Friday, December 7, 2012

Pisica albastra are un anisor. Va multumesc!

Ieri, pe 6 Decembrie, de Mos Nicolae, blogul meu a implinit un anisor! Anul trecut pe vremea asta, Domnul Motan imi facea unul dintre cele mai inedite cadouri cu care am fost cadorisita vreodata si imi deschidea acest blog.  

La multi ani, Pisica albastra



Si pentru ca eu sunt deosebit de incantata de tot ceea ce mi s-a intamplat in aceasta perioada (vezi poza!) :) va prezint cu multa mandrie bilantul in cifre al primului meu an de blogging:

- 45 de postari

- 157 de followeri

- aproape 50.000 de vizualizari

- 833 de comentarii publicate

  • In privinta numarului de postari va marturisesc ca sunt putin dezamagita de mine - imi propusesem sa scriu dublul acestui numar. Insa stiti cum se spune: socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, iar anul acesta s-a dovedit a fi unul foarte plin pentru mine. Este singura cifra a acestui bilant pe care o regret - stiu ca puteam mai mult si voi incerca sa o dovedesc! :)
  • Cu toate acestea, Pisica albastra a crescut mai mult decat am sperat. De-a lungul anului ce a trecut am reusit sa "strang" alaturi de pisiceasca mea persoana nici mai mult nici mai putin de 157 de followeri. Nici nu stiti cat inseamna asta pentru mine!!! 157 de oameni mi-au citit blogul si au hotarat ca le place si ca le-ar placea sa mai citeasca. Nu am organizat nici un concurs, nici un giveaway, nu am oferit nici un premiu, nu am dat nimic moka....nu am facut nimic altceva decat sa scriu. Iar acesti 157 de oameni sunt pe blogul meu pentru simplul motiv ca le-am placut! Daca i-as cunoaste personal, i-as imbratisa pe fiecare in parte si le-as multumi! I haz my own gang! :)))   
  •  De asemenea, am reusit sa totalizez un numar de vizualizari care se apropie de cifra de 50.000. Asta inseamna mai mult de 1000 de vizualizari pentru fiecare din postarile pe care le-am scris! Tenchiu, tenchiu, tenchiuuuu!
  • Dar cel mai impresionata sunt de cele 833 de comentraii publicate! Nici nu visam vreodata ca blogul meu nou-nascut sa se bucure de o asemenea interactiune cu publicul! Mi-ati depasit orice asteptari si m-ati facut foarte fericita! Pe aceasta cale tin sa precizez din nou ca acest blog s-a nascut din dorinta mea de a impartasi cu voi informatii legate de produse care se comporta excelent si care au un pret prietenos cu orice buzunar. Am vrut sa va arat care sunt produsele cosmetice, de ingrijire si de machiaj pe care eu le-am descoperit, le-am incercat si le-am iubit. Si ma bucur cu toate mustatile mele de Pisica albastra atunci cand o cititoare de-a mea este la fel de incantata ca si mine de un produs pe care l-am recomandat.
Ce pot sa va mai spun? Sunt mandra si fericita ca am ajuns pana aici si vreau sa multumesc din suflet tuturor celor care au intrat macar o data pe blogul meu, celor care au citit macar o postare, sau doua...sau pe toate :) Celor care si-au rupt din timpul lor un minutel pentru a-mi lasa un comentariu. Va multumesc, va multumesc, va multumesc! Voi mi-ati facut visele sa devina realitate! Astazi ma simt ca un superstar :)

Va sunt recunoscatoare si va astept cu drag si anul acesta pe domeniul Pisicii Albastre :)



Pin It

27 comments:

  1. Wowww, asa repede a trecut?! Parca mai ieri incepusei sa scrii :)
    La multi ani, doamna, si te asteptam cu postari mai dese :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa, si mie mi se pare ca atrecut foarte repede :)
      Saru'mana,voi incerca sa "harder, better, faster, stronger" :)

      Delete
  2. Te-am descoperit de vreo 2 luni doar, insa te am in blogroll si citesc cu drag postarile tale. Multi anisori si la cat mai multe postari!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Andreea, iti multumesc pentru toate gandurile bune si pentru gestul tau! Eu acum iti descopar blogul si ma pun pe citit :)

      Delete
  3. La multi ani tie si blogului tau si felicitari! :)

    ReplyDelete
  4. La multi ani blogului si abia astept sa-i urmaresc evolutia pe viitor :) Sunt convinsa ca va fi una frumoasa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti multumesc din suflet, Georgia! O sa fac tot posibilul sa nu dezamagesc - mi-as dori mult sa am mai mult timp la dispozitie sa scriu postari mai dese si mai constante. Cu atat mai mult va respect insa pe voi, fetele care scrieti des si bine pe bloguri! Muuult respect!

      Delete
  5. La multi ani la postari cat mai dese :)

    ReplyDelete
  6. La cat mai multi ani si la cat mai multe postari, draga Monica! Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut deja un an, parca numai ieri anuntau fetele pe bloguri ca Pisica are si ea blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaaa, stiu, a trecut asa de repede timpul! Imi doresc doar sa fi apucat sa scriu mai muuuult! Idei am, o lista cat a lui Mosu, doar ca n-am avut timp sa le definitivez. E mai greu decat credeam initial sa tii un blog :) Pana de curand, eu eram doar "comentatoare" :)

      Delete
  7. Felicitari draga mea si la cat mai multe postari!

    ReplyDelete
  8. La multi ani blogului tau, draga Pisicuta albastra!
    Sa stii ca sunt mandra de tine si ma bucura fericirea ta!
    Recunosc si imi asum: in goana mea, incercand sa prind timpul, nu am mai lasat comentarii in ultima periaoda insa te-am citit si urmarit la fiecare postare!
    Iti doresc inspiratie, pasiune, cat mai multe postari reusite, cat mai multi cititori fideli si feedback pe masura!
    Pupicei pisicosi!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ildaaaa, saruuu'manaaaaa! Si sa stii ca te inteleg perfect, in goana mare sunt si eu. Mi-e dor de zilele cand aveam mai mult timp liber. Cateodata si eu ma simt rusinata ca nu reusesc sa postez mai des, dar sa stii ca STIU ca voi, fetele de pe forum, m-ati incurajat inca de la inceput sa scriu. In parte si datorita voua acest blog exista. Va sunt recunoscatoare, va multumesc si va imbratisez virtual! >:D<

      Delete
  9. Multi inaaaainte! :) :*

    ReplyDelete
  10. Wow, ai performante mai impresionante ca ale mele :) Congrats :*

    Btw, te-am nominalizat la un Liebster Award

    http://loloablestuff.wordpress.com/2013/02/20/liebster-blog-award-ro-only/

    ReplyDelete