Saturday, December 22, 2012

iHerb Day

Undeva prin preajma zilei de Black Friday am dat impreuna cu o prietena (si ea mare fana a produselor naturale si a suplimentelor alimentare) o comanda pe iHerb. Daca tin bine minte, am profitat si de o reducere -10% din totalul comenzii si de transport gratuit (pentru ca ne-am incadrat in limita de greutate si am si comandat impreuna produse in valoare de peste 40$).

Aceasta a fost partea mea din bunatatile comandate:


Am cumparat:

- Multivitaminele pentru aport crescut de energie de la 21st Century Health Care

- Multivitaminele Alive! de la Nature's Way

- Ceaiul negru cu condimente (traditionalul "chai" indian) de la Stash Tea Company

- Balsamul de buze usor colorat si cu aroma de scortisoara de la Hurraw!

Am primit cadou si o oglinjoara de buzunar cu logo-ul iHerb pe care o vedeti de asemenea in poza :)

Si pentru ca aceasta comanda a venit de cateva zile bune si am avut timp sa testez toate produsele, o sa va spun cate ceva despre fiecare in parte:

1. Multivitaminele de la 21st Century - One Daily Energy sunt absolut incredibile! 

Aduc un aport complet de multivitamine si minerale in doze echilibrate, dar suficiente. In plus, contin biotina si un amestec energizant de guarana si cofeina. In fiecare zi in care le-am luat m-au energizat aproape imediat si, datorita lor, desi ma simt cam rau zilele acestea, am reusit sa fac 1001 de drumuri si sa rezolv toate cumparaturile specifice acestei perioade atat de aglomerate din an. Ma declar total multumita de aceasta achizitie! In plus, pretul acestor vitamine este prietenos - 5$ pentru 75 de tablete.
(Si prietenul meu le-a luat cand a avut zile grele si s-a declarat la fel de incantat)

2. Multivitaminele Alive! de la Nature's Way au fost cumparate pentru a inlocui multivitaminele pe care le iau zilnic si care pana acum erau cele de la Rainbow's Light.

Si acestea aduc un aport complet de multivitamine si minerale + biotina (pentru par, unghii si nu numai), resveratrol (un antioxidant), luteina (pentru sanatatea ochilor), precum si un mix de extracte de fructe si legume.
Ma impac foarte bine cu ele! Le-am cumparat pentru a inlocui vitaminele de la Rainbow's Light pe care le luam pana acum si care nu se potriveau nevoilor mele - erau prea concentrate: aduceau un aport prea mare din unele vitamine - in special din complexul de B-uri. In comparatie cu acestea, vitaminele Alive! mi se par a fi mai echilibrat formulate si, din aceasta cauza, mai "blande".
Le recomand! Si pretul a fost bun - 8.5$ pentru 50 de tablete.

3. Ceaiul negru cu condimente este delicios!

Eu sunt o maaaare fana a ceaiurilor negre sau verzi si aromate cu diferite fructe, flori sau condimente. Acest ceai negru aromat este condimentat cu scortisoara, cardamon, ghimbir, nucsoara, cuisoare si alte minunatii ce ma fac sa ma gandesc la taramurile exotice ale Indiei indepartate. Este un ceai tare, foarte aromat, cu o "personalitate" puternica. Este la fel de delicios simplu sau servit cu putin lapte si este PERFECT pentru zilele friguroase din acest anotimp!
A costat aproape 3$ si cutia contine 20 de pliculete de ceai.

4. Balsamul de buze cu scortisoara e minunat aromat (iubesc scortisoara!)

Balsamul de buze de la Hurraw este emolient si hidratant - imi place mult textura acestuia si senzatia de buze moi pe care o ofera imediat dupa aplicare. In plus, este usor colorat (ofera buzelor o tenta rosiatica) si este delicios aromat cu scortisoara. De asemenea, imediat dupa aplicare ofera o senzatie usor "pişcăcioasă" :P - cel mai probabil este tot "vina" uleiului de scortisoara din compozitie. Mie imi place acesta senzatie - balsamul meu de buze preferat - Carmex - este tot unul pişcăcios :)

...Din pacate, desi a fost produsul cel mai dorit si cel mai asteptat din toata comanda, marturisesc ca am dubii in legatura cu acest balsam - de fiecare data cand l-am folosit, a doua zi buzele mele au suferit un fel de iritatie, de reactie alergica - pielea buzelor a inceput sa ma stranga si sa se simta laminata, plastifiata cumva. Mi-as dori din tot sufletul sa ma insel si sa nu fie vina balsamului de buze de la Hurraw!, ci a altor factori...Ce sa va spun - imi place mult acest balsam de buze si chiar mi-ar placea sa-l pot folosi pana la ultima picatura. Momentan insa sunt in "teste" cu el sa vad daca el este cu adevarat cel responsabil pentru iritatia buzelor mele.

Acestea au fost ultimele mele cumparaturi de pe iHerb. Pregatesc si o postare in care o sa va arat care au fost produsele mele preferate dintre toate pe care le-am cumparat de pe acest site. 

Va astept sa-mi spuneti daca va place ideea mea si, de asemenea, daca imi recomandati alte bunatati de pe iHerb pe care sa le adaug la wihlist. Sunt foaaarte influentabila cand vine vorba de siteul asta! :) 





Pin It

3 comments:

  1. Ce pofta de chai tea mi-ai facut, yum! Abia astept sa dau si eu o comanda in ianuarie. Si ma bucur ca recomanzi vitaminele, le trec si eu pe wishlist.

    ReplyDelete
  2. sa le folosesti pe toate cu placere.. :D
    ceaiul arata bine ... :D yummy

    ReplyDelete
  3. Pisicuta, pentru ca spui ca-ti place scortisoara, iti recomand scortisoara vrac de la Orient Bazar - are o aroma cu totul deosebita, care pe mine m-a cucerit :)

    ReplyDelete