Tuesday, December 4, 2012

Mic Haul Flormar & NOTD - gherutele saptamanii

Saptamana trecuta trebuia sa merg cu Motanul la film in AFI Palace. Insa eu am ajuns in mall ceva mai devreme si, invartindu-ma prin magazine, mi-am amintit ca exista un stand Flormar la etaj foarte bine aprovizionat si cu fete mereu dragute si prietenoase.

Aveam de mai bine de o luna pe wishlist paleta cu 4 nuante numarul 401 - lansata de curand, in colectia de toamna. Stiam ca o vreau si am cumparat-o fara ezitare. Insa cum fetele erau dragute, am ramas sa ma uit si la oje si nu am putut sa plec fara sa "adopt" o minunatie sclipicioasa - nuanta U34 din colectia Miracle Colors.

Iata noile mele jucarii colorate, cum sclipesc in lumina soarelui:

(click pe poza pentru o doza extra-large de sclipiri si reflexe)

Paleta de farduri este absolut perfecta - nuantele sunt superbe si se potrivesc minunat impreuna. O sa va arat swatchuri iiiiimediat, dar intai vreau sa va arat minunatia numita Flormar Miracle Colors U34 pe gherutele mele:

(click pe poza, click pe pozaaaaaa!)

(clickuiti sa mariti pozna!) :)

U34 este cu siguranta una dintre cele mai frumoase oje din colectia mea!! 

Sunt total indragostita si absolut fascinata de culoarea asta in acelasi timp sexy, misterioasa, cameleonica, magica. Va spun, este perfecta! 
Si uite asa, cu numai 7 lei mi s-a sters total din minte si din wishlist orice dorinta de a avea Every Month Is Oktoberfest sau Tease-y Does It sau Winter In Moskow sau Royal Rajah Ruby. Va spun sincer, am sters 10 oje din wishlist dupa ce mi-am cumparat minunatia asta! Este hipnotizanta! Iar in poze nici macar nu o vedeti la adevarata ei frumusete - este o oja incredibil de dificil de fotografiat - de aceea nici nu am fost atrasa pana acum de swatch-urile vazute pe net.

U34 este o oja cu shimmer/glitter rosu extrem de sclipitor si de dens suspendat intr-o baza gri-neagra. Este perfect opaca in 2 straturi, insa fiind o oja cu o consistenta mai densa, necesita un timp de uscare mai mare. Daca in cazul ojei Essence pe care v-am aratat-o aici, timpul de uscare mi s-a parut rapid - aproximativ 10 minute, in cazul lui Miracle Colors U34, si dupa 20 de minute am reusit sa-mi stric o unghie. De aceea in pozele de mai sus vedeti oja aplicata intr-un singur strat peste un strat de oja neagra. In poze port si top coat - varianta Kallos pentru uscare rapida. 
Insa va garantez ca U34 arata la fel de frumos si chiar si mai frumos si mai stralucitor aplicata fara o baza.

...Iar acum sa luam o gura de aer ca ne-am hiperventilat si sa va arat swatchuri pentru paleta de farduri nr. 401:

(in lumina directa)

(in lumina indirecta)

(in lumina directa)

(in lumina indirecta)

Toate swatch-urile au fost facute fara primer, direct pe piele. Dupa cum vedeti, paleta contine 4 nuante asortate. Aceasta paleta contine culori naturale, insa deosebit de vibrante, deloc "fade" sau plictisitoare.

- Prima nuanta este absolut superba - un maron cald cu irizatii de cupru - se asemana foarte mult cu singurul fard MAC pe care mi l-am dorit vreodata - nuanta Patina - insa indraznesc sa afirm ca varianta din quad-ul Flormar este poate si mai frumoasa si mai vibranta. (inca un item de pe wishlist bifat!!) Este o nuanta satinata.

- A doua nuanta este un taupe cu microshimmer multicolor. Mi-am dorit foarte mult timp sa gasesc o nuanta de taupe care sa nu arate murdar si nedefinit pe pielea mea deschisa la culoare. Cautarile mele s-au incheiat - ma declar perfect multumita! Este o nuanta shimmery.

- A treia nuanta este un galben auriu cu un finish satinat-shimmery - nici eu nu pot sa ma pronunt. Cred ca este satinat, insa auriul nuantei ii da niste reflexii in plus, niste straluciri care cateodata ma fac sa cred ca fardul contine si mici particule de shimmer. Este o nuanta superba pentru o pata de culoare printre celelalte nuante neutre ale paletei. 

- A patra nuanta este un maro mediu - mai inchis si mai rece decat prima nuanta. Este o nuanta satinata. Este de asemenea singura nuanta pe care o mai am in colectia mea - este fardul mono Flormar cu numarul 10. Este unul din fardurile mele preferate, asa ca nu-mi pare deloc rau ca il am in dublu exemplar!

***(numerotarea nuantelor este facuta urmarind ultimele 2 poze cu swatchuri!! in primele doua poze cu swatchuri nuantele sunt inversate: 1=4, 2=3, 3=2 si 4=1)


Ce spuneti? Va plac micile mele achizitii stralucitoare? Care este oja voastra preferata de la Flormar? (Eu am deja vreo 7-8, dar pe U34 o iubesc parca cel mai mult!) :)


Pin It

24 comments:

  1. Foarte faina oja, arata superb pe unghiute. Si paleta e tare dragalasa! Oja mea preferata de la Flormar e Miracle Colors U31.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Josephine, daaa! Tin minte ca am vazut pe blogul tau postarea NOTD cu Miracle Colors U31 - niiiice duocrome!

      Delete
  2. Tocmai m-ai facut sa adaug doua chestii noi pe wishlist!:))Te detest! Oja aceea seamana cred si cu 504 pe care mi-l doresc eu de la Seventeen si nu il gasesc. Oricum cea de la Seventeen e vreo 17-19 lei asa ca mai mult ca sigur ma reorientez!:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I am despicable! :))) mwaaa-ha-ha-ha!!! Am mai cautat o data pe Goagăl Images si da, e dupe pentru OPI - Tease-y Does It. Mie imi plac la nebunie nuantele astea vampy si sclipicioase in acelasi timp :)

      Delete
  3. E foarte frumoasa nuanta ojei, cred ca o sa-mi "trebuiasca" si mie la un moment dat. Mie imi plac asa mult ojele Flormar incat am adunat vreo 15-20. Cel mai mult cred ca-mi place 394.
    Si paleta de farduri imi place, sunt mai multe paletute de la ei pe care le-as cumpara. Prima pe lista este paleta cu 5 culori 07. Cred ca o sa inot printre farduri maro in curand. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ruxandra, daaaa, si mie imi place mult 394!! E sigur in top 3 :)
      Tu ai 15-20 de oje numai de la Flormar?! Ce mi-ar placea sa le vad!! Si musai tre' sa caut swatchuri sa vad si paleta, ca dupa numar nu mi-o amintesc :)

      Delete
  4. Ah, ce frumoase sunt fardurile, iar oja e divina!
    Sa te bucuri de ele! :)

    ReplyDelete
  5. Oh coooome oooon! Ce ai cu mine Monica de ma faci sa imi maresc wishlist-ul, care oricum e cam cat codul lui Hammurabi, pe zi ce trece ?? First Facefinity, acum Flormar ?! Ntz, urat din partea ta, zau asa :))!
    Oricum, paleta aia nu scapa, clar. Numai pentru nuanta aia de taupe si tot o cumpar :))! Si nici oja. Si presimt ca ajung la stand si ma mai tenteaza vreo 10 chestii :D!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)))))mno...asta-i clar paybacku' pentru ce mi-ai facut tu mie cu Mayebelline Instant Age Rewind. uite, iti scot si limba: :P

      ...dar pe bune acuma: eu cu putin peste 30 de lei m-am fericit! instant happyness! :) altii de banii astia si-ar fi luat McDonalds. nu mai bine ca noi? :)) (apropo: daca tin minte bine, asta a fost singura mea cumparatura de Black Friday, deci am fost cuminte, daaa?!)

      Delete
    2. Asa deci, you were holding a grudge :))!
      Deci sa stii ca Black Friday, ne-Black Friday, dar in ziua aia nici eu nu mi-am cumparat nimic. Dar nimic, la modul nici macar o oja din aia cu 3 lei :))! Doamne, sper sa mai fie standul ala Flormar in Arad, ca altfel cu nervii capului fac ( vorba unei simpatice colege :))...
      Chiar, apropo de oje, eu de curand am (re)descoperit cat de faine sunt ojele de la Farmec, uitasem cu desavarsire cat de mult rezista si cat de frumos arata, 5 persoane m-au intrebat daca am unghiile facute cu gel azi ! Uite, vezi, asta ca sa nu zici ca nu ti-am dat material de studiat, swatch-uri de cautat *insert cute, but at the same time evil face here * :D!

      Delete
  6. Replies
    1. Iti multumesc mult! Am tinut neaparat sa o arat, caci si mie mi se pare deosebita.

      Delete
  7. Sa te bucuri de ele! Paleta e fenomenala, imi plac foarte mult culorile (si pozele tale!). O trec pe wishlist chiar acum, mai ales pentru acel taupe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Georgia, iti multumesc! M-a ajutat prietenul meu sa le fac - eu-s mai antitalent. Si da, ma bucur ca am putut surprinde macar partial frumusetea, nuantele reale si finishul ojei si a fardurilor - chiar meritau poze bune. Iar nuanta aceea de taupe merita numai ea banii pe intreaga paleta! :) E genul ala de fard pe care poti sa-l folosesti zilnic, in orice machiaj sau ca unic machiaj.

      Delete
  8. Ce frumoasa e paleta, mai ales taupe-ul acela, dar si ultimul maro swatchuit imi place. Oja arata fenomenal pe unghiile tale, o am si eu dar pe mine nu ma prinde deloc, am incercat-o o singura data. Preferata mea de la F. e U08 cred, cu toate ca mai am si un roz prafuit care-mi place mult, nu-i mai stiu nr.
    Eu n-am folosit deloc farduri flormar, cum se comporta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Coconut, mie imi place fardurile Flormar - mi se par pigmentate, cu o textura matasoasa si cu un finish foarte placut. In ultima vreme au scos si niste palete cu nuante mate - pe acelea nu le stiu - fardurile pe care le am eu de la ei au toate (sau majoritatea) o textura satinata foarte frumoasa. Se blneduiesc frumos si rezista intreaga zi pe pleoapele mele uleioase cu un pic de ajutor din partea primerului de la ELF :)

      Delete
  9. Replies
    1. Anda, tu ai o colectie impresionanta de farduri superbe - ai si Sleek si Urban Decay si multe alte minuni pe acre eu nu le am in colectie. Insa cu toate astea sunt sigura ca iti vor placea mult si acestea daca te vei decide sa le "adopti". Ar fi super daca ai face un machiaj cu paletica aceea, asa poate m-as mai inspira si eu, ca eu nu am talentul si imaginatia ta in privinta combinarii nuantelor. Tu in schimb le-ai folosi la adevarata lor valoare, eu lucrez mai minimalist :P

      Delete
  10. Am cautat aceasta oja la standul Flormar din Braila si fata de acolo mi-a zis ca nu exista nuanta U31(ciudat :-?) A scos paletarul cu nuante si mi-a zis ca sunt numerotate pana la U29 sau U30. Am vazut ca si pe site-ul Flormar, colectia de oje Miracle Colors este pana la U29.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ionela, cu siguranta exista oje Miracle Colors pana la U34! Nuanta mea este U34, scrie si pe sticla si te poti convine si tu cu o simpla cautare pe Google "Flormar Miracle Colors U34" (sau U33 - care este cea mai populara nuanta din gama Miracle Colors - un duocrome de albastru/turcuoaz si mov), sau U32, care este similara cu oja mea, numai ca glitterul este auriu-portocaliu, nu rosu, iar baza este mai maronie. Poate la voi in oras nu exista gama completa, insa te asigur ca exista aceste nuante! Daca vei faca o cautare pe net, vei putea vedea multe poze si postari cu aceste oje.
      ...Imi pare totusi foarte rau ca nu le-ai gasit si tu! :(

      Delete
    2. Scuze, m-am referit la nuanta U34 si am scris U31.
      Sunt convinsa ca exista, nu am nici o indoiala :), fata de la stand nu era prea convinsa ca exista :)) Oricum nu avea foarte multe nuante din colectia Miracle Colors (cred ca vreo 5)...chiar nu inteleg de ce nu aduc mai multe, sunt atat de frumoase...

      Delete