ceilalti:

"If you wanna stand out from the crowd, do the opposite to whatever everyone else is doing!" (Wayne Goss)

Enjoy & learn!



PS: Mie mi se pare ca acest videoclip se potriveste inspaimantator de bine si situatiei din Romania si tendintelor estetice si de machiaj de la noi. 

Disclaimer: Nu e nimic in neregula daca alegeti sa urmariti tendintele! Fiecare face ce vrea si e liber sa-si urmareasca propriul ideal de frumusete. Dar as vrea sa-mi raspundeti cu sinceritate: voi incercati sa va adaptati stilul tendintelor si conceptiei generale despre "sexy", "frumos" si "feminin"? Sau alegeti sa mizati pe frumusetea naturala si pe atuurile pe care le-ati primit de la natura?




Pin It

Friday, May 17, 2013

LA Girl PRO Conceal - Review & Swatches

Hello kitties!

Astazi voi scrie un review care e in plan de mai bine de un an: este despre corectorul meu preferat din intreaaaaaga lume! Se numeste LA Girl PRO Conceal si il puteti gasi la un pret foarte bun pe site-uri ca cherryculture sau beautyjoint

Avantaje:

-vine intr-o gama larga de culori, de la foarte deschise pana la foarte inchise (pentru mulatre si femei de culoare)
-aplicatorul este foarte practic: are o pensula moale din fibre sintetice la capat. strangeti tubul si corectorul va curge prin varful pensulei.
- este foarte cremos! este un corector dens si compact, nu e diluat deloc.

- acopera extrem de bine toate tipurile de imperfectiuni, de la cearcane la cicatrici, urme si pete.
- este perfect formulat! (fara iritanti si fara parfum!) 
- este rezistent

- nu se strange in liniile fine de sub ochi (aplicat cu masura, desigur)
- nu contine shimmer sau particule stralucitoare
- este foaaarte spornic: un tub contine 8 grame de produs - pe mine m-a tinut mai bine de un an (mi-am cumparat altul de teama termenului de valabilitate, insa nu am reusit sa-l termin nicicum, desi l-am folosit de cateva ori pe post de fond de ten!)
- este valabil 18 luni de la deschidere!
- este Cruelty Free :)
- este incredibil de ieftin pentru cat de bun este! (eu am platit in jur de 2.5$)

Singura potentiala problema este ca va trebui sa va alegeti nuantele mai pe ghicite, in functie de swatchurile de pe site sau review-urile altor bloguri.

Si aici vin eu sa va ajut (sper): va voi arata si swatchuri comparative intre cele doua nuante pe care eu le am:
  • Creamy Beige (973)
  • Natural (972) 

(sus: Creamy Beige; jos: Natural)

Dupa cum probabil va dati seama atat din swatchuri cat si comparand tuburile, Natural are un subton usor rozaliu, mai rece, iar Creamy Beige are un subton mai galben, mai cald.

Sa va povestesc: la inceput, acum aproape 1 an si jumatate, mi-am luat nuanta mai deschisa: Natural (cea de jos). Dupa aproximativ un an, prin ianuarie 2013, mi-am comandat altul si am decis sa incerc o nuanta mai inchisa si cu subton mai pronuntat galben. Cearcanele mele sunt usor vinetii si am observat ca se neutralizeaza mai bine daca corectorul e mai galbui.  Va spun sincer ca am avut emotii!! La prima vedere, nuanta parea inchisa in comparatie cu tenul meu de ianuarie si foarte pigmentata. Insa mi se potriveste PERFECT! Si, cel mai important, imi neutralizeaza cearcanele si lumineaza zona de sub ochi.

Asa arata cele doua nuante pe piele:

(stanga: Natural; dreapta: Creamy Beige)

Cred ca in aceasta poza se poate vedea clar diferenta dintre cele doua nuante, dar si textura cremoasa si opaca a corectorului. 

In concluzie:
Eu sunt foarte multumita de acest concealer (si marturisesc ca am incercat cateva concealere si corectoare la viata mea!) Dar LA Girl este perfect (sau, in orice caz se apropie foarte mult de perfectiune). Mi-ar placea sa fie mai usor accesibil (sa nu trebuiasca sa-l comand din afara si sa-l astept), insa este o problema prea mica.  
E ieftin, e bine formulat, isi face treaba de minune, e cruelty free -> e preferatul meu! :)


Intrebare:
Voi ce nuanta de corector folositi pentru a va neutraliza cearcanele? Care este corectorul vostru preferat pentru zona ochilor?






Pin It