Saturday, November 23, 2013

Noi bunatati de pe iHerb

Hello kitties!

Astazi vreau sa va arat cele mai noi achizitii de pe iHerb. Ultimul colet a fost unul mult-asteptat si a inclus urmatoarele:



- Cel mai asteptat produs din comanda a fost cu siguranta peelingul chimic cu 5% AHA (acid glicolic si lactic) de la Derma E. De aproape un an eu folosesc cu succes peelinguri cu AHA. Dupa ce am testat majoritatea variantelor de la Paula's Choice, acum m-am orientat catre o alternativa mult mai accesibila si, sper eu, la fel de eficienta. Abia astept sa vad cum ne impacam pe termen lung :)

- Vitaminele 21st Century Energy sunt suplimentele mele preferate - pe langa doza zilnica necesara de minerale, ele contin si un adaos de cafeina, pentru un plus de energie. Acesta este al doilea tub pe care il cumpar si probabil le voi achizitiona si pe viitor. Doza de vitamine mi se pare echilibrata, fara excese (eu nu ma impac cu multivitaminele care contin un procent prea mare de B-uri)

- Vitaminele 21st Century Weight Control sunt la fel de bine formulate ca si varianta Energy, insa contin in plus extract de ceai verde.

-Rasfatul acestei comenzi a fost de departe pachetelul de Coconut Manna (o crema densa obtinuta prin presarea naturala a nucilor de cocos) Varianta aleasa de mine este complet naturala, neinducita si contine atat unt de cocos, cat si pulpa. Va spun sincer - este delicioasa! Eu o mananc ca atare, cu lingurita si va spun sincer: este o alternativa 100% naturala a bomboanelor Raffaello (preferatele mele). De asemenea, marturisesc ca am fost foarte incantata cand am gasit acest sistem de ambalare (la cutie, nu la borcan). Ma tenta de multe luni de zile sa incerc Coconut Manna de la alt brand, insa eram reticenta la ideea de a-mi limita comanda datorita greutatii foarte mari a borcanului. Acest sistem de ambalare mi-a dat ocazia sa testez in sfarsit si eu crema de nuca de cocos, fara a renunta la celelalte produse dorite din comanda. Recomand varianta Edward&Sons si datorita pretului fenomenal - doar 2.46$ pentru 200 de grame de produs.

- Am mai adaugat in cos si o cutie cu enzime digestive din papaya, tot de la 21st Century Care (unul din brandurile mele preferate de suplimente). Tabletele contin enzime digestive naturale si sunt perfecte dupa o masa copioasa sau daca sunteti predispusi la indigestie si tulburari gastrice. Am incercat deja enzimele digestive si mi s-au parut cu adevarat eficiente! Isi fac efectul in cateva minute si chiar te simti mai bine. Pretul, din nou, este imbatabil - 2.83$ pentru 100 de tablete masticabile cu gust de papaya.

Acestea au fost ultimele mele achizitii de pe iHerb. Nu uitati - daca sunteti la prima comanda, puteti folosi la check-out codul DJM334 pentru a obtine o reducere de 5 sau 10$ din valoarea comenzii.

Ati incercat ceva din produsele prezentate de mine? Va tenteaza ceva?
Cu aceasta comanda, wishlistul meu iHerb a scazut considerabil, deci as avea nevoie de noi tentatii :)) 
Ce-mi recomandati sa mai incerc?


Pin It

11 comments:

  1. Sigur ca ma tenteaza, in primul rand Coconut Mania, enzimele cu Papaya dar si Derma E. Le-am si adaugat in wishlist. :D

    ReplyDelete
  2. uuu...si eu astept o cutie de Coconut Manna, iubi cred ca o sa fie super incantat daca zici ca are acelasi gust ca Rafaello, doar sa-mi ajunga pachetul pentru ca am in el si crema de corp cu 12% AHA. <3

    ReplyDelete
  3. Am pus coconut mana pe lista, dar cred ca doar in ianuarie mai comand. Ultima comanda nu mi-a ajuns si acum cu sarbatorile nu as risca.
    Sa le folosesti cu drag pe toate! Exfoliantul il am si eu si mi se pare extraordinar de eficient.

    ReplyDelete
  4. C Manna... mmm, o sa sfarsesc sa command doar de dragul ei.

    ReplyDelete
  5. Chiar astazi de dimineata rasfoiam iHerbul si ma gandeam sa imi cumpar si eu peelingul chimic de la Derma E. Am mai incercat o lotiune tonica de la ei, dar nu m-a prea convins. O folosesc, dar nu imi place in mod special.
    Si niste vitamine mi-ar trebui. In general nu prea iau suplimente, dar acum simt nevoia de mai multa energie. :)

    ReplyDelete
  6. Hmmmm, Coconut Manna goes on my wishlist, laolalta cu Derma-E. Eu la vitamine si suplimente deocamdata nu ma mai avant dupa experienta extrem de neplacuta si socanta pe care am avut-o cu biotina...

    ReplyDelete
  7. nu am incercat, dar acum datorita tie am pus in cos

    ReplyDelete
  8. Wishlist-ul tau s-a micsorat si a crescut al meu!:)) Trebuie sa pastram echilibrul...
    Ciocolata calda cu bezele de la Nestle... ai incercat-o?

    Pisicuto, sa iti fie toate de folos, sa te bucuri de ele!
    Te pup cu drag!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
  9. AHA-ul il am si eu pe wishlist, astept si primele impresii de la tine

    ReplyDelete
  10. am trecut crema de cocos pe lista!

    ReplyDelete
  11. Toate ma tenteaza momentan, mai ales acum cand dineros nada :))

    ReplyDelete