Tuesday, July 30, 2013

Noi lansari tentante de la Flormar

Hello kitties!

Zilele acestea, Flormar ne tenteaza cu o multime de noi lansari, care de care mai tentante. Nu m-a putut abtine si am dat si eu o raita azi pe la standul din AFI Cotroceni. Fetele de la stand au fost extrem de dragute si m-au lasat sa ma joc nestingherita cu toate minunile (*happy kitty*)
O sa-mi cer scuze in avans pentru calitatea pozelor. Daca stiam de dimineata ca voi face corespondenta de razboi azi, imi luam la mine o unealta de pozat mai performanta :(

Dar sa revenim la noutatile colorate:

In primul si-n primul rand, am vazut nu una...nu doua...ci nu mai putin de 3 colectii noi de oje!!! Iar eu sunt maaaare fana a ojelor Flormar! De fapt, cam jumatate din colectia mea modesta (vreo 30 de nuante) este reprezentata de Flormar :)
Asa ca puteti sa banuiti cat de incantata am fost cand am vazut azi noutatile! :)

Prima (si cea mai ispititoare!) colectie de oje noi este Flormar Glitter - 10 nuante noi cu sclipici in diferite forme, marimi, culori si asorteuri (colectia seamana putin cu Golden Rose Jolly Jewels, dar nuantele sunt diferite). Pretul de lansare al acestor oje este de 13 lei bucata. Va spun sincer, merita banii cu varf si indesat!!



Preferata mea (de departe!) este nuanta GL10 - un dupe perfect pentru Zoya - Storm - shimmer holografic multifatetat intr-o baza neagra. (*my preciousssss*) Una din cele mai frumoase oje pe care le-am vazut in acest an! Iar daca luati in vedere faptul ca Zoya Sorm costa 13 dolari, nu lei...va veti da seama cum mi s-au dilatat pupilele cand mi-am pus gherutele pe ea :) Urmatoarea postare pe blog va fi un NOTD cu Flomar Glitter G10, va promit, o sa ma injurati :)))))))

A  doua colectie care mi-a furat atentia este Flormar Neon Mattes - nuante electrizante in texturi mate.
Aici vreau sa mentionez ca swatchurile pe care le vedeti sunt facute fara baza alba!!! (cele mai multe oje neon nu arata bine singure, necesitand o baza alba care sa scoata la iveala stralucirea culorii. acestea insa sunt vibrante si stralucitoare chiar si fara baza). Pret - 14 lei.



A treia colectie se numeste Wet Look - ojele au un luciu puternic si un finish de tip jelly. Din pacate, furata fiind de celelalte doua colectii, le-am cam neglijat pe acestea. Insa ojele jelly au inceput sa capete tot mai multa popularitate si ma bucur sa vad ca Flormar ofera clientelor noutati. Pret colectie - 13 lei.


Inafara de oje (si credeti-ma, mi-a fost taaare greu sa ma desprind de ele!!), fetele de la standul din AFI Palace Cotroceni au fost dragute si mi-au prezentat si restul noutatilor lansate zilele acestea.

Un produs care mi-a atras imediat atentia a fost fondul de ten pentru corp. Acesta costa 55 de lei si va ofera un gramaj mai mult decat generos la banii astia - 150 de ml (cat 5 fonduri de ten normale). Este disponibil in 3 nuante (light, medium si tan) si este, din cate am testat eu, aproape antiglont - odata aplicat, nu se transfera, nu se sterge, nu se manjeste, nu lasa urme. El a fost creat pe ideea lui MAC Face&Body - machiaj pentru corp - ofera o stralucire aurie si bronzata pielii si ascunde micile imperfectiuni, oferind un aspect uniform si neted.


O alta noua lansare - rujurile Deluxe Shine Gloss Stylo - 29 de lei - un hibrid intre un ruj, un gloss si un balsam de buze in nuante extrem de moderne. Mi-a atras atentia nuanta de corai cu shimmer auriu discret si movul acela incredibil. Trebuie sa-l vedeti in persoana, este aproape tridimensional.

Iar la categoria accesorii pentru machiaj, m-a cucerit pensula retractabila pentru buze (a-do-ra-bi-la) - 22 de lei (va spun, m-am indragostit!)

(mititica, adorabila, utila, bine facuta)

In plus, au mai fost lansate servetele matifiante - 36 lei - perfecte pentru vara - si niste borcane ingenioase cu dischete demachiante imbibate in solutie - 100 de bucati, 29 de lei. Am apucat sa citesc pe fuga lista de ingrediente a dischetelor demachiante si ma bucur sa afirm ca sunt foarte bine formulate, fara alcool si alti iritanti. O varianta contine ulei de jojoba, iar o alta extract de aloe vera (iar aloe vera chiar este pe primele pozitii in lista de ingrediente).


Pfiuuuuuuu! Aceasta a fost corepondenta de pe frontul Flormar. Va multumesc petru atentie! :)

La final va las pe voi sa-mi spuneti: ce va face cel mai tare cu ochiul???

Uite, incep eu: am pus deja ochii pe vreo 2-3-5 oje din colectiile noi :) + pensula retractabila pentru buze.

Mi-ar fi placut sa testez mai bine fondul de ten pentru corp (sunt foarte-foarte curioasa daca se poate folosi cu succes si pe ten si daca ramane la fel de bulletproof). Di pacate insa, niciuna din cele 3 nuante disponibile nu este destul de deschisa pentru mine.




Pin It

23 comments:

  1. Am aruncat si eu o privire(doar una?? pff!!) ieri si am pus ochii pe un glitter roz-albastru(n-am retinut numarul) si pe inca vreo 2-3 din aceeasi colectie. Din gama wet look vreau un verde de vreo luna incoace. E fain tare! Deocamdata am gasit un cui in care sa-mi pun pofta, dar oare cat o sa mai stea ea, mititica atarnata? Nu stiu. :))
    Multumesc pt transmisie!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. daaaa, stiu: tentatii-tentatii! si eu mi-am trecut la carnetel niste oje din colectiile noi :)

      Delete
  2. Asta numeste...destrabalare! Si instigare!!! :)))
    Asteptam sa te injuram, dupa cum promiti.:P
    Mi-a ramas gandul si la acel fdt, l-as folosi numai la anumite evenimente dar ar fi bun.

    Pisicuutooo, n-ai fost cuminte!!!

    Te iert si te pupacesc!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ilda...n-ai tu idee! Deci: la miezul noptii am vazut comunicatul oficial de lansarea colectiei Glitter, iar a doua zi poposeam "ca din intamplare" la stand cu o mana pe inima si una pe portofel :))) Eram SIGURA ca o sa adopt negrul acela cu shimmer holografic :)

      Hugs, dear Ilda!
      ....And sorryyyyyyyyyy! (*evil kitty*)

      Delete
  3. Hmmm, ojele glitterate mi-au facut cu ochiul de cum le-am vazut. In special cea cu albastru si roz despre care spune si Ruxandra. Dupa ce am cugetat mult si bine pot spune ca nu sunt atat de wow..Nu stiu, poate vorbeste nebuna care incearca sa se abtina dar nu mi se par niste glittere asa greu de duplicat cu ieftinataturi chinezesti:)) Jolly Jewels mi se par speciale! In schimb marturisesc ca ojele alea wet look arata interesant de tot!:))Mai ales primele trei, alea pastelate!:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha! deci te-ai lecuit de sclipiciuri! hmmm...pe de alta parte, te-ai dat pe pasteluri :))) suma viciilor sa ramana constanta zic, macar atat :)

      eu sunt incantata de cateva glittere tare de tot. am cautat un shimmer cu sclipici holo negru de mi-au sarit capacele. sa fac infarct cand l-am vazut la Flormar si alta nu!!

      Delete
  4. Ce de noutati! Stiam ca se lanseaza ojele cu glitter, dar de restul nu aveam habar. Ma tenteaza oje din toate colectiile noi si noul ruj in nuanta aceea de mov <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, ce ma bucur! avem preferinte similare! si eu tot cu ochii la oje eram. nu m-au putut dezlipi fetele de la stand de ele :))))

      Delete
  5. Eu mi-am luat in seara aceasta oja glitter din noua gama (cea argintie cu bucatele huge de sclipici).

    ReplyDelete
    Replies
    1. am vazut, Iulia, sa o folosesti cu placere! si mie mi s-a parut speciala, nu mai vazusem slcipici pătrăţos in oje până acum :) abia astept sa vad cum o sa o combini in manichiuri

      Delete
  6. I hate you and love you at the same time :)) Trebuie sa vad live aceste minuni. Zici ca nici nu mi-am cumparat 2 oje in seara asta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. (*evil kitty!!!*) ce ti-ai luat? ce ti-ai luaaaaat? :D

      Delete
    2. Aia de la Sephora de pe blog... si inca una :D dupe dupa Chanel Paradoxal.

      Delete
  7. Wow, cate ispite! Eu ma declar foarte curioasa in legatura cu oja wet look albastruie, pare foarte pretty, se pare ca trebuie sa ma deplasez la stand sa cercetez problema :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. vai, Georgia, imi pare asa de rau ca nu am acordat atentia cuvenita ojelor Wet Look. eu (ca o gaiţă) am fost atrasa mai mult de neoane si sclipiciuri, dar vad ca preferintele fetelor se indreapta mai mult spre colectia Wet Look...cred ca trebuia sa o documentez mai bine :(

      Delete
  8. Whoooa, enabler! :D Ce faine-s Wet Look si Neon Mattes!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)))))) ma scuzati, ma scuzati...i couldn't help myself!! (they ARE really prettyyyyyyy!) :)

      Delete
  9. Multumesc pentru corespondenta ;)) Ojele mi-au aprins beculetele rau de tot. Trebuie sa-mi fac un drum pe la un stand flormar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Andreea, pentru oje am facut si eu pelerinajul :) restul au fost bonus (desi s-au chinuit ceva fetele sa ma dezlipeasca de sticlutele colorate sa-mi arate si altceva) :))))))

      Delete
  10. a 3 a colectie imi face tare cu ochiul !

    ReplyDelete
    Replies
    1. ufff, coco, nu esti singura! toate fetele au mentionat ojele Wet Look. incepe sa-mi para rau ca nu le-am acordat mai multa atentie...chiar sunt niste culori superbe, cu finish ultra-glossy.

      Delete
  11. Pisicuto, ai imbulinat-o!!! Te-am nominalizat la un tag:
    http://cosmeticelacontrol.blogspot.ro/2013/08/tag-liebster-blog-award.html

    Pupicei pisicosi!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
  12. Imi plac mult produsele Flormar. Ojele lor au nuante superbe si se aplica frumos pe unghii. Insa ador fondurile de ten matifiante de la Flormar si pudra compacta pentru ten gras. Le folosesc cu succes de mult timp. Neaparat trebuie sa incerc servetelele matifiante.

    ReplyDelete