Saturday, December 7, 2013

"Pisica albastra" implineste 2 anisori + my favourite red nail-lip combo :)

Hello kitties!

Ieri blogul meu a implinit doi anisori! Pe aceasta cale tin sa multumesc tuturor celor care m-au incurajat sa scriu in continuare, in ciuda dificultatilor "tehnice", celor care mi-au citit articolele (adesea prea rare si prea lungi) si, nu in ultimul rand, fetelor care m-au contactat pentru a-mi cere un sfat sau a-mi pune o intrebare.
Si nu in ultimul rand: multumesc din suflet tuturor celor cu care interactionez prin comentarii - voi sunteti cei pentru care scriu (nu atat de des pe cat mi-as dori, insa promit sa nu renunt). Cu voi impartasesc cu drag ultimele mele descoperiri cosmeticoase. Si, dupa doi ani, simt ca am format relatii virtuale frumoase si prietenii neasteptate.

Voua, tuturor, va multumesc! M-ati facut sa simt ca ceea ce fac aici, in micul meu colt de Internet, chiar conteaza. Iar asta este un sentiment minunat! :)

Pentru postarea aniversara, m-am gandit sa va arat o combinatie ideala de ruj rosu si o oja rosie perfect asortata.

Iarna ma transform incet, dar sigur, intr-un fel de Alba ca Zapada. Pielea mea deschisa la culoare "cere" nuante din ce in ce mai puternice pentru a crea contrast cu vremea mohorata de afara si cu hainele groase, adesea in nuante neutre.
Asa ca m-am gandit sa va arat combinatia mea preferata pentru luna decembrie - unghii rosii si un ruj rosu perfect asortat. Apelez la aceasta combinatie atunci cand imi doresc sa arat impecabil si sa atrag toate privirile. Am purtat acest machiaj joi seara, la petrecerea Absolut Transformation Event.

Pentru mine rujul rosu nu a fost niciodata o provocare - il port destul de des, in special in sezonul rece. Iar ojele rosii s-au numarat intotdeauna printre preferatele mele. Daca alegeti insa sa purtati si oja rosie si ruj rosu, este bine sa alegeti aceeasi nuanta si tonalitate, sa le "asortati" perfect.

Combinatia mea ideala este aceasta: 


Buze - rujul Avon din gama Colordisiac - nuanta Red Hot Lips este un rosu cremos, mat, cu un pigment puternic, care rezista pe buze intreaga seara. Nu sunt mare fana a cosmeticelor Avon, insa gama de rujuri Colordisiac este preferata mea - rujurile sunt cremoase si intens pigmentate, oferind un efect de "staining" - pateaza buzele pentru a oferi o nuanta intensa si uniforma chiar si daca mancati sau beti. Uitati dovada: buzele mele au ramas de un rosu intens chiar si dupa 5 ore (plus degustarea delicioaselor cocktailuri marca Absolut). :) 

Inainte de a aplica rujul, am conturat buzele cu un creion rosu de un leu, din gama "Sfantul Ada" - este creionul meu rosu preferat - (de fapt, puteti sa vedeti in poza de sus cat de intens l-am folosit - a ramas un ciot; si planuiesc sa-l cumpar din nou)

 

Unghii - rosul meu perfect este Flormar Supermatte M101 - recomand aceasta oja din tot sufletul! Este cremoasa si perfect opaca dintr-un singur strat!!! Flormar M101 este un rosu clasic, pur, perfect echilibrat ca tonalitate, fara a "bate" nici spre roz, nici spre portocaliu. Dupa un strat de oja am alicat un top coat pentru uscare rapida si manichiura mea a fost gata in 10 minute.

eu buze si unghii rosi - Domnul Motan un papion asortat :)

Inca o data: va multumesc din suflet pentru doi ani minunati! Sper sa vizitati domeniul Pisicii Albastre si in anul ce va urma! 

Ce parere aveti? Prea mult rosu?...Probabil ar fi trebuit sa va arat ceva albastru in ziua aniversarii :) Insa am ales o postare exact pe tipicul blogului - mi-am dorit sa va arat trei produse de o calitate exceptionala, la un pret pe masura oricarui buget. Nu uitati: puteti crea un machiaj impecabil si fara a apela la sume colosale!
Va imbratisez!




Pin It

15 comments:

  1. La cat mai multi anisori blogului! :)
    Eu fugeam de rosu, acum insa am un ruj lichid Farmasi [e un rosu zmeuriu aplicat mai discret] si-mi place la nebunie. Oja rosie folosesc mai rar. :)

    ReplyDelete
  2. Ce pisica si ce motan! O pereche pe cinste, perfecti impreuna, perfect asortati!:)
    Big like! Nu e deloc prea mult rosu, e totul in echilibru!

    La multi ani blogului tau, draga Pisica Albastrica! :)

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
  3. Felicitari, draga mea! La mai mare si la mai mult!

    ReplyDelete
  4. Nu mi se pare mult nici toate trei elementele rosii impreuna.
    La multi ani pisicesti!!

    ReplyDelete
  5. Multi inainte ... si sa fie asa cum iti doresti tu!

    ReplyDelete
  6. Niciodata nu e prea mult rosu :)
    La multi ani Pisicuto, si la cat mai multe postari, cat de lungi! Mie imi plac mult postarile tale bine documentate, si am toata increderea in recomandarile tale!

    ReplyDelete
  7. La multi ani tie si blogului tau!:*
    Imi place mult rujul acela rosu si oja :X
    miss-lorrie.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  8. eu iubesc rosul...sunt tauroaiaca :)...niciodata nu-i prea mult!

    ReplyDelete
  9. felicitari si mult succes in continuare! foarte frumos rujul si oja.xoxo

    ReplyDelete
  10. Happy B, pisicuto, sa auzim de bine si peste un an. Si sa ramai mereu asa! Pupici

    ReplyDelete
  11. la multi ani blogului si mult succes in continuare! te pup :)

    ReplyDelete
  12. La multi ani, pisicuto! Nu stiu de ce, dar mereu mi te imaginam cu unghii rosii si buze rosii, desi esti "bluekitty" :))
    Eu cred ca niciodata nu este prea mult rosu, acolo unde exista bunul gust care stie sa armonizeze toate petele de rosu :)
    Creionul Ada il am si eu, dar eu imi conturez buzele cu el dupa ce aplic o parte din ruj, pentru ca altfel mi se pare ca nu aluneca pe suprafata buzelor :) adica mi se pare destul de uscat, nu cremos, asa cum sunt alte creioane de buze.

    ReplyDelete
  13. La muuulti ani!! :) Te citesc cu mare drag de fiecare data si sper sa continui sa scrii, oricat de des poti tu. Oja si rujul arata minunat, iar acele manusi fara degete sunt suuuper hot! Pupici

    ReplyDelete
  14. Felicitari, draga pisica! La multi ani, blog de pisica! :D Cred ca ai un Motan tare mandru de tine <3

    ReplyDelete
  15. La mulți ani, mâță! La cât mai multe postări! :D

    ReplyDelete