Saturday, November 23, 2013

Noi bunatati de pe iHerb

Hello kitties!

Astazi vreau sa va arat cele mai noi achizitii de pe iHerb. Ultimul colet a fost unul mult-asteptat si a inclus urmatoarele:



- Cel mai asteptat produs din comanda a fost cu siguranta peelingul chimic cu 5% AHA (acid glicolic si lactic) de la Derma E. De aproape un an eu folosesc cu succes peelinguri cu AHA. Dupa ce am testat majoritatea variantelor de la Paula's Choice, acum m-am orientat catre o alternativa mult mai accesibila si, sper eu, la fel de eficienta. Abia astept sa vad cum ne impacam pe termen lung :)

- Vitaminele 21st Century Energy sunt suplimentele mele preferate - pe langa doza zilnica necesara de minerale, ele contin si un adaos de cafeina, pentru un plus de energie. Acesta este al doilea tub pe care il cumpar si probabil le voi achizitiona si pe viitor. Doza de vitamine mi se pare echilibrata, fara excese (eu nu ma impac cu multivitaminele care contin un procent prea mare de B-uri)

- Vitaminele 21st Century Weight Control sunt la fel de bine formulate ca si varianta Energy, insa contin in plus extract de ceai verde.

-Rasfatul acestei comenzi a fost de departe pachetelul de Coconut Manna (o crema densa obtinuta prin presarea naturala a nucilor de cocos) Varianta aleasa de mine este complet naturala, neinducita si contine atat unt de cocos, cat si pulpa. Va spun sincer - este delicioasa! Eu o mananc ca atare, cu lingurita si va spun sincer: este o alternativa 100% naturala a bomboanelor Raffaello (preferatele mele). De asemenea, marturisesc ca am fost foarte incantata cand am gasit acest sistem de ambalare (la cutie, nu la borcan). Ma tenta de multe luni de zile sa incerc Coconut Manna de la alt brand, insa eram reticenta la ideea de a-mi limita comanda datorita greutatii foarte mari a borcanului. Acest sistem de ambalare mi-a dat ocazia sa testez in sfarsit si eu crema de nuca de cocos, fara a renunta la celelalte produse dorite din comanda. Recomand varianta Edward&Sons si datorita pretului fenomenal - doar 2.46$ pentru 200 de grame de produs.

- Am mai adaugat in cos si o cutie cu enzime digestive din papaya, tot de la 21st Century Care (unul din brandurile mele preferate de suplimente). Tabletele contin enzime digestive naturale si sunt perfecte dupa o masa copioasa sau daca sunteti predispusi la indigestie si tulburari gastrice. Am incercat deja enzimele digestive si mi s-au parut cu adevarat eficiente! Isi fac efectul in cateva minute si chiar te simti mai bine. Pretul, din nou, este imbatabil - 2.83$ pentru 100 de tablete masticabile cu gust de papaya.

Acestea au fost ultimele mele achizitii de pe iHerb. Nu uitati - daca sunteti la prima comanda, puteti folosi la check-out codul DJM334 pentru a obtine o reducere de 5 sau 10$ din valoarea comenzii.

Ati incercat ceva din produsele prezentate de mine? Va tenteaza ceva?
Cu aceasta comanda, wishlistul meu iHerb a scazut considerabil, deci as avea nevoie de noi tentatii :)) 
Ce-mi recomandati sa mai incerc?


Pin It

Saturday, November 9, 2013

Noutati de la Flormar

Hello kitties!

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca Flormar este unul din brandurile mele preferate. In primul si-n primul rand, ador ojele lor (jumatate din colectia mea de oje este compusa din nuante Flormar) insa folosesc cu placere si farduri si rujuri Flormar. Cosmeticele lor mi se par calitative, accesibile si bine formulate - trei din calitatile cele mai importante din punctul meu de vedere.

De aceea am fost mai mult decat incantata atunci cand mi s-a oferit sansa de a testa cateva din cele mai noi produse din portofoliul Flormar. Si ca sa fiu total cucerita, uitati ce pachetel absolt adorabil am primit:


Va spun sincer, m-am simtit ca si cum ar fi venit ziua mea :))))

Iar inauntru am descoperit cu placere o multime de noutati, care mai de care mai interesante:

BB cream, CC cream si paleta de corectoare

gloss Long Wearing, gloss Supershine, rujuri Deluxe Shine Gloss Stylo cu ulei de argan

nuanta 59 din noua colectie de oje Icy Tops, fard copt Terracota Love Connection

Va spun sincer, abia astept sa testez cum trebuie noile produse. Pentru ca nu am avut mult timp la dispozitie, va spun numai atat: Ador textura noilor rujuri Gloss Stylo! Sunt atat de fine si de hidratante, perfecte pentru sezonul rece. Formula contine ulei de argan si este un hibrid intre un ruj, un gloss si un balsam de buze (aceasta este momentan formula mea preferata in materie de rujuri)

Cat despre noile oje...well....am fost atat de intrigata de top coat-ul Icy Top cu glitter, incat a trebuit sa dau o fuga pana la cel mai apropiat stand sa va arat cum trebuie toate ojele nou lansate :)

In ultimele saptamani, Flormar a lansat trei mini-colectii de oje:

Colectia Icy Tops include 5 nuante cu o formula de tip jelly si glitter de diferite forme si culori. Nuantele din aceasta colectie pot fi purtate ca atare, sau ca top coat peste orice alta nuanta de oja.


Asa arata swatchurile pentru intreaga colectie Icy Tops:

 

Colectia Black Dots inlude 5 nuante. Formula este tot de tip jelly, semiopaca, cu glitter hexagonal negru de doua dimensiuni. Si aceste nuante pot fi folosite peste alte nuante de oje, fiind din acest motiv foarte versatile.


Si asa arata swatch-urile:


Colectia Sorbet include tot 5 nuante. De aceasta data, finishul ojelor este "inghetat". Ojele contin foarte mici particule de shimmer de tip glass flecks care dau pe ansamblu un aspect frosted..


Si swatch-urile:



Asta a fost tot! A fost o postare lunga, plina de noutati. Va multumesc ca ati avut rabdare sa urmariti pana la capat si multumesc Flormar pentru sansa de a testa noile aparitii!

Care din noutatile Flormar va face cel mai tare cu ochiul?


Pin It

Wednesday, November 6, 2013

Despre frumusete cu ajutorul specialistilor

Hello kitties!

In weekendul care tocmai a trecut am avut placerea sa particip la un seminar despre frumusete, la invitatia Camelcutzei - Beauty Addict. Evenimentul a fostorganizat de Mirela Niculai si gazduit de ceainaria PrioriTea. In acet spatiu intim si placut ne-am adunat pentru a vorbi despre frumusete si despre ceea ce am putea face pentru imaginea noastra cu ajutorul specialistilor. E adevarat ca fiecare dintre noi face zilnic eforturi pentru a-si imbunatati imaginea, prin ingrijire, machiaj, coafura, etc. Insa acest seminar a fost despre beneficiile pe care le putem obtine exclusiv cu ajutor din partea specialistilor.

Astfel, seminarul a inclus trei prezentari:

Doamna Tamina Pfeiffer a fost prezenta in calitate de reprezentanta oficiala a centrului de infrumusetare si cosmetica Apiestetic. A vobit despre importanta diagnosticarii corecte a tipului de ten si a procedurilor necesare tratamentului acestuia, precum si despre importanta tratamentelor profesionale - in special atunci cand ne confruntam cu diferite afectiuni ale tenului.

A urmat doamna doctor Silvia Stanculescu-Vasalos de la Metamorphosis Center, care a abordat un subiect delicat - interventiile chirurgicale estetice. Aici discutia a fost foarte aprinsa si, desi pare tabu, multe din fetele prezente si-au manifestat interesul pentru acest tip de interventii - fie ca este vorba despre corectarea unei deviatii de sept prin rinoplastie, implant sau reductie mamara, injectarea acidului hialuronic, estomparea aspectului unei cicatrici sau orice alta corectie.

A treia prezentare a fost tinuta de Mirela Niculai - organizatoarea evenimentului. Mirela ne-a vorbit despre pigmentarea cosmetica (machiaj semipermanent) si a avut un model mai mult decat convingator pentru a ne exemplifica procedura de pigmentare a sprancenelor "fir cu fir". Ceea ce mi-a placut si m-a lasat intrigata este faptul ca Mirea este adepta unei tehnici de pigmentare cosmetica cu efecte ultra-naturale. Sprancenele pigmentate "fir cu fir" arata atat de natural incat este foarte dificil sa sesizezi corectia. Pentru acelea dintre voi care se confrunta cu sprancene rare, blonde, nedefinite ca forma, procedura realizata de Mirela poate sa va ofere rezultate vizibile si durabile (pigmentarea cosmetica dureaza cel putin un an, in functie de stilul de viata si tipul de ingrijire zilnica practicat). Va marturisesc - eu am realizat destul de tarziu importanta formei si aspectului sprancenelor pentru echilibrul si rafinamentul fizionomiei. Insa de atunci le acord atentia cuvenita :)

Pe ansamblu, seminarul mi s-a parut extrem de interesant, iar subiectele abordate marturisesc ca mi-au starnit si mentinut interesul. Ii multumesc inca o data Cameliei si Mirelei pentru ocazia oferita! In plus, am avut ocazia sa cunosc si sa revad multe bloggerite dragi mie :) Din partea mea, a fost o sambata reusita!

find the kitty ^.^ - multumim pentru poze Siviu Socea

Sponsorii si gazdele evenimentului au fost: ceainaria PrioriTea, Apiestetic, Metamorphosis Center, Make-up Magazine, La Roche-Posay, Max Factor, Beauty In The Bottle, Heidi, Cosmetic Plant, Compex Apicol Vaceslav-Harnaj, Deja Vu Sapunuri Naturale, Stage Line, Magazin Dacic Cool si Plazan.

Si acum va intreb pe voi - daca vi s-ar oferi oportunitatea, ati recurge la proceduri de infrumusetare si/sau corectie mai...invazive?

Eu va marturisesc ca, desi am o fobie groaznica de ace si interventii medicale, am plecat de la seminar cu cartea de vizita a doameni doctor Silvia Stanculescu-Vasalos, pe care vreau sa o consult in legatura cu procedura de corectie a unei cicatrici.


Pin It