Monday, June 17, 2013

Monday Beauty News - gama Maybelline Color Whisper in Romania

Hello kitties!

Am decis sa va indulcesc acest inceput de saptamana cu o noutate pe care eu una o asteptam de cateva luni: va anunt cu bucurie ca am vazut cu ochisorii mei noile rujuri Maybelline din gama Color Whisper!


Eu le-am gasit ieri la standul de cosmetice al galeriei Auchan Militari la pretul de 25 de lei (sincer, pretul de lansare ma asteptam sa sara de 30 de lei). Erau 12 nuante disponibile (oficial sunt 20). Din aceste 12 nuante, 2 erau sold out si nici nu stiu care erau, insa consultanta standului mi-a spus ca de obicei primesc marfa nou marti sau miercuri.

Nuantele reperate de mine la stand au fost: Coral Ambition, Orange Attitude, Mocha Muse, Who Wore it Red-er, Petal Rebel, Pink Possibilities, Faint For Fuchsia, Oh La Lilac si...inca una :P

Din pacate, va trebui sa ma credeti pe cuvant. Am facut o singura poza cu telefonul si, in culmea incantarii mele, a iesit neclara :)

Eu una sunt foate incantata de acesta descoperire. Am asteptat cu nerabdare sa apara si la noi gama Color Whisper, care m-a tentat inca de la inceput mai tare decat colectia cu nuante mai intense - Maybelline Color Vivids.

Eu imi doream sa incerc Pin Up Peach si Cherry On Top, dar, in lipsa acestor nuante la stand, am profitat de testerele noi noute si am testat Coral Ambition (care e un pic cam prea deschis la culoare pentru buzele mele destul de pigmentate) si Orange Attitude, care lucreaza foarte frumos cu nuanta naturala a buzelor mele pentru a crea o culoare interesanta - un corai minunat. Rujul este usor si hidratant. Dupa cateva minute, textura sa devine practic virtuala si nu-l mai simti deloc, dar continua sa coloreze discret buzele. Culoarea e transparenta, nu opaca, exact cum imi doresc pentru aceasta vara. S-ar putea sa ma indragostesc :)

Va las cu o umbra de tentatie:
Voi va doriti vreun ruj din aceasta gama? Ce nuanta ati incerca?


Pin It

11 comments:

  1. vezi toate swatch-urile si cum arata pe buze aici - http://www.beautezine.com/maybelline-color-whisper-lipsticks-review-photos-swatches/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc pentru link, Monica! Swatchurile sunt, intr-adevar, superbe! Din pacate nu sunt decat 10 nuante - jumatate din colectie. Si mai e ceva de precizat: in cazul colectiei Color Whisper, nuantele vor arata diferit in functie de pigmentatia naturala a buzelor fiecareia (eu una am buzele mult mai pigmentate decat tipa aia - prin urmare in cazul meu nuantele au aratat foarte diferit). Chiar m-a uimit acest detaliu.

      Delete
  2. nu am vazut inca. cred ca as miza pe o fuchsia.pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doamna Stella, va multumesc pentru vizita! :) Gama asta are niste nuante de fuchsia superbe si foarte purtabile. Parca te si vad purtand Mad for Magenta sau Faint for Fuchsia :) Ti-ar sta minunat! Pupici!

      Delete
  3. Pisicuto, ma bucur sa te revad!:)

    Sa stii ca si eu visez la aceste rujuri, sa macar la unul de acest fel insa...trebuie sa-mi pun pofta-n cui! In viitorul apropiat nu e cazul de astfel de avantari!

    Sper sa iti iei tu prima si sa ni le arati - swatchuri pe buze, nu uita!

    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello, hello & hugs! :)
      Sa stii ca dorinta de cumpatare a fost singurul lucru care m-a oprit sa nu plec acasa cu Orange Attitude ieri, desi mi-a placut mult. Si eu consider ca am destul rujuri si produse pentru buze.
      Dar daca voi ceda si-mi voi ingadui acest rasfat, promit poze si review detaliat :)

      Delete
  4. Yeeey ce bine!Eu am ramas in urma si cu Vivids :))

    ReplyDelete
  5. Yeeey ce bine!Eu am ramas in urma si cu Vivids :))

    ReplyDelete
  6. Le-am vazut ieri in Cora si Douglas (Sun Plaza), dar aveau doar cateva nuante , Lust for blush era doar in Douglas.
    Eu mi-am luat Mocha Muse (nude, bej-piersiciu) si Mad for Magenta.
    Sunt foarte faine (culori dragute , textura usor hidratanta ,luciu), au un pret mic si cred ca ar putea fi dupe pt Chanel Coco Shine sau Dior Addict (sunt chiar mai lucioase decat cele Dior).
    Cred ca o sa ma intorc si dupa alte nuante , poate Lust for blush.
    Mi-a placut tare mult Oh la lilac dar mi se pare imposibil de purtat :)) cred ca face dintii sa para foarte galbeni.
    Abia astept sa vad ce nuante vei alege ;)
    O seara frumoasa!:*

    ReplyDelete
  7. te-am nominalizat pentru un tag sau award, sper ca nu l-ai făcut şi vrei să îl faci!

    http://cosmi-politan.blogspot.ro/2013/07/tag-liebster-blog-award.html

    ReplyDelete
  8. eu le-am gasit in DM dar nu aveau testere si acum tot stau si caut cum se vad culorile pe buze ca ale mele, am mult de munca :))
    The Unseen Life Blog

    ReplyDelete