Monday, October 15, 2012

Monday Lemmings - Dreamy Nail Polishes

Eu una mi-am inceput saptamana bine, poftind la oje superbe cu preturi deloc mititele. Si pentru ca sunt o fata buna, m-am hotarat sa nu sufar singurica, asa ca am decis sa impartasesc cu voi ultimele mele obsesii de colorat gherutele.

PS: acum mi-am dat seama ca toate ojele din aceasta postare sunt sclipicioase - dar nu orice fel de sclipici, ci un shimmer holografic hipnotizant. Deci da, bine zicea cine zicea: nici o zi de luni fara sclipici! :)

Prima la inaintare este colectia de sarbatori Zoya - intitulata Ornate. Colectia cuprinde 6 nuante, iar eu m-am indragostit iremediabil de 3 dintre ele (e un record!)

Zoya - Aurora

Zoya - Blaze

Zoya - Storm

Apoi ne intoarcem pe continent si dam de noua colectie A England - intitulata Gothic Beauties. Colectia cuprinde doar 5 oje si mie imi trebuie 3 dintre ele (ziceam ceva de un record?!)

A England - Jane Eyre

A England -  Lady of Shalott

A England - Ophelia



***Toate pozele au fost preluate de pe site-ul http://www.vampyvarnish.com/, careia ii multumesc ca-mi intretine obsesia! :)


Eh, ce ziceti? V-am facut ziua mai frumoasa? Sau ma urati din tot sufletul? :)))





Pin It

21 comments:

  1. Frumoase, frumoase! Daca vrei sa-ti mai potolesti pofta de sclipici holografic, poate merge cu Flormar 394....merge? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merge, merge, Ruxandra, multumesc, ieftine si bune, chiar te consoleaza cand poftesti dupa oje de 8-10$! Eu am si Flormar 394 si 392, dar momentan imi doresc niste oje holografice mai inchise la culoare, chiar negre!

      Delete
  2. M-a luat durerea de cap cu ojele de la Zoya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))) yup, sclipici overdose! nu stiu ce-i cu mine zilele astea :))

      Delete
  3. Exact pe cele 3 de la Zoya mi le doresc si eu taaaare mult. Azi am admirat swatch-urile pe alt blog si mi-au ramas in suflet. Sunt absolut divine!

    ReplyDelete
  4. Sunt asa de frumoasa ca parca te-ar chema sa le cumperi
    Nu stii de unde swe pot cumpara on line???
    Sa le folosesti cu mare drag
    Ne lipsesti de pe forum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mariana, ce bine-mi pare sa te vad aici pe blog! Si mie mi-e dor tare de comunitatea de pe forum, incerc sa-mi fac timp sa postez, dar mereu imi iese cu minus :((
      Cat despre intrebarea ta, sa stii ca m-am interesat putin si se pare ca ojele Zoya s-ar gasi la noi la Beauty Supply. Iti atasez linkul: http://www.beautysupply.ro/contact.html

      Delete
    2. Pisicuto, iti multumesc mult pentru link;esti tare draguta, insa vad ca pe BeautySupply nu trimit decat prin curier si de la Arad pana la mine ar fi 80 lei curierul si daca merg eu la Arad benzina ar costa si mai mult
      O sa-i spun fetei mele sa imi cumpere din Germania cand va merge si daca vor fi ,pentruca atata nu ma indur sa dau la un curier.
      Multumesc oricum pentru pont

      Delete
    3. Da, ai dreptate, Mariana, pentru tine transportul nu ar fi deloc convenabil. In plus, daca le-ar gasi fiica ta in Germania, cred ca le-ar lua mai ieftine decat sunt la noi.

      Delete
  5. Doamne, cum e Blaze! Cred ca una dintre cele mai frumoase oje ever! O bag in albumul de wishlist :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si la mine e in wishlist! Dar ce NU e in wishlistul meu... :))

      Delete
  6. Foarte faine toate... Eu imi potolesc pofta de sclipici aplicand cam tot ce am (doua nuante de la Essence, una Max Factor si un GOlden Rose Scale Effect) peste ojele inchise la culoare din colectie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. E o tactica buna, Sadie, cred ca arata superb! Din pacate eu sufar, ca n-am prins nici MaxFactor, nici Golden Rose Scale Effect. Sunt neconsolata! :)

      Delete
  7. penultima mi-a placut cel mai mult...

    ReplyDelete
  8. Jane Eyre imi face si mie cu ochiul :D. Si ca sa-ti raspunsd mai repede la intrebare - depurtat.ro se gaseste in Crangasi, in complexul Bazar Express acolo unde este si emagul :*.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumessc mult Iulia, si pentru comment si pentru raspuns! De-acum incolo o sa numesc Crangasi-ul Triunghiul Bermudelor, ca-s atatea ispite p-acolo incat s-ar putea sa ma pierd :P

      Delete