Sunday, April 21, 2013

Concurs: castiga si tu un mini fond de ten Toleriane Teint!

Hello kitties!

Astazi am o veste buna pentru voi: am castigat concursul pentru bloggeri organizat de Camelia!!! WEEEEEE!!
Si, asa cum va spuneam aici, impreuna cu noul fond de ten Toleriane Teint Mattifying Mousse la care visam, am castigat si oportunitatea de a organiza un concurs pentru cititoarele mele pisicite. Premiile vor fi 3 mini-fonduri de ten Toleriane, de 10 ml, din gama aleasa de voi si in nuanta care vi se potriveste!

Daca nu ati aflat pana acum, sa va explic despre ce este vorba:

Laboratoarele La Roche-Posay au lansat de curand doua fonduri de ten noi adresate pielii sensibile, cu formule moderne menite sa combata atat sensibilitatea tenului, cat si nevoile specifice ale fiecarui tip de piele. 

In plus, ambele formule beneficiaza de factor de protectie solara SPF 20. Sensibilitatea pielii este adesea cauzata de expunerea la radiatiile solare. Majoritatea fondurilor de ten de pe piata nu ofera protectie impotriva radiatiilor solare, sau daca o fac, aceasta este de obicei mica - FPS 10-15. M-am bucurat sa aflu ca noua gama Toleriane Teint adreseaza si aceasta problema, insa tineti minte ca este recomandat sa folositi si o crema cu factor de protectie pe tot parcursul anului, indiferent ce tip de piele aveti!

Prin urmare, noua gama Toleriane Teint include:

- un fond de ten cremă cu efect hidratant (adresat tenurilor normale spre uscate) - Hydrating Water-Cream Foundation.
- un fond de ten spuma cu efect matifiant (adresat tenurilor mixte şi grase) - Mattifying Mousse Foundation



1.Hydrating Water-Cream Foundation este un fond de ten cremos si ultra-hidratant care contine acid hialuronic. Acidul hialuronic este un ingredient skin identical (se regaseste in mod natural in tesuturile pielii) si water-binding - are capacitatea unica de a absorbi si a retine de 1000 de ori greutatea sa in apa. Acidul hialuronic functioneaza retinand apa la nivelul tesuturilor si, in acelasi timp, prevenind pierderea acesteia de la suprafata pielii. Din aceasta cauza este capabil sa ofere confort si hidratare tenului uscat si deshidratat. In plus, textura luxoasa de crema ultra-lejera va asigura un ritual placut de machiaj chiar si celor mai sensibile tenuri.

2. Mattifying Mousse Foundation este fondul de ten pe care l-am castigat si eu si pe care ard de nerabdare sa-l incerc! Este creat special pentru tenurile mixte si grase, dar in acelasi timp sensibile.
M-a incantat lista de ingrediente prietenoasa si textura moderna, fina, de spuma aerata. Consider ca textura de spuma transforma intreg ritualul machierii intr-un adevarat rasfat! Daca nu ati incercat inca un fond de ten spuma, va invit sa o faceti! Iar acest concurs este sansa voastra!
In plus, Toleriane Teint Mattifying Mousse contine ingrediente absorbante de ultima generatie (perlita + silica) care promit sa mentina tenul mat si plin de prospetime pe tot parcursul zilei, fara a bloca porii sau a irita pielea. Cei de la La Roche-Posay mentioneaza ca au facut un test in care noul lor fond de ten spuma a fost testat in conditii extrme - la sauna - iar efectul matifiant si prospetimea s-au pastrat! Din punctul meu de vedere - abia astept sa lansez o noua provocare - jumatate de ora la vara in RATB - adevarata sauna bucuresteana :)))

Fondurile de ten Toleriane Teint sunt disponibile in 4 nuante: Ivory, Light Beige, Sand si Golden Beige. Pretul recomandat pentru vanzare este in jur de 80lei. Gasiti aici o lista cu farmaciile din tara unde puteti sa le testati si cumparati.

Iar acum va invit la concurs :)


CONDITII DE PARTICIPARE:

1 - Sa completati acest formular corect si in intregime
2 - Sa-mi lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti pe care din cele 2 variante Toleriane Teint ati dori sa o incercati si DE CE.
3 - Va rog de asemenea sa-mi lasati in comentariu numele cu care v-ati inscris in chestionar pentru a corela rezultatele.
4 - Foarte important: nu aveti voie sa va inscrieti decat pe unul dintre blogurile ce organizează acest concurs. Inscrierile vor fi centralizate.

!!!Toate conditiile sunt obligatorii!! Nerespectarea uneia din ele duce la descalificarea participantei!!! 
(Asa ca va rog: fiti atente!)

Durata concursului: 21.04-28.04 (o saptamana)
Premii: 3 cititoare ale blogului meu vor castiga cate un fond de ten Toleriane Teint mini (10 ml) in varianta preferata si nuanta aleasa (informatiile acestea va vor fi cerute in chestionar, asa ca aveti grija cum il completati).
Metoda de jurizare: Acesta NU este un concurs "la noroc"! Voi alege castigatoarea fondurilor de ten personal, in functie de comentariile voastre. Castigatoarele vor fi anuntate pe data de 30.04.2013!

MULT SUCCES!

Pin It

11 comments:

  1. In primul rand felicitari pentru articolul cu care ai castigat tu fondul de ten Toleriane si astept cu nerabdare sa postezi review-ul tau la produs :)
    Eu ma numesc Vasilache Andreea si as vrea sa testez fondul de ten in varianta spuma.
    Exista un numar de motive pentru care as vrea sa testez acest fond de ten, dar sa incepem cu inceputul. Tenul meu este sensibil si acneic, trebuie mereu sa fiu foarte atenta la ce produse pun pe fata, trebuie sa imi curat si sa imi hidratez fata foarte bine si nu pot sa pun orice fond de ten pe fata. Din pacate, de cele mai multe ori nu ma inteleg cu produsele de fata pentru ca imi cauzeaza eruptii si trebuie sa le abandonez. Singurul fond de ten dermatocosmetic pe care l-am incercat pana acum a fost Vichy Dermablend care din punct de vedere al ingredientelor mi-a facut bine, dar nu arata foarte natural pe fata si il pot folosi doar la ocazii speciale, in lumina artificiala, pentru ca in cea a soarelui e prea evident. La un fond de ten pe care sa il folosesc zilnic caut acoperire medie, vreau sa arate natural si sanatos, sa imi dea aspectul acela flawless, fara sa incarce. Nu vreau neaparat sa ascund tot ce e de ascuns, in trecut ma deranja orice cos care era la vedere, insa acum aspectul overall mi se pare mai important si am nevoie doar de uniformizarea frumoasa a fetei.
    Tenul meu este mixt, lucesc in zona T si acesta a fost motivul pentru care am ales varianta spuma si nu cea cremoasa a acestui nou produs.
    Pana acum m-am inteles bine cu produsele de la LRP, cremele lor de fata mi-au facut bine si este o firma de la care nu mi-ar fi frica sa testez un fond de ten. Din pacate multe firme din hypermarketuri nu sunt atente la ingredientele pe care le pun in produse si chiar daca efectele nu se vad imediat, in timp tenul are de suferit. Increderea acordata de mine produselor din farmacii este mai mare.Nu as mai vrea sa am parte de experiente in cautarea eterna pentru fondul de ten perfect si vreau ca aceasta noua lansare sa fie ceea ce am cautat dintotdeauna. :)

    Succes tuturor participantelor, sunt sigura ca fiecare dintre noi are propria poveste pentru care merita sa testeze acest fond de ten, iar Pisica nu va avea o alegere usoara de facut. :* Pupici!

    ReplyDelete
  2. Buna, Pisicuto!
    Nu voi participa la concurs (am castigat de curand si cred ca e firesc sa nu fortez norocul, sa nu cer mai mult decat se cuvine!)...

    M-a bucurat vestea si vreau sa te felicit din toata inima!

    Te pupacesc!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
  3. Buna!

    Felicitari pentru premiu si frumos sa dai norocul si la altii :))
    Sincer, mi-as dori sa incerc Hydrating Water-Cream Foundation pentru ca tenul meu devine tot mai sensibil pe zi ce trece si se deshidrateaza ingrozitor. Am ajuns intr-un moment in care chiar mi-ar placea sa folosesc acest fond de ten ca sa impusc 2 iepuri: hidratare si acoperire(nu de alta, dar dupa nastere am ramas si cu niste pete maronii pe pometi, ca sa fie tacamul complet...)

    Numele meu, lasat si in formularul de inscriere este Ana Naghi. Multumesc!

    ReplyDelete
  4. Buna,

    Numele meu este Madalina Popa si as dori sa testez noul fond de ten Toleriane Teint Mattifying Mousse intrucat tenul meu este mixt si pana acum nu am descoperit fondul de ten care sa ma multumeasca.

    Am folosit fond de ten de la L'oreal, Farmasi, Max Factor, Maybelline si de doua luni folosesc Bourjois Flower Perfection care mi se parea cel mai potrivit tenului meu dintre toate.Asta pana cand am descoperit pasagera.ro si am decis sa verific lista de ingrediente.Acela a fost momentul in care am facut legatura intre noii monstruleti de pe fata mea si fondul de ten de la Bourjois. Si uite-asa am tras concluzia ca nu aici s-a oprit cautarea fondului de ten perfect...

    Consider ca e cazul sa ma indrept si spre dermatocosmetice.

    Acestea fiind spuse, mult succes participantelor!

    ReplyDelete
  5. M-am inscris cu numele Cristina Tacaciu.
    Din pacate, nu am castigat in prima faza a campaniei dar mai am voie sa mai sper inca o data, nu?
    Imi doresc sa testez fondul de ten cu efect de matifiere deoarece sunt mandra posesoare a unui ten mixt care isi cam face de cap o data cu venirea verii. Cred ca fondul de ten spuma LRP ma va ajuta sa tin sub control zona T si sa in plus, sa mentina nivelul optim de hidratare acolo unde am nevoie ( mai precis pe obraji).Am incercat cateva produse de ingrijire de la La Roche Posay si toate mi-au placut foarte mult, nu vad de ce acest fond de ten ar face o exceptie.Cred ca tehnologia este suficient de avansata incat sa poata oferi matifiere si hidratare in acelasi timp. In plus, ceea ce rar mai gasesti la un fdt sau crema pt tenul mixt/gras este factorul de protectie solara atat de indispensabil!! Marile firme de dermatocosmetice ar trebuie sa dedice bani cercetarii acestui domeniu vital, orice produs folosit pe timpul zilei ar trebui sa aiba macar fps 15.Un ultim aspect care ma face sa vreau sa testez acest fdt este faptul ca pretinde a avea un finish natural care e din nou mai greu de obtinut pt tenul mixt/gras.Fdt obisnuite lasa pielea prea uscata si cu efect de masca,ma astept ca cel de la LRP sa uniformizeze frumos nuanta pielii si sa fie in armonie cu ea. Iti multumesc pt aceasta sansa si o duminica frumoasa iti doresc!

    ReplyDelete
  6. Felicitari pentru premiu, Monica! Iti doresc sa te intelegi bine cu noul fond de ten, mai ales ca vine vara in scurt timp, iar ca... "bonus" :) vom avea cu siguranta din nou temperaturi "istorice" de peste 40 de grade, cum s-a intamplat anul trecut. In orasul meu,cel putin, au fost chiar 42 de grade la un moment dat. Tin minte ca am imortalizat momentul cu un printscreen. :))

    Cu gandul la aceste temperaturi si la precizarea ta de mai sus, cum ca varianta matifianta a fost testata in conditii "extreme" de sauna, as vrea sa ma inscriu si eu la concurs (nickname-ul este Lilly pe care l-am trecut in paranteza,dupa nume, in formular).

    Mi-as dori tare, tare mult sa testez varianta pentru care ai optat si tu, cea mousse avand in vedere ca am un ten mixt, cu zona T problematica, cu exces de sebum, in special vara.

    Perlita si silica incluse intre ingredientele produsului pesemne se completeaza foarte bine si astfel problema luciului, cu care cele mai multe dintre noi cu tenul mixt/gras ne confruntam, va fi in mare masura rezolvata.

    Multumim pentru sansa oferita!
    Un inceput de saptamana frumos sa ai!

    ReplyDelete
  7. M-am inscris in chestionar cu numele Irish Girl. As dori sa incerc varianta mousse, pentru ca am tenul gras. In mod normal vara renunt la fondul de ten si port un machiaj minim sau care sa fie cat de cat ok daca transpir (rimel waterproof si farduri in nuante neutre). Chiar as vrea sa vad daca e atat de bun cum promite acest fond de ten.

    ReplyDelete
  8. Buna, Monica! Ma bucur tare mult ca organizezi un astfel de concurs!Am completat formularul cu numele AncaU.

    Povestea mea cu fondurile de ten este simpla: desi am inceput sa le folosesc de pe la 20 de ani, am incercat diverse marci (pentru tenul uscat): MaxFactor, Bourjois, Maybelline, L'oreal, Revlon PhotoReady, Elf Flawless Foundation.
    Vazand fondul de ten Toleriane Hydrating Water-Cream Foundation mi-am amintit cat de mult mi-as dori un aspect diafan si curat al pielii mele uscate. Astfel visez ca acest fond de ten va fi perfect pentru mine.

    ReplyDelete
  9. Buna Monica!
    Mi-as dori sa incerc Mattifying Mousse Foundation deoarece am un ten cam problematic cu tendinte acneice.
    De cateva saptamani m-am hotarat sa renunt la produsele ce imi afectau tenul si sa ma indrept spre produsele cat mai naturale.
    Mi-as dori sa incerc acest fond de ten deoarece nu am gasit pana acum un fond de ten care sa se potriveasca cu tenul meu
    Si sper ca acest fond de ten sa fie intradevar ceea ce am nevoie.

    ReplyDelete
  10. Te-am nominalizat la TAg-ul Versatil Blogger Award http://cosmi-politan.blogspot.ro/2013/04/the-versatil-blogger-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cosmina, iti multumesc din suflet ca te-ai gandit la mine! >:D<

      Delete