Sunday, March 18, 2012

I'm baaaack!!!!!

În primul rând vreau să îmi cer scuze tuturor cititorilor pentru absenţa prelungită de activitate de pe acest blog.

De câteva săptămâni am un nou job: sunt copywriter pentru o firma de SEO - ("search engine optimization") - o formă de marketing online. Cu această ocazie mi s-a împlinit o dorinţă arzătoare: să scriu ca şi meserie! Este un sentiment foarte plăcut sa fii apreciat pentru talentele si pasiunile tale şi să simţi că faci exact ceea ce ai dorit întotdeauna să faci. În plus, mă pot lăuda că lucrez împreună cu un colectiv tânăr, entuziast şi foarte implicat în tot felul de proiecte interesante.

Dar pentru că orice nou început presupune o perioadă de acomodare, am avut nevoie de câteva zile în care să-mi exersez jongleriile şi să pun la cale un plan care să mă ajute să-mi împart programul astfel încat să nu neglijez nici una din pasiunile mele. Aşa că vă promit să mă întorc de 10 ori mai pisicit decât înainte! :))
Am o lista luuuungă de postări pe care abia aştept să le pun pe hârtia virtuală a blogului în următoarele săptămâni.

...Şi ca să mă iertaţi mai uşor, o să mă pisicesc puţin şi o să vă arăt ceva draguţ:
Săptămâna trecută am luat parte la proiectul fotografic "Portret de femeie" realizat de Foto Union în colaborare cu Pepsi si Nikon.

Cu mare mândrie va prezint: Portret de Pisică Albastră, cu codiţă cu tot  :)))


Acest portret conţine multe din elementele pe care le consider ca fiind definitorii pentru cine sunt în viaţa de zi cu zi. Am vrut sa fac tot posibilul şi să nu cad in capcana îmbietoare şi suavă a dorinţei de a mă transforma, de a ma "îmbunătăţi" in scopuri pur artistice şi estetice.
Aşa că aveţi în faţă o Pisică palidă cu buze roşii (v-am tot zis că ăsta-i lookul meu "signature"), uşor ciufulită şi pleoştită după 8 ore la serviciu, cu o tunsoare uşor dubioasă, îmbrăcată în blugii preferaţi şi accesorizată în stil boho chic în toaaate culorile curcubeului. (nu-i aşa că nu aţi vrea să jucaţi cu mine "verde stop"?) :)))

Cei care mă cunosc personal din perioada mea de hippie-glorie vor recunoaşte cu siguranţă "buchetul" de brătari. Le-am purtat zilnic timp de 10 ani de zile şi le-am repus in funcţiune special pentru acest pictorial. Am simţit că mă reprezintă cel mai bine - e singurul "artificiu" la care am recurs.

Pe această cale vă transmit şi o provocare: dacă mă vedeţi pe stradă şi mă recunoaşteţi, mă puteţi trage de codiţă! :)) (sau mai bine nu! mai bine mă apelaţi într-un mod mai puţin invaziv - s-ar putea să nu am gheruţele tăiate, nu de alta...) :)))

Gataaaa! Pisica Albastră is back in biznis! :)))
Pin It

28 comments:

  1. Wellcome back, pisicuto albastra!
    Te-am asteptat "torcand"...:)
    Inca o data te felicit pentru noul job!:*

    ReplyDelete
  2. Bine ai revenit, Super Pussy Cat! Apreciez faptul ca nu te-ai schimbat pentru fotografie, nici eu nu vad rostul unei tunari pentru o sedinta foto (mai ales daca nu avem cariere de manechine).


    Felicitari pentru noul loc de munca! No more jobless :D! Pupici!

    ReplyDelete
  3. Welcome back!:* Ador bratarile tale!:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anda, multumesc mult! Si eu le iubesc mult - au fost parte din mine atatia ani. Le-am dat jos inainte de licenta...dar inca imi e dor de cea care eram atunci: fara griji! :)))

      Delete
  4. Welcome back!! felicitari pentru job si ai iesit tare bine in poza. esti draguta:)

    ReplyDelete
  5. bine ai revenit si felicitari pt job!

    ReplyDelete
  6. Hei Pisi,
    Ne-a fost dor de tine si de articolele tale pisicoase! :)Felicitari pentru noul job!
    Te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. alexia, si mie mi-a fost foarte-foarte dor de voi si de blog! va multumesc pentru gandurile si vorbele frumoase! :*

      Delete
  7. Bine ai revenit! Felicitari pentru noul job. :)

    ReplyDelete
  8. Welcome back! Chiar ma gandeam...
    Si felicitari pentru job! Mi-ar placea sa am ocazia sa te trag de codita pe strada, dar esti in siguranta, ca nu mai locuiesc in Bucuresti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sadie, ce pacat! Mi-ar fi facut mare placere sa te cunosc! :) Si multumeeeesc! :)

      Delete
    2. Sper sa mai ajung in Bucuresti si sa avem ocazia! Am o restanta si cu Cristiana, pe care n-am apucat s-o cunosc la vizita trecuta, si cu Andreea abia astept sa ma revad!

      Delete
    3. Da, da, sa ne anunti cand mai treci pe la noi, sa organizam o intalnire!

      Delete
  9. Bine-ai revenit si mult succes la noul job!

    ReplyDelete
  10. Felicitari! si bine ai revenit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult, Mimoza! Ce dragut!...am si o prietena poreclita Mimoza. Am crezut ca esti ea :)

      Delete
  11. Si eu am o intreaga colectie de bratari hippie, din "perioada mea de glorie" ;)) -unele impletite chiar de mine sau de amici de-ai mei ;))


    Esti foarte frumoasa!

    Hugs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bratarile hippioate sunt cele mai tari!! :))) Sa ne facem un club :) Eu nu stiam sa le fac, de obicei le cumparam sau mi le cadoriseau prietenii - toti stiau ca-s marea mea bucurie, asa ca numarl bratarilor crestea cu fiecare an. Huuuugs!

      Delete