Monday, June 17, 2013

Monday Beauty News - gama Maybelline Color Whisper in Romania

Hello kitties!

Am decis sa va indulcesc acest inceput de saptamana cu o noutate pe care eu una o asteptam de cateva luni: va anunt cu bucurie ca am vazut cu ochisorii mei noile rujuri Maybelline din gama Color Whisper!


Eu le-am gasit ieri la standul de cosmetice al galeriei Auchan Militari la pretul de 25 de lei (sincer, pretul de lansare ma asteptam sa sara de 30 de lei). Erau 12 nuante disponibile (oficial sunt 20). Din aceste 12 nuante, 2 erau sold out si nici nu stiu care erau, insa consultanta standului mi-a spus ca de obicei primesc marfa nou marti sau miercuri.

Nuantele reperate de mine la stand au fost: Coral Ambition, Orange Attitude, Mocha Muse, Who Wore it Red-er, Petal Rebel, Pink Possibilities, Faint For Fuchsia, Oh La Lilac si...inca una :P

Din pacate, va trebui sa ma credeti pe cuvant. Am facut o singura poza cu telefonul si, in culmea incantarii mele, a iesit neclara :)

Eu una sunt foate incantata de acesta descoperire. Am asteptat cu nerabdare sa apara si la noi gama Color Whisper, care m-a tentat inca de la inceput mai tare decat colectia cu nuante mai intense - Maybelline Color Vivids.

Eu imi doream sa incerc Pin Up Peach si Cherry On Top, dar, in lipsa acestor nuante la stand, am profitat de testerele noi noute si am testat Coral Ambition (care e un pic cam prea deschis la culoare pentru buzele mele destul de pigmentate) si Orange Attitude, care lucreaza foarte frumos cu nuanta naturala a buzelor mele pentru a crea o culoare interesanta - un corai minunat. Rujul este usor si hidratant. Dupa cateva minute, textura sa devine practic virtuala si nu-l mai simti deloc, dar continua sa coloreze discret buzele. Culoarea e transparenta, nu opaca, exact cum imi doresc pentru aceasta vara. S-ar putea sa ma indragostesc :)

Va las cu o umbra de tentatie:
Voi va doriti vreun ruj din aceasta gama? Ce nuanta ati incerca?


Pin It

Monday, June 3, 2013

Ce vraji a mai facut Pisica Albastra :P

Hello kitties!

Dupa cum poate ati observat, in ultimele doua saptamani nu am avut o prezenta foarte constanta pe blog.

Insa aceasta postare vine sa va explice ce-am facut cu drag in ultima parte a lunii mai.

In primul rand, am participat (doar ca spectatoare) la evenimentul organizat de Vitantis - conferintele "Urban make-up - vezi dincolo de aparentele orasului" unde 4 bloggerite dragi mie ne-au vorbit despre domeniul lor preferat de frumusete. Conferentiarele au fost Camelcutza (http://www.the-beauty-addict.com) (care ne-a vorbit despre ingrijirea tenului), Ioana ( http://ioanadumitrache.ro) (care ne-a vorbit despre machiaj), Cristina (http://www.shoppingtherapy-cristina.com) (care ne-a aratat ultimele tendinte in materie de unghiute colorate) si Mona (http://frommonawithgloss.ro) (care a abordat subiectul parului sanatos si ingrijit).

Si iata-ma-s timida printre beauty gurus la finalul conferintei (cred ca m-a dat in vileag codita, altfel as fi fost undercover) :P

Puteti ghici cine sunt eu?
...uite, va dau un indiciu:

:)))

so many pretty ladies!

Asaaaaa...apoi am zis ca daca tot e bal, sa fie pana la capat! Asa ca am acceptat provocarea Camelcutzei si m-am inscris la concursul Braun. Si uite-asa m-am ales cu un tutu roz si, desigur, cu sansa de a ma intalni din nou cu fetele la un nou eveniment (de data aceasta mult mai colorat si mai neconventional)

picture curtoasy of lovely Jully

A fost tare amuzant!
Eu nu sunt genul care sa participe la multe-multe evenimente si lansari din blogosfera, insa marturisesc ca mi-a facut o reala placere sa le cunosc pe cateva din bloggeritele mele de suflet (sau sa le revad) in carne si oase :)

Si, la final, dupa ce v-am arat poza in tutu, va marturisesc si ultimul eveniment al lunii: am implinit o primavara in plus! (*wise older kitty grin*)




"Tortul" de macarons a fost ideea mea si executia Motanului si singurul cadou pe care l-am cerut in mod expres de ziua mea :)) A fost buuuuuuuun! :)

...si concluzia:

:)))))))))))))))))


Dupa cum vedeti, busy blue kitty was kinda busy! So...imi iertati absenta, da??

(...Come ooooon! Aveti poze cu mine in tutu! Ce vreti mai mult?!.......nu, macarons nu va dau!)


Pupici mustaciosi de la o Pisica mai batrana cu un an :) Va multumesc ca-mi sunteti aproape!

Pin It