Thursday, October 24, 2013

Despre cum a descoperit Pisica eBay

...and all hell broke loose !
  ^ Asta trebuia sa fie titlul complet al postarii mele, dar o sa ma multumesc cu prima parte (din ratiuni de marketing pur). And I do know everything about marketing, acum ca am descoperit si eu zeul comertului online, infamul eBay.

M-am ferit de aceasta tentatie cat am putut, dar intr-un final m-a dovedit.
Iata care au fost primele mele cumparaturi pe eBay:

1. every cat needs cat ears:

7$, de aici

7$, de aici

2. pentru diva din mine:

2$, de aici

3. varianta cu degete, pentru iarna :P


2$, de aici

Special bonus - viitoarele achizitii:

Pensule "inspirate" de Real Techniques si Sigma, la o fractiune de pret (multumesc din suflet, Camelia, pentru recomandare!)

 
cu 3$, iti alegi pensula preferata - de aici

sau poate vrei setul complet cu doar 9$ - de aici

setul pentru machiajul ochilor, doar 5$ - de aici


Si cand preturile sunt atat de mici, n-ai cum sa regreti micile sesiuni de shopping online. 

Spuneti-mi: V-am atras atentia cu vreo oferta irezistibila? Sau sunteti impasibile in fata micilor mele "comori"?


Pin It

27 comments:

  1. Oh, take me to an online shopping spree please :) Hai sa cheltui si ultimii bani de pe paypal sa nu imi para rau ca am muncit 5 luni si nu m-am ales cu mare lucru :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaah...nu stiu ce sa zic daca pui problema in felul asta :? daa? nu? poate? :)))
      oricum, ebay = cheap thrills. cateodata un pic de rasfat ajuta. si daca e si ieftin - cu atat mai bine :D

      Delete
  2. offff tu cu ispitele tale! acum poftesc si eu la pensule :( iar e-bay-ul este o gaura neagra pentru portofel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Clarra, nu ma speria! Pe mine m-a luat "microbul" de curand. Sper sa n-ajung si eu la aceeasi concluzie :))) momentan sunt entuziasmata si nici n-am "spart" prea multi bani (dupa cum se poate vedea). Dar banuiesc ca asta e doar nivelul "incepatori".

      Delete
  3. Cu placere, m-am uitat si eu la caciula aia :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Camelia, serios? Ce ma bucur ca nu-s singura adulta care pofteste inca la mici excentricitati :) Eu am mers pe premisa ca daca imi aduce bucurie si zambet pe buze, merge purtat si la 10 si la 30 de ani :)
      ...needless to say, my mom didn't agree :D

      Delete
  4. Bine că ai pus tu poze pe blog cu urâtele alea. Ţie îţi stătea mai bine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ete, na! Fac parada modei alt'data :D
      Acum pozele au fost alese in scop educativ - cu link direct catre micile chinezoaice care croseteaza caciuli cu urechi (*bless their hearts*)

      Delete
  5. Impasibila!:)))
    Glumesc, dar este si mult adevar in gluma asta...
    Caciula e miiinuunaataa!
    Pensulele imi plac dar nu am pofte acum, manusile sunt chiar pentru...dive!:))
    Cred ca ma mai retine ceva: faptul ca am dat o comanda iHerb care nu mai vine!:P

    Draga Pisicuta cu urechi zburlite, sa porti sanatoasa toate noile achizitii si sa te bucuri de ele!
    Big hug and kisses!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ilda, sper sa ajunga comanda iHerb cat de curand si sa-ti reaprinda increderea in cumparaturi online...Ale mele, ce-i drept, sunt cam excentrice :P
      Huuugs! >:D<

      Delete
  6. Nici eu nu sunt, dar trebuie :P
    Tu sa le folosesti cu drag, pe iherb si ebay momentan nu ma bag :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mihaela, marturisesc ca si mie mi-a fost greu sa ma decid sa fac acest pas si l-am amanat pe cat posibil. Stiam ca odata facuta prima comanda, tentatiile se vor inmulti si inhibitiile vor scadea. Si am avut dreptate :)

      Delete
  7. Eu mi-am luat ieri un ghiozdan cu flori. Mi se pare tare ebay-ul, nu știu de ce multe persoane sunt reticiente când vine vorba despre cumpărăturile de acolo. La cât de accesibile sunt prețurile te poți risca, deși riscul e minim iar vânzătorii sunt în mare parte foarte serioși! Felicitări pentru alegeri, pisicuțo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aurora, postarile cu noile tale achizitii sunt mereu preferatele mele :)
      Singura mea grija legata de eBay (si de cumparaturile online in general) este ca nu intotdeauna realitatea corespunde cu imaginea de prezentare. Trebuie sa estimezi ceea ce vei primi. Pana acum nu am fost dezamagita, sper ca norocul (sau flerul meu) sa tina si in continuare :)

      Delete
  8. Ce tari sunt caciulile :)
    Eu tot dau tarcoale la tot felul de pensulici, pe urma incerc sa ma conving ca am destule, apoi iar deschid ebayul... of of

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mutumesc, Coconut! :) Si mie mi s-au parut speciale, au fost primele mele achizitii pe eBay.
      Cat despre pensule, momentan trec prin acelasi procedeu de autoconvingere :)) Inca nu stiu care voce din capul meu va avea castig de cauza :))

      Delete
  9. Minunata caciula!
    Fetelor care ati mai comandat pe ebay as vrea sa stiu si eu unde ajung produsele....la posta vamala,curier si daca platesti ceva taxe,tva de exemplu pt expeditorii din China?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, Andreea!
      Cat despre colete - conteaza din ce tara e vanzatorul. Daca vazatorul e din China, SUA, etc., coletul va ajunge teoretic la vamala.
      Insa s-a dat de curand o noua dispozitie prin care coletele externe ajung tot la posta "de cartier". Deci ce mai probabil vor veni la oficiul postal de care apartii. Daca pretul listat al coletului depaseste 10$, s-ar putea sa platesti TVA (nu a fost cazul meu, am avut pana acum achizitii mici, sub 10$).
      Ba mai mult, in cazul meu, coletul fiind mic, a fst adus de postas direct la usa, ca "scrisoare voluminoasa". Deci n-a trebuit sa merg la posta.
      Daca coletul vine din tari ale Uniunii Europene, nu se platesc taxe indiferent de suma.

      Delete
    2. multumesc mult de raspuns!

      Delete
  10. Setul mic il am deja, tot datorita/din cauza Cameliei. De fapt, nu, e sigur datorita, caci vorba ta, la pretul asta, n-ai cum sa regreti ca te-ai lasat prada tentatiei!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa, le-am vazut pe blogul tau - arata foarte bine. Ce ma bucur ca ai fost multumita de achizitie (imi pare rau ca vanzatorul de la care ai cumparat tu nu a relistat produsul).
      ...In concluzie, n-am fost singura "afectata" de recomandarea Cameliei :)

      Delete
  11. Ultimele pensule sunt geniale, doua dintre ele sunt foarte bune pentru concealer si fixat zona cu pudra. Cat despre caciuli... God I want one!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))) o sa facem un club al pisicutelor! Eu am ochit acum o luna o basca cu urechi la H&M, la raionul de copii. Costa in jur de 70 de lei si logic ca nu aveau masuri mari (circumferinta e ff mica) Cand le-am gasit pe cele de pe eBay a asa un pret, nu m-am putut abtine.
      Si pensulele vor urma, cu siguranta. Ma bucur sa aud ca tu le ai si esti multumita de ele. Ma incurajezi sa fac achizitia :)

      Delete
  12. Caaat de dragute sunt caciulitele :X:X. Acum intru si eu sa ma uit :))). Sii... iar o sa cheltui bani pe care nu ii am :)).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Caciulitele mi s-au parut si mie foarte speciale - au fost primele mele achizitii pe eBay si nu le regret deloc! :)

      Delete
  13. Eu cumpar de pe Ebay de ceva timp si mi-am si dezvoltat anumite „strategii” prin care incerc sa-mi maximizez investitia. Prima oara am facut o comanda de 1 dolar (!!) ca test si am fost mai mult decat impresionata ca un colet atat de mic si insignifiant a ajuns intact din Hong Kong pana aici. De atunci, increderea mea a crescut cu fiecare comanda si am ajuns sa las ceva mai multi bani in buzunarele micilor asiatici (ca la ei gasesc tot ce-mi trebuie).

    Imi place sa-mi iau mai ales huse pentru telefon (de 10 ori mai ieftine ca aici, no joke), accesorii (geanta asta - http://goo.gl/UxC1YD - m-a cucerit complet) si chestii de makeup. Am si eu doua pensule din cele cu maner albastru (cea cu peri oblici si cea duo-fiber) si sa stii ca sunt absolut superbe, nu sunt cu nimic mai prejos decat RT, ba chiar, in opinia mea, arata mai bine si se si spala un pic mai usor.

    Sunt foarte curioasa cum arata manusile - sa ne arati cand le primesti! A, si btw, multam de informatia despre dispozitia referitoare la posta unde ajung coletele. Chiar nu intelegem de ce in ultima vreme nu mai erau trimise la posta vamala (nu ca m-as plange). Am primit la posta normala chiar si colete care depaseau 10 euro - ca sa fii sigura, poti sa-l rogi pe vanzator sa eticheteze coletul drept cadou :D

    ReplyDelete
  14. Chiar ieri am lansat comanda de 10 pensule fake Sigma :D ABIA ASTEPT!

    ReplyDelete