Sunday, April 8, 2012

Experienta mea - albirea dintilor la stomatolog


Salut! V-a fost dor de mine? Mie mi-a fost tare dor de voi si de blogging!
Fac eforturi mari, dar mi-e inca foarte dificil sa-mi stabilesc un program pe care sa-l respect. In ultimele 2 saptamani mi-am promis aproape zilnic ca voi scrie pe blog, si de fiecare data a intervenit altceva sau am fost prea obosita. In fine…banuiesc ca nu ati venit aici sa ma vedeti cum ma plang.
Let’s get this show on the road, caci v-am pregatit o postare interesanta.

Acum vreo 3 saptamani mi-am achizitionat un voucher pentru albire profesionala a dintilor de pe un site de reduceri.
Anuntul suna asa (va dau citatul exact):

Oferta unisex! Albire profesionala cu gel si lampa ultraviolete la numai 49 Ron in loc de 245 Ron+Bonus Consultatie cu camera intraorala+40 Ron Reducere la orice interventie stomotologica!Uitati de culoarea inestetica a danturi si eliminati petele de pe smalt, obtinand o dantura stralucitoare si un zambet de milioane!Reducere 80 %!

Eu intotdeauna am visat sa am dinti albi de superstar si un zambet care sa lumineze camera. De mult cochetam cu ideea unei proceduri de albire a dintilor profesionala, facuta in cabinetul medicului stomatolog. Acum vreo luna insa, cam pe la primul meu salariu, m-am hotarat sa fac acest pas.



In “competitie” pentru atentia si banii mei castigati din greu au intrat vreo 3-4 oferte diferite de pe diferite siteuri. Am ales-o pe acesta din doua motive:

-         -  In primul rand, era oferta cel mai bine detaliata, scrisa cu grija si consideratie. Se dadeau toate detaliile proceduri, harta cabinetului si cam toate informatile pe care ti le doresti sa afli cand te gandesti sa iei o asemenea decizie
Sa va mai citez de pe pagina “oficiala”:

Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult albirea dentara. Datorita regimului de viata modern : cafea, bauturi colorate si carbogazoase, tutun-dentitia sufera modificari majore in ceea ce priveste nuanta smaltului si necesita interventia stomatologului.

Albirea dentara a devenit, astfel, o necesitate si nu un moft, indiferent daca este adresata doamnelor sau domnilor.

Crocodilo va ofera oportunitatea de a beneficia, cu Reducere de 80% de Albire profesionala stomatologica. Eliminati petele dentare si dobanditi un zambet stralucitor la Leonida Dent.

Leonida Dent a devenit o prezenta notabila in domeniul medicinei stomatologice din Bucuresti, promovand calitatea serviciului stomatologic prin exigenta medicilor si aparatura de ultima generatie.. Cu doua centre stomatologice deschise in diferite puncte din capitala si tratamente stomatologice simple si complexe, Leonida Dent este locul in care veti gasi o echipa de profesionisti al caror singur obiectiv este obtinerea unui zambet stralucitor fara nici cea mai mica imperfectiune dentara

Promotia include:

Albire profesionala stomatologica cu gel si lampa ultraviolete
Bonus Consultatie cu camera intraorala
40 Ron Reducere la orice interventie stomotatologica


Albirea dentara profesionala cu gel si lampa ultraviolete Leonida Dent

Cum se desfasoara tratamentul in sine?

Tratamentul de albire in cabinetul stomatologic se desfasoara in modul urmator: medicul izoleaza gingiile pentru a le proteja, apoi aplica gelul cu peroxid pe suprafata externa a dintilor. Urmeaza proiectarea unei lumini speciale - ultraviolete - pe suprafata dentara, timp de aproximatix 20-30 minute.

Cat de eficient este tratamentul ?

Procedurile de albire executate de catre medicii stomatologi de la Leonida Dent au o eficienta ridicata, deoarece se foloseste un gel special cu o concentratie marita de peroxid: de 23 % la care se adauga actiunea lampii cu ultraviolete.

Cat dureaza tratamentul?

Tratamentul in clinica dureaza pana la 30 minute*toata procedura* rezultatul fiind foarte multumitor pentru pacienti.

Procedura este dureroasa?

Procedura presupune un efort minim din partea pacientului si nu provoaca durere. In tot acest timp pacientul este asistat de medicul stomatolog

Procedura ataca smaltul dintilor?

Aceasta procedura este sigura, garantata si nu provoaca alterari ale smaltului dintilor.

Efectul este vizibil instant?
Efectul se observa chiar dupa terminarea procedurii in cabinetul stomatologic

Cat dureaza rezultatul albirii profesionale cu gel si lampa ?

Va puteti bucura de efectul albirii o perioada lunga de timp care poate atinge 10-13 luni*1 an* in functie de igiena orala a fiecarui pacient.

Albirea dintilor poate fi una dintre cele mai usoare cat si cele mai multumitoare proceduri stomatologice pe care le puteti efectua pentru dumneavostra!”


-          - In al doilea rand, marturisesc, era ieftin! Foarte ieftin…prea ieftin daca pot spune asta. Va spun sincer, faptul ca aceasta oferta era asa de ieftina m-a facut sa ma indoiesc de cateva ori de calitatea serviciului pe care urma sa-l primesc, dar in ciuda acestul “feeling”, in final am ales sa achizitionez acest voucher.

     Cum au decurs lucrurile:

Acum 2 saptamani, intr-o sambata, am fost sa beneficiez de tratamentul de albire. Cand am facut programarea, miercuri sau joi, am putut alege intre 2 cabinete ce pareau a se afla sub titulatura “Leonida Dent”. Eu am ales cabinetul stomatologic situat pe strada Moinesti, in sectorul 6, pentru ca era cel mai apropiat de casa mea. M-am programat initial pentru ora 3, insa sambata, cand am sunat sa confirm programarea, am fost rugata sa vin putin mai tarziu, pe la 5.30. M-am conformat fara probleme – aveam weekendul liber. 
Am ajuns cu vreo 10 minute mai inainte. Cabinetul stomatologic se afla la adresa indicata – la parterul unui bloc cu iesire la strada, insa nu era semnalizat in nici un fel. Nu era nici o firma sau afis care sa indice “Leonida Dent”. 
Am intrat si am fost rugata de doamna doctor sa astept. Era cu un pacient.
Eu sunt usor panicoasa cand vine vorba de doctori, insa mi-am facut curaj amintindu-mi ca procedura de albire nu e deloc invaziva si ca nu voi suferi nici un discomfort, iar la sfarsit, dintii mei urmau sa fie albi si stralucitori, asa cum am visat mereu. In timpul celor cateva minute cat am asteptat, mi-am facut si un mic plan. Ajunsa in cabinet, am mentionat doamnei doctor ca sunt bloggerita de beauty si ca voi scrie despre experienta mea cu acest procedeu. Aveam chiar si aparatul foto la mine, asa ca am intrebat daca pot face poze inainte/dupa. 

Doamna doctor a parut curioasa si incantata de ideea ca voi impartasi experienta mea online, insa imediat m-a avertizat zambitor: “Dar stiti ca dintii se albesc o singura nuanta, nu?”…….
…Normal ca nu stiam! NIMIC din prezentarea voucherului sau tratamentului nu spunea asta.

Sa recapitulam:
-“Obtineti o dantura stralucitoare si un zambet de milioane
-“Eliminati petele dentare si dobanditi un zambet stralucitor la Leonida Dent.”
-“Procedurile de albire executate de catre medicii stomatologi de la Leonida Dent au o eficienta ridicata, deoarece se foloseste un gel special cu o concentratie marita de peroxid: de 23 % la care se adauga actiunea lampii cu ultraviolete.” (tineti minte fraza asta in mod special, caci va fi relevanta si in continuarea review-ului meu!)

In fine…am ramas “poker face” si optimista (Ce era sa fac? Banii erau deja dati!) si m-am asezat in scaun.
In acest moment simt nevoia sa recapitulez: voucherul meu cumparase:

Albire profesionala stomatologica cu gel si lampa ultraviolete
Bonus Consultatie cu camera intraorala
40 Ron Reducere la orice interventie stomatologica

Doamna doctor a inceput prin a-mi studia dantura cu o mica oglinjoara din aceea cum toti dentisti au (am si eu una acasa!) si o spatula din aceea metalica. Mi-a spus ca am un inceput de carie la o masea de minte si ca dintii de pe arcada de jos imi sunt aglomerati putin, lucru ce poate favoriza aparitia tartrului in acele zone. Nici vorba de camera intraorala. De fapt, cabinetul nici macar nu era dotat cu aceasta tehnologie. Cand aceasta exista, de obicei un monitor este amplasat in apropierea scaunului pentru ca pacientii sa poata vedea rezultatele consultatiei intraorale. Acest cabinet nu era clar dotat cu nici un monitor.

Apoi doamna doctor mi-a uscat fatada dintilor cu jet de aer si a fixat buzele cu tampoane din acelea cilindrice de vata. Aceasta era etapa pregatitoare procedurii de albire. In momentul urmator, am vazut ca a scotocit dupa un gel. Eu, pentru ca citisem cu atentie descrierea procedurii, eram convinsa ca va urma gelul care se aplica pe gingii in timpul tratamentului, pentru a le izola de actiunea potential iritanta a gelului de albire cu peroxid. Din nou, ma inselam.
Era chiar gelul de albire, care mi-a fost aplicat intr-un minut pe suprafata dintilor cu ajutorulu unei alte spatule. Apoi am fost rugata sa astept cateva minute – mi s-a spus ca vreo 10 (eu ma asteptam la cel putin 30!!!!) Iar apoi doctorita a iesit din camera lasandu-ma singura. In cazul in care nu urmariti toate detaliile, va reamintesc: mda, nici urma de lampa UV care sa accelereze albirea!

Pentru ca aveam telefonul in buzunar, l-am scos si am scris un mesaj pe ecran in care o intrebam pe doctorita de ce nu mi-a protejat gingiile. Subliniam faptul ca nu simt inca nici un discomfort, dara ca asa citisem ca trebuia sa se desfasoare procedura. Doamna doctor a citit si a zambit asigurandu-ma ca “gelul asta nu afecteaza gingiile”. Am tacut si am inghitit in sec. Altceva oricum nu puteam face. De lampa de albire n-am mai zis nimic…Dupa 10 minute doamna doctor s-a intors si m-a asigurat ca dintii chiar se albesc vizibil. Mi-a oferit si o oglinjoara, iar eu am mai facut rapid o poza – sa fie pentru posteritate :)
Apoi doctorita a conchis ca mai pot sta vreo cateva minute cu gelul pe dinti, dar nu mult, ca urma sa vina un alt pacient. Eu am incuviintat incantata cu o miscare din cap – din partea mea – as fi stat si o ora! Doar-doar mi s-ar fi inmultit sansele sa obtin rezultataul mult-visat…insa pana in acel moment eram deja resemnata.
Peste inca 5 minute doctorita a venit din nou, a indepartat putin din gel si m-a averizat ca ar fi cazul sa ne oprim aici, caci dintii mei se albisera deja si, mai mult, incepeau sa se decoloreze neuniform. Gelul mi-a fost indepartat cu un ghemotoc de vata si atat. Apoi am fost rugata sa clatesc. Din fericire, nu am semnalat nici o nou-aparuta sensibilitate. Macar atat!.

Intr-adevar, dintii pareau mai albi cu o nuanta, insa din nefericire, existau niste mici zone mai albe – mult similare punctuletelor care se formeza pe unghiile persoanelor care sufera din lipsa de calciu.
Inainte de plecare, mi-am luat inima in dinti si am abordat subiectul rezultatului. Am multumit pentru tratament insa am marturisit ca nu sunt foarte incantata. Am intrebat ce pot sa fac ca sa obtin rezultate uimitoare, nu doar usor vizibile. Ce sa fac pentru a avea un “zambet de Hollywood?”. Mi s-a raspuns ca  ar fi indicat sa vin la mai multe proceduri identice succesive. Mi s-a facut chiar si o oferta: daca voi decide sa revin pentru alte proceduri de albire, pretul va ramane de 50 lei/sedinta pana voi obtine rezultatele dorite. Nu era o oferta buna de loc, asa ca am zambit, am multumit si am spus ca ma voi gandi la asta.
Dintii mei erau intr-adevar mai albi cu o nuanta, insa diferenta de o nuanta e abia vizibila. In plus, obtinusem rezultate la fel de bune sau chiar mai bune cu kituri de albire de folosit acasa. Cu 30 de lei cumpar din SUA kitul Plus White 5 Minute Speed Whitening System. L-am folosit de cateva ori si mi-a adus de fiecare data rezultate chiar si mai bine (acum l-am cumparat din nou. Poate-poate voi reusi sa am un zambet de portelan). Iar un kit din acela imi asigura cel putin 3 “cure” de albire (Il folosesc de doua ori pe zi cate o saptamana sau 10 zile, odata la cateva luni. Dupa fiecare cura, dintii mei sunt mai albi cu o nuanta sau doua) 

Anul trecut si fratele meu a beneficiat si el de o albire profesionala, dar la pret intreg, la cabinetul medicului stomatolog unde intreaga mea familie merge de ani. E adevarat, a platit pretul intreg al procedurii, dar intr-o ora dintii lui au fost mai albi cu 8 (opt!) nuante, nu doar una!!! Daca doctorita mea ar afla ce am facut, cu siguranta ar spune ca am investit prost, prost de tot….In fine…voiam sa va povestesc despre acesta experienta. 

Experienta in sine nu a fost una groaznica – doctorita a fost cat se poate de draguta, mai ales dupa ce i-am spus ca sunt bloggerita, insa nici procedura in sine si nici rezultatele ei nu au fost conforme cu specifiicatiile.

Nu am beneficiat de consultatia cu camera intraorala, nu s-a folosit lampa UV pentru accelerarea albirii, dar, cel mai important, procedura in sine nu a avut rezultate "spectaculoase", cum mi se promitea.
Probabil as fi trecut peste toate inconvenientele si as fi facut un review mai mult decat pozitiv daca as fi vazut rezultatele albirii. Dar, sincer, nu le vad…
V-as atasa pozele iniante/dupa sa-mi spuneti voi daca sunteti mai clarvazatori decat mine…dar sincer, ar fi degeaba: diferentele ori nu exista, ori sunt atat de mici incat nici nu merita umilinta de a va posta acum poze cu mine ranjindu-ma la voi. :)

Ca sa inchei intr-o nota pozitiva: nu am semnalat nici o sensibilitate a dintilor la rece, cald sau dulce dupa procedura. Asta probabil pentru ca nu ar fi avut de ce sa se sensibilizeze…dar tot e bine! Iar micile puncte albe de pe suprafata dintilor au disparut dupa doar cateva ore.
Cred ca asta ar fi fost culmea culmilor: sa-mi distrug sau sensibilizez dintii si sa nu fie nici mai albi.

In concluzie:
 
Nu stiu daca pe viitor voi mai avea incredere in ofertele de reducere cu vouchere. Aceasta a fost prima mea experienta de acest fel si, dupa cum probabil ati realizat si voi, nu am fost multumita.
Nu mi s-a parut ca am beneficia de nici o "reducere” – procedura a fost la fel de "ieftina” ca banii pe care i-am platit cu bucurie gandindu-ma ca fac o mare afacere. Nu a fost nici o afacere! A fost ieftin, dar degeaba si prost. Nu stiu daca sa generalizez si sa concluzionez ca toate serviciile oferite prin vouchere sunt asa...ma feresc sa trag concluzii rapide.

Asa ca va intreb pe voi: Ce parere aveti despre site-urile cu vouchere de reduceri? Ce parere aveti despre serviciile in sine oferite prin aceste vouchere? Ati incercat? Experientele voastre au fost pozitive, sau ati patit ca si mine?
M-as bucura mult sa citesc parerile voastre!

Pin It

41 comments:

  1. Hmmm, imi pare rau ca experienta nu a avut rezultate la inaltimea asteptarilor...Iti multumim ca ai impartasit cu noi totul caci astfel avem de invatat!
    Eu nu-mi pot exprima parerea in legatura cu astfel de servicii caci nu am apelat la ele niciodata!
    Te pup, pisicuto!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hugs, Ilduta! Cred ca ai ales varianta mai corecta - stii cum se spune: daca o oferta e prea buna ca sa fie adevarata...probabil ca exact asa e! :)))

      Delete
    2. Niciodata, repet NICIODATA, nu apela la vouchere de reduceri pentru tratamente stomatologice. In spatele lor se ascund doctori slab pregatiti si materiale de cea mai proasta calitate care de obicei fac mai mult rau pe termen lung. La Q-DENT vin deseori persoane ce au ales reduceri sau un pret mai mic si pe langa faptul ca platesc pretul, de data asta intreg, inca o data; este un chin pentru pacient sa reia procedurile, de data aceasta facute corect. Nicioadata nu se aleg servicii stomatologice la cel mai mic pret, cea mai buna varianta de pret este pret mediu sau chiar pret mediu+.

      Delete
  2. Da, si eu mi-am luat un voucher pentru un tratament la cosmetica si rezultatul a fost horror!!O sa povestesc experienta zilele viitoare pe blog :)
    Eu cred ca toate ofertele astea cu vouchere au cate o hiba, cred ca nimeni nu ar oferi servicii foarte ieftine fara ca sa nu aiba vreun avantaj.
    De cele mai multe ori omit ceva in prezentarea de pe site sau exagereaza sau "infrumuseteaza realitatea".
    Eu una nu cred ca o sa mai cumpar vreodata vouchere.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dorina, imi pare rau sa aud asta! Insa chiar cred ca ar trebui sa impartasi experientele avute cu acest tip de servicii - doar pe asta se bazeaza tot sistemul lor de promovare. Daca ne place, le facem reclama, daca nu, e bine sa stie si altii sa nu se pacaleasca cu aceeasi traznaie. Abia astept sa citesc articolul tau!

      Delete
  3. si eu am apelat la cateva voucherem luate de pe zumzi. cu unul am avut reducere la lumanarile si buchetele de la nunta si a fost super ok colaborarea cu floraria. nasii nostrii au mers la albit si radiografii panoramice si n-au avut probleme...
    nu stiu daca depinde numai de voucher. cred ca depinde si de pregatirea medicului si de aparatura pe care o are. daca tanti doctorita nu avea nici lampa nici monitor si era primul procedeu de albire.... pai e de zis doamen fereste!
    iti doresc sa nu mai parte de astfel de experiente, chiar urat ce ti s-a intamplat! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cosmina, tare ma bucur ca experientele tale cu siteurile de reduceri au fost pozitive!
      Din pacate insa, eu nu stiam nici un detaliu legat de dotarea cabinetului. Tot ce stiam, stiam din prezentarea de pe crocodilo, iar aceasta prezentare, dupa cum v-am arata si voua, suna tare bine. Ce sa mai...m-au imbrobodit :)
      A fost si asta o experienta :))

      Delete
  4. Cand vine vorba de mers la doctori/cosmeticiene/tuns etc. eu fug ca dracu de tamaie de vouchere. In general ofera vouchere cei care sunt foarte la inceput sau care sunt foarte varza si nu ii cauta nimeni.
    Intr-adevar procedura descrisa de tine suna mai degraba a albire ce ti-o puteai face si acasa linistita. Macar bine ca ti s-au albit o nuanta. Eu mi i-am albit la stomatolog ca la carte, cu cele mai noi tehnologii and shit si tot o nuanta mi s-au albit. :)) In plus am avut niste durerile in zilele urmatoare de am zis ca ma imbolnavesc cu nervii. Si am platit o caruta de bani.
    Asa ca nu stiu ce sa zic, parca as fi preferat experienta ta, macar ramaneam cu banii :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silvia, ai mare dreptate! Am facut o tampenie, puteam sa ma nenorocesc! Cand e vorba de sanatate, nu e bine sa faci compromisuri sau sa te duci pe nevazute. Mi-a facut curaj singura spunandu-mi ca e o procedura noninvaziva...

      Imi pare rau sa aud ca nici tie nu ti-a functionat cum trebuie tentativa de albire. Intr-adevar, daca plateam mai multi bani, as fi fost si mai suparata. E direct proportional, desi nu ar trebui sa fie :)))

      Delete
  5. Singura oferta cu voucher la care am apelat a fost pentru un zbor cu parapanta - unde rezultatele chiar s-au simtit:)
    Cat despre albirea dintilor - benzile de la Crest au fost exact ce aveam nevoie.Mi-am albit dintii acum 3 ani si rezultatele inca se mai vad.

    But keep your hopes up, sigur o sa se gaseasca si oferte mai bune :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cerise, ai zburat cu parapanta? Cat de fain!!!
      Si sa stii ca de cand mi-ai spus prima oara de benzile Crest mi s-a pus pata sa le incerc! Sper ca rezultatele mele sa fie la fel de bune ca ale tale! Fingers crossed!! :)

      Delete
  6. de unde ai cumparat kitul de albire ?
    am si eu cateva vaucere...nu ma inspaimantati :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi pare rau, Coco! Sunt sigura ca nu vor fi probleme! Iti tin pumnii!

      Kitul de albire Plus White se gaseste acum pe iherb.com
      Costa cam 10$.

      Delete
  7. Hello,
    Pai nu ziceai ca tu oricum nu ai cum sa-ti albestii dantura intrucat ai facut tratament cu antibiotice cand erai mica si de aici imposibilitatea albirii? :) Chiar ca nu ai avut ce face cu banii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kisstyana, da, ai dreptate! Am fost si eu o tuta...dar vorbisem cu un medic stomatolog care-mi spusese ca daca concentratia de peroxid e destul de mare, se pot albi si dintii afectati de tratamentul cu antibiotice. Oricum, nu am renuntat nici dupa acest esec la ideea de albire :))) Pana nu obtin un zambet de Hollywood, nu ma las! :)))

      PS: Mi-e tare-tare-tare-tare dor de tine! >:D<

      Delete
  8. Imi pare rau ca a fost cam tzeapa :(

    Eu chiar am avut o experienta placuta cu un voucher pt un tratament cosmetic - am scris aici:
    http://rox-russiangirl.blogspot.com/2012/03/experienta-mea-cu-voucher-ul-pentru.html
    Bafta data viitoare, daca o sa mai ai curajul sa cumperi vouchere :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. RoxanaC, imi pare tare rau sa aud ca si experienta ta a fost una neplacuta! Incep sa cred ca multe din voucherele care apar fac "reclama" unor servicii sau produse de o calitate indoielnica. Tare pacat!

      Delete
  9. Eu am nevoie de un implant dentar si gasisem un voucher tentant rau,dar m-am gandit ca nu prea e de joaca cu dintii.Un medic bun nu va avea nevoie de reclama pe site-urile de reduceri.
    In schimb,se merita voucherele pentru epilat total sau,de exemplu,am mancat prima data mancare chinezeasca (si chiar a fost buna) cu 1Leu.
    Eu consider ca pentru chestii minore unele vouchere chiar se merita,dar cand vine vorba de medici,analize,tratamente faciale,mai bine dai un ban in plus acolo unde stii tu ca e bine,ca sa nu faci alta boroboata!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, Oanna, ai mare dreptate! Cand e vorba de santate si de proceduri medicale, e bine sa mergi pe recomandari sigure si sa nu te zgarcesti. Am fost o fraiera...oricum...m-am gandit ca nu e o procedura invaziva si ca nu am de pierdut. Sincer, daca tratamentul ar fi presupus freze, ace sau alte obiecte contondente, n-as fi mers decat la medicul meu dentist!

      Mi-ar placea sa incerc si eu mancare chinezeasca sau arabeasca pe vouchere. Dar la norocul meu...poate ma trezesc cu o toxinfectie alimentara :))) Ma bucur ca in cazul tau experientele au fost placute! Mesajul tau imi da curajul sa incerc si alte tipuri de vouchere.

      Delete
  10. Pisicuto, vad ca nu ai mai postat nimic, intuiesc ca esti busy-busy...

    Eu am trecut pe-aici ca sa te vad :) si sa-ti urez cu tot dragul sa te bucuri de Sarbatori pascale fericite, frumoase si linistite impreuna cu cei dragi sufletelului tau pisicos!:)
    Pupicei!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti multumesc din suflet, Ilda! Ce dragut! :))
      Sper ca ai petrecut si tu sarbatorile fericita si linistita alaturi de cei dragi si sper sa te bucuri in acest moment de o vacanta minunata! Abia astept sa ne incanti cu povesti frumoase si poze!

      Delete
  11. draga mea,te citesc mereu,dar aici simt nevoia sa intervin. logic, nu are cum sa coste albirea profesionala atat, cand un kit opalescence 38% costa 150 euro sa-l cumparam noi. apropo,gelul de albire e rosu,obligatoriu se izoleaza gingia , sa pune departatorul,etc. mai bine faci odata bine si nu sedinte cu 50 de lei. kitul vine pentru un pacient , nu merge sa-l folosesti peste cateva zile,exploaadeaza! asta inseamna sa cumpere de fiecare data kitul? sau ti-a pus altceva. te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Modniza...stii cum ma simt in secunda asta? Mi-e rusine de-mi vine sa intru in pamant :) Sincer, am vrut sa-ti cer sfatul inainte de a achizitiona voucherul, mi s-a parut si mie putin dubios, dar prezentarea si detalierea serviciului era asa bine scrisa, incat chiar am crezut ca am de-a face cu un chilipir...
      si...m-am repezit fara sa ma mai gandesc.

      Cat despre albiri repetate: nici nu-mi trece prin minte sa mai trec prin ce-am trecut! Am fost doar politicoasa, insa STIU ca nu s-a respectat procedura DELOC. Ce-a facut doctorita acolo a fost exact ceea ce fac eu cu kiturile de albire de folosit acasa.

      Eu sunt sigura ca nu a fost Opalescence de 38%: culoarea gelului nu era rosie, ci transparenta...si nu a izolat gingiile. Daca gelul ala avea concentratia promisa, clar plecam fara gingii acasa! Intr-un fel, se putea si mai rau, puteam sa ma nenorocesc!
      Nu mai fac rabat la calitate sau pret cand e vorba de sanatatea mea cat oi trai!
      Iti multumesc mult! Nici nu stii cat a insemnat pentru mine sa citesc mesajul tau! :*

      Delete
  12. Eu am facut un procedeu de albire in urma cu 4 ani, cu lampa zoom. Pretul a fost de 1500 RON, iar rezultatul a fost de Hollywood smile cu efecte vizibile si astazi. Este adevarat ca am resimtit o oarecare sensibilitate la nivelul danturii pret de o samptamana si nu am avut voie sa mananc alimente cu potential de colorare a dintilor (cola, vin rosu, ciocolata neagra, sos de rosii) tot 1 saptamana. Oricum vouchere pentru proceduri gen cosmetica, slabire, dentisti...etc nu am achizitionat nicioadata, de firca, pur si simplu. N-ai de unde sa stii ce gasesti acolo si ramai si cu banii dati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Madalina, ce ma bucur ca ai reusit sa obtii rezultatele dorite! Insa si pretul a fost pe masura...nu stiu ce a fost in capul meu sa cred ca voi obtine mare lucru pe o suma de nimic. Ai dreptate: sunt unele lucruri pe care nu ar trebui sa le risti!

      Delete
  13. Buna! Si eu m-am gandit de ceva timp la albire dentara,dar imi e groaza de medicul stomatolog:D Mai ales dupa ce am citi blogul tau:)) Poti sa imi spui si mie de unde iti comanzi Plus White 5 Minute Speed Whitening System? Macar pare painless :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sara, bine ai venit! Eu am comandat kitul Plus White de pe iherb.com. Costa aproximativ 10$, are 6% concentratia de peroxid si, intr-adevar, cel putin in cazul meu nu am observat nici cea mai mica sensibilizare a dintilor (am facut tratamentul doar o data pe zi)
      Uite, iti las linkul exact:
      http://www.iherb.com/Plus-White-5-Minute-Speed-Whitening-System-3-Piece-Kit/40786
      Iti multumesc pentru vizita!

      Delete
  14. Eu am cumparat sute de vouchere pana acum. Cred ca ma apropii de 1000. Nu am avut decat vreo 3 sau 4 probleme. Eu zic ca merita. Am luat vouchere in o multime de domenii si pot spune ca sunt foarte multumit.

    ReplyDelete
  15. Medicul stomatolog este acea persoana care ne vrea binele, deci in concluzie nu ar trebui sa ne fie frica:)

    ReplyDelete
  16. Albirea dintilor e diferita in functie de transparenta dintelui. Un dinte mai transparent este mai greu de albit!

    ReplyDelete
  17. hey

    azi mi-am facut o albire cu UV + gel Beyond.. am luat un voucher cu 86ron , pretul total era vreo 12mil ( detartraj,periaj, o plomba, fluorizare si albire ).
    Dintii mi s-au albit, se vede rezultatul.. cineva mi-a zis totusi ca albirea cu UV produce sparturi mici mici in smalt si poti sa ai prb in cativa ani .
    voi ati auzit ceva ? sper sa nu am belele :(

    ReplyDelete
  18. Ne poti impartasi si noua experienta ta ? A fost chiar asa cum arata in reclama ? Astazi am cautat despre albirea dintilor si am ajuns la acesta metoda Beyond , de unde ai cumparat acest vouchet ? Multumesc si astept 1 raspuns.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga cititorule, eu pot sa-ti ofer aceste informatii doar din perspectiva mea, ca autoare a blogului (si aceste informatii se regasesc in articol) Din pacate, Thay (cel care a incercat procedura Beyond) este un cititor al acestui blog. El iti va vedea mesajul doar daca este abonat la comentarii pe acest blog. In acest caz iti va raspunde. Altfel, din pacate, el nu va fi semnalat ca ai incercat sa comunici cu el. Si, din pacate, nu-ti va putea raspunde.

      Delete
  19. Va pup !
    Eu am fost la acel amarat de cabinet Leonida Dent cu voucher pt o plomba(+detartraj),si a fost jalnic. Madam dr-ita a comentat ca e un voucher foarte ieftin si sa nu ma astept sa imi faca si detartrajul(adica sa am bunul simt sa nu il pretind cumva desi era inclus). A intarziat 30 minute ( venea de acasa). Mai era un pacient programat care a si plecat dupa prima discutie cu dr-ita. A fost om cu scaun la cap ,bine ca a plecat. Eu insa...am ramas...Nu voiam detartrajul,doar plomba. I-au cazut instrumentele pe jos, in timp ce imi explica cum ca doctorii nu ar trebui sa lucreze atat de ieftin. A mentionat chiar ca ea nu si-ar lua niciodata asemenea voucher,ca nu ar avea incredere !! Horrorrr ! Dar mi-a spus ca ea lucreaza bine,insa avea niste maini impiedicate ... Dupa 1 luna mi-a cazut plomba . Va spun ca nu se merita sa mergi la stomatolog cu voucher decat pt extractie exclusiv .Cabinetele cu vouchere ieftine(majoritatea) arata si sunt PRAF !
    Am fost cu voucher pt obturatie de canal la cabinetul din Grant shopping center,unde dentista mi-a depasit apexul canalului si mi-a cauzat o durere care nu a incetat decat dupa 1 luna . Dupa ce am facut radiografia si s-a vazut depasirea a spus simplu:"A,obiceiul meu sa depasesc apexul".
    Sunt niste nesimtiti/e carora le doresc sa nu aiba pacienti sau sa aiba multi pacienti pt care sa fie platiti foarte putin. Pentru ca sunt mincinosi/oase avizi dupa bani . Daca te-ai hotarat sa oferi vouchere pline de promisiuni,ori te tii de promisiuni,ori te lasi de oferte. Daca totusi mai continuam sa achizitionam vouchere,este absolut necesar sa ne informam foarte bine inainte despre experientele altora. De aceea apreciez pe cele/cei care au rabdarea de a povesti despre aceste intamplari, ajutandu-i pe ceilalti sa ia decizii bune. MINUNAT !!! NU va opriti si scrieti cat mai mult !

    ReplyDelete
  20. Si eu mi-am albit dintii saptamana trecuta si pot sa spun ca arata foarte bine acum.
    Mi-e frica doar sa nu se sensibilizeze in timp , dar in rest pot sa spun ca a meritat.
    M-a costat 400 Lei apropo :)

    ReplyDelete
  21. Buna, sa stii ca voucherele pentru mancare sunt singurul tip pe care l-am incercat, si chiar am fost multumit. Despre resul, in schimb, din ce am citit pe aici si am auzit, nu prea m-as increde in ele, sigur e ceva la mijloc la toate... Sper sa scrii cat mai multe articole,si nu numai despre acest gen.
    PS - Esti o bloggerita ft simpatik :)

    ReplyDelete
  22. Si doamna doctor Cerasela Grigoras din Bucuresti trage astfel de tepe.

    ReplyDelete
  23. E vina noastra ca nu facem plangeri la Protectia Consumatorului!!!

    ReplyDelete