Saturday, November 9, 2013

Noutati de la Flormar

Hello kitties!

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca Flormar este unul din brandurile mele preferate. In primul si-n primul rand, ador ojele lor (jumatate din colectia mea de oje este compusa din nuante Flormar) insa folosesc cu placere si farduri si rujuri Flormar. Cosmeticele lor mi se par calitative, accesibile si bine formulate - trei din calitatile cele mai importante din punctul meu de vedere.

De aceea am fost mai mult decat incantata atunci cand mi s-a oferit sansa de a testa cateva din cele mai noi produse din portofoliul Flormar. Si ca sa fiu total cucerita, uitati ce pachetel absolt adorabil am primit:


Va spun sincer, m-am simtit ca si cum ar fi venit ziua mea :))))

Iar inauntru am descoperit cu placere o multime de noutati, care mai de care mai interesante:

BB cream, CC cream si paleta de corectoare

gloss Long Wearing, gloss Supershine, rujuri Deluxe Shine Gloss Stylo cu ulei de argan

nuanta 59 din noua colectie de oje Icy Tops, fard copt Terracota Love Connection

Va spun sincer, abia astept sa testez cum trebuie noile produse. Pentru ca nu am avut mult timp la dispozitie, va spun numai atat: Ador textura noilor rujuri Gloss Stylo! Sunt atat de fine si de hidratante, perfecte pentru sezonul rece. Formula contine ulei de argan si este un hibrid intre un ruj, un gloss si un balsam de buze (aceasta este momentan formula mea preferata in materie de rujuri)

Cat despre noile oje...well....am fost atat de intrigata de top coat-ul Icy Top cu glitter, incat a trebuit sa dau o fuga pana la cel mai apropiat stand sa va arat cum trebuie toate ojele nou lansate :)

In ultimele saptamani, Flormar a lansat trei mini-colectii de oje:

Colectia Icy Tops include 5 nuante cu o formula de tip jelly si glitter de diferite forme si culori. Nuantele din aceasta colectie pot fi purtate ca atare, sau ca top coat peste orice alta nuanta de oja.


Asa arata swatchurile pentru intreaga colectie Icy Tops:

 

Colectia Black Dots inlude 5 nuante. Formula este tot de tip jelly, semiopaca, cu glitter hexagonal negru de doua dimensiuni. Si aceste nuante pot fi folosite peste alte nuante de oje, fiind din acest motiv foarte versatile.


Si asa arata swatch-urile:


Colectia Sorbet include tot 5 nuante. De aceasta data, finishul ojelor este "inghetat". Ojele contin foarte mici particule de shimmer de tip glass flecks care dau pe ansamblu un aspect frosted..


Si swatch-urile:



Asta a fost tot! A fost o postare lunga, plina de noutati. Va multumesc ca ati avut rabdare sa urmariti pana la capat si multumesc Flormar pentru sansa de a testa noile aparitii!

Care din noutatile Flormar va face cel mai tare cu ochiul?


Pin It

8 comments:

  1. La swatch-urile ojelor m-am uitat doar cu un ochi, sincer iti spun, de frica sa nu ma atraga ceva, am prea multe oje oricum...
    Imi doresc de mult timp un ruj deluxe shine gloss, si recent am vazut si niste farduri mono mate pe care le-am trecut direct in WL.
    Sa le folosesti pe toate cu drag si sa ni le arati si noua in detaliu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti multumesc, Coconut! Abia astept sa le testez pe toate cum trebuie si sa le prezint pe blog.
      Sincer, si eu am destule oje, insa nu pot rezista atunci cand noile aparitii sunt atat de diferite ca textura si finish :))))

      Delete
  2. frumoase produse ai primit shi eu sunt fan Flormar
    http://unghiutele.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, Oana. Adevarul e ca produsele sunt de calitate, iar preturile prietenoase :)

      Delete
  3. Eu cam de multicel dau tarcoale paletei de corectoare. Mi-ar face cu ochiul si vreuna din ojele din colectia black dots si wet look 08.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paleta de corectoare m-a intrigat de la prima vedere. Nu stiu insa daca o voi putea folosi la potential maxim - pielea mea e foarte deschisa la culoare, iar unele nuante sunt pur si simplu prea pigmentate :))) (din seria "3rd world problems")

      Delete
  4. chiar arata bine tot ce ai primit, sa le folosesti cu placere :*


    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    ReplyDelete