Sunday, December 29, 2013

Cherryculture Haul on Christmas

Hello kitties!

Am asteptat prea mult pentru a lansa la apa aceasta postare.
De Black Friday am profitat de reducerea de 20% pentru a plasa o comanda pe cherryculture.com. Cu toate astea, nu ma pot lauda ca am facut o afacere grozava - cele 4 produse comandate au costat 8$ dupa reducere, in schimb transportul a fost 12$.
Cu toate astea, m-am bucurat atunci cand comanda a ajuns extrem de rapid - in mai putin de doua saptamani (nu credeam sa vad produsele comandate pana la anu').

Din pacate insa, vremea intunecate din ultimele zile si nebunia pregatirilor pentru Craciun m-au impiedicat sa fac niste poze decente. Imi cer scuze in avans pentru swatchuri - nu sunt cele mai reusite poze din lume - dar mai bine de atat chiar n-am reusit pe conditiile astea atmosferice.

Si acum sa va arat ce mi-am comandat:


Imi place mult ideea unui lip stain cu o textura cremoasa, care sa ofere cuoare rezistenta, dar sa nu usuce buzele. Cu toate aceste, nu mi-a placut selectia de culori (si, fie vorba intre noi, nici pretul) colectiei Just Bitten Kissable Balm Stains de la Revlon. Insa am fost extrem de incantata cand am aflat ca cei de la Jordana (unul din brandurile mele preferate de produse pentru buze) a lansat o varianta proprie de Balm Stains.

Jordana Twist & Shine Moisturizing Balm Stains sunt disponibile in 8 nuante si costa doar 3$ pe cherryculture. Eu mi-am ales trei nuante - Candied Coral, Cranberry Crush si Honey Love. La fel ca in cazul balm stain-urilor Revlon, creioanele Jordana nu necesita ascutire, ele se rasucesc de la baza, ca un ruj normal.

Am mai cumparat si un balsam de buze colorat, tot de la Jordana - Sweet n' Smooth Nourishing Lip Balm in nuanta Sweet Mango - doar 1.5$.

de la stanga spre dreapta: Cranberry Crush, Candied Coral, Honey Love si Sweet Mango

Sa va arat si niste swatchuri, daca ati fost cuminti :)


Cranberry Crush este un fuchsia intens in tub, visiniu si suculent. Pe buzele mele foarte pigmentate se transfera o nuanta de roz intens, dar cu toate astea mai cuminte decat ma asteptam. Mi-as fi dorit ca aceasta culoare sa bata un pic mai mult spre visiniu sau chiar mov.


Candied Coral este o nuanta superba si intensa de corai. Am visat la coraiul perfect tot anul, iar acum cred ca l-am gasit.


Honey Love este echivalentul nuantei Honey de la Revlon Kissable Balm Stains. Este o nuanta foarte purtabila, rujul perfect de zi cu zi - un amestec de roz prafuit cu tente de nude si un usor subton movuliu. Mie imi place sa ma refer la nuantele de genul asta drept "culoarea vantului turbat".

Cranberry Crush, Candied Coral, Honey Love

* Toate nuantele rezista cateva ore pe buze, chiar si daca mancati sau beti. Nu sunt chiar cele mai rezistente rujuri pe care le-am incercat, insa nu m-au dezamagit la acest capitol. In plus, chiar daca culoarea se estompeaza in timp, Balm Stain-urile Jrdana pigmenteaza (pateaza) buzele in nuanta respectiva. In plus, Jordana Balm Stains sunt emoliente si lucioase si au o textura placuta pe buze (majoritatea rujurilor rezistente clasice tind sa usuce buzele). 
Daca ar fi sa le gasesc un dezavantaj este faptul ca "peliculizeaza", adica lasa o dâră vizibila la linia interioara a buzelor. Acest lucru se intampla in special daca aplicati  cu generozitate.

In schimb, balsamul de buze Jordana Sweet n' Smooth nu m-a dat pe spate. Nu este nici foarte emolient, nici delicios si suculent. Daca ar fi sa recomand un produs care sa functioneze ca un balsam de buze colorat si delicios, as alege Jordana Easyshine Glossy Lip Colour, pe care vi le-am aratat aici.

In concluzie:
Jordana Twist & Shine Moisturizing Balm Stains sunt o alternativa ieftina si eficienta pentru Revlon Kissable Balm Stains. Fac tot ceea ce promit: ofera nuante intense, emoliente si rezistente, precum si un efect de staining. Iar pretul (de 3 orei mai mic decat al variantei creata de Revlon) nu poate decat sa ma incante. Le recomand!
Voi ce parere aveti? :)
 


Pin It

11 comments:

  1. foarte dragute culorile si eu am ceva de genul de la Revlon :)

    ReplyDelete
  2. Am si eu doua Twist and Shine si ma felicit ca le-am cumparat, le ador! Am luat si un Easyshine datorita tie... si nu cred ca prinde luna martie, asa de mult imi place!

    ReplyDelete
  3. Imi plac toate :). Eu evit comenzile pe cherryculture din cauza transportului, mi-am luat in schimb 2 creioane din astea de la astor (tot de BF) si sunt excelente, n-am mai prea folosit rujuri de cand le am.

    ReplyDelete
  4. aaa, ce bine arata. si mie imi plac genul asta de rujuri. poate voi gasi aici, la cosmetica verde. xoxo

    ReplyDelete
  5. sunt superbe si le vreau neaparat :)

    ReplyDelete
  6. Nu am incercat pana acum un astfel de creion. Recunosc, ma cam tenteaza... :P
    Imi plac culorile, arata frumos pe buzele tale! Sa le porti cu drag!

    ReplyDelete
  7. Sunt foarte frumoase nuantele, cel putin primele 2... sunt geniale :X.
    Sa le porti sanatoasa!

    ReplyDelete
  8. Arata ff bine! M-au convins si pe mine, persoana care uita ca are buze pe care le poate machia. :))
    Asa-i ca apari in poze pe bumbac100.ro? Sper ca nu te-am confundat. ;)

    ReplyDelete
  9. Ce culori superbe! Pe Candied Coral l-am luat si eu, imi place super mult, abia astept primavara sa-l port mai mult! :)

    ReplyDelete
  10. iti vin tare bine toate nuantele!

    ReplyDelete