Wednesday, November 6, 2013

Despre frumusete cu ajutorul specialistilor

Hello kitties!

In weekendul care tocmai a trecut am avut placerea sa particip la un seminar despre frumusete, la invitatia Camelcutzei - Beauty Addict. Evenimentul a fostorganizat de Mirela Niculai si gazduit de ceainaria PrioriTea. In acet spatiu intim si placut ne-am adunat pentru a vorbi despre frumusete si despre ceea ce am putea face pentru imaginea noastra cu ajutorul specialistilor. E adevarat ca fiecare dintre noi face zilnic eforturi pentru a-si imbunatati imaginea, prin ingrijire, machiaj, coafura, etc. Insa acest seminar a fost despre beneficiile pe care le putem obtine exclusiv cu ajutor din partea specialistilor.

Astfel, seminarul a inclus trei prezentari:

Doamna Tamina Pfeiffer a fost prezenta in calitate de reprezentanta oficiala a centrului de infrumusetare si cosmetica Apiestetic. A vobit despre importanta diagnosticarii corecte a tipului de ten si a procedurilor necesare tratamentului acestuia, precum si despre importanta tratamentelor profesionale - in special atunci cand ne confruntam cu diferite afectiuni ale tenului.

A urmat doamna doctor Silvia Stanculescu-Vasalos de la Metamorphosis Center, care a abordat un subiect delicat - interventiile chirurgicale estetice. Aici discutia a fost foarte aprinsa si, desi pare tabu, multe din fetele prezente si-au manifestat interesul pentru acest tip de interventii - fie ca este vorba despre corectarea unei deviatii de sept prin rinoplastie, implant sau reductie mamara, injectarea acidului hialuronic, estomparea aspectului unei cicatrici sau orice alta corectie.

A treia prezentare a fost tinuta de Mirela Niculai - organizatoarea evenimentului. Mirela ne-a vorbit despre pigmentarea cosmetica (machiaj semipermanent) si a avut un model mai mult decat convingator pentru a ne exemplifica procedura de pigmentare a sprancenelor "fir cu fir". Ceea ce mi-a placut si m-a lasat intrigata este faptul ca Mirea este adepta unei tehnici de pigmentare cosmetica cu efecte ultra-naturale. Sprancenele pigmentate "fir cu fir" arata atat de natural incat este foarte dificil sa sesizezi corectia. Pentru acelea dintre voi care se confrunta cu sprancene rare, blonde, nedefinite ca forma, procedura realizata de Mirela poate sa va ofere rezultate vizibile si durabile (pigmentarea cosmetica dureaza cel putin un an, in functie de stilul de viata si tipul de ingrijire zilnica practicat). Va marturisesc - eu am realizat destul de tarziu importanta formei si aspectului sprancenelor pentru echilibrul si rafinamentul fizionomiei. Insa de atunci le acord atentia cuvenita :)

Pe ansamblu, seminarul mi s-a parut extrem de interesant, iar subiectele abordate marturisesc ca mi-au starnit si mentinut interesul. Ii multumesc inca o data Cameliei si Mirelei pentru ocazia oferita! In plus, am avut ocazia sa cunosc si sa revad multe bloggerite dragi mie :) Din partea mea, a fost o sambata reusita!

find the kitty ^.^ - multumim pentru poze Siviu Socea

Sponsorii si gazdele evenimentului au fost: ceainaria PrioriTea, Apiestetic, Metamorphosis Center, Make-up Magazine, La Roche-Posay, Max Factor, Beauty In The Bottle, Heidi, Cosmetic Plant, Compex Apicol Vaceslav-Harnaj, Deja Vu Sapunuri Naturale, Stage Line, Magazin Dacic Cool si Plazan.

Si acum va intreb pe voi - daca vi s-ar oferi oportunitatea, ati recurge la proceduri de infrumusetare si/sau corectie mai...invazive?

Eu va marturisesc ca, desi am o fobie groaznica de ace si interventii medicale, am plecat de la seminar cu cartea de vizita a doameni doctor Silvia Stanculescu-Vasalos, pe care vreau sa o consult in legatura cu procedura de corectie a unei cicatrici.


Pin It

10 comments:

  1. Multumesc pentru feedback, Draga mea! Îmi pare bine ca ti-a plăcut la eveniment

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti multumesc eu pentru o sambata frumoasa si o organizare impecabila!

      Delete
  2. acum mi-am dat seama . nu prea ai socializat. pupp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ierti, daaaaa! Asa e (*blushing*) Dupa prezentari am facut tot posibilul sa mai schimb cateva vorbe cu doamna doctor Silvia Stanculescu si apoi am fugit.

      Delete
  3. Desi eram vehementa ca nu, de o vreme am devenit mai flexibila si spun ca da. Mi-as face o rinoplastie ca sa fie si nasul meu normal-pozabil din toate unghiurile. Desi nu stiu ce plastie mi-ar trebui ca vreo doi doctori mi-au spus ca n-am deviatie de sept. D-apai, sa-mi devieze cartilajul sau ce'or vrea, dar ceva sa-i faca. :))
    Daca o contactezi pe dna dr si nu e prea personal, sa ne povestesti despre experienta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca voi ajunge sa fac corectia cicatricei care ma supara, n-as avea nici o problema sa vorbesc despre asta pe blog. Nu e nici intr-o zona intima si nici nu ma rusinez sa recunosc ca-mi doresc acest mic "retus". Sa vedem insa daca imi fac curaj. Sunt o mamaliga cand e vorba de ace si alte instrumente ascutite :))

      Delete
  4. Am gasit Pisicuta!!! E a 5-a, pe randul din fata noastra! Si le-am vazut si pe Alina Anghel si Fede!!!:D

    Draga mea, iti multumesc ca ne-ai impartasit din impresiile tale, am citit cu placere articolul!
    Raspunzand intrebarii: ma tem ca...nu! But...never say never!

    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thougths

    ReplyDelete
  5. Cred ca v-ati simtit bine :)
    Si da, eu mi-as face anumite interventii daca as avea buget pentru ele, sunt pentru si foarte deschisa in privinta asta. Ce nu am inteles niciodata este de ce unele persoane isi fac operatii estetice dupa care ascund sau neaga acest lucru. Ce daca? Bravo lor, ca au avut curajul!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu inteleg de ce te-ai "abona' la o procedura care iti schimba drastic aspectul si dupa aia ai face pe proasta. Nu e ca si cum nasul se poate micsora de la creme. Si nici sanii nu cresc cu 5 numere asa, de fericire :)))
      Dar adevarul e ca "mondenele" care recurg la aceste strategii oricum n-au multa minte si cauta mai mult atentia presei. Daca ar recunoaste din prima, ziarele ar trece rapid la alt subiect. Asa, poate storc un pic mai multe editoriale in can-can.

      Delete