Friday, August 31, 2012

Fall Wishlist (or lemmings)

Astazi este ultima zi oficiala de vara. Booohooo! O sa intru in depresie daca ma gandesc ca o sa mai treaca 8-9 luni cel putin pana la viitoarea excursie la mare....
Ca sa ma consoleze putin si sa-mi distraga atentia de la frunzele ce deja au inceput sa cada, firmele si magazinele mele preferate deja au inceput sa ma imbie la cumparaturi noi. Da, banuiesc ca nu este nici un secret pentru nimeni faptul ca au aparut in magazine si pe net noile colectii de haine, accesorii si machiaj, gata pregatite pentru sezonul de toamna-iarna.

Astazi va voi arata cateva dintre dorintele mele. Inca nu stiu daca chiar "imi trebuie" toate acestea, sau daca sunt doar mofturi, dar un lucru pot sa va spun sigur: din punctul meu de vedere - sunt adorabile!!!

1. Cei de la ELF au scos la inaintare niste palete noi de farduri pe sistemul eye enhancing - nuante care complimenteaza o anumita culoare de ochi. Desi teoretic ma enerveaza ideea de a purta numai anumite culori pt anumite nuante de iris, recunosc ca aceste palete au culori foarte frumoase. Preferatele mele:

asta e una din cele 2 palete desemnate pentru a servi posesoarele de ochi albastri

asta-i pentru ochi caprui

asta-i pentru ochi de culoarea alunei - hazel eyes

Paletele se gasesc momentan doar pe site-ul ELF din SUA, unde costa 6$ bucata...cam multicel...Abia astept sa gasesc swatchuri sa vad daca chiar merita "investitia" :)

2.Cei de la Too Faced au scos si ei o paleta noua care imi face taaare cu ochiul - Too Faced Little Black Book of Beauty este editie speciala de Sarbatori si ar trebui sa coste 36$. De banii astia primesti 12 farduri, 3 blushuri, un highlighter si o nuanta pentru buze. Ma mai gandesc daca merita...

...dar arata asaaaaaa dragut! :))))

3. Urmatoarele pe lista mea de dorinte nu sunt farduri. Mi s-a pus pata rrrrrau de tot pe o pereche de ghete cu platforma, de toamna. Acestea sunt pana acum modelele mele preferate:
preferatele mele! de aici

de aici

si acestea imi plac la nebunie!!! 
nu e tocmai un model de toamna, dar n-a spus nimeni ca sunt o fiinta rationala:)
4. Si daca ma gandesc mai bine, cred ca mai "imi trebuie" si niste oje. 
Visez de mult la o oja neagra cu sclipici holografic imprastiat ("scattered holo") Preferatele mele: IsaDora - Black Galxy, Eyeko - Cosmic sau Cult Nails - I Got Distracted. In poza apare prima mentionata:


M-a facut cu ochiul si o oja de la SpaRitual, un mov superb, cu shimmer albastru si roz incorporat:
SpaRitual - Shooting Star

...Si cel putin 3 oje din noua colectie OPI - Germany:

Every Month Is Oktoberfest

German-icure

Nein, Nein, Nein! Ok, Fine.

(Ultimele poze sunt preluate de pe blogul lui Scrangie)

***


Cam acestea sunt ultimele mele indragosteli acum, la sfarsit de vara. Voi ce va doriti sa cumparati pentru acest sezon? Ce va face cel mai mult cu ochiul?


Pin It

7 comments:

  1. Ah eu am lista giganta dar prefer sa o pastrez de sarbatori ca tot va fi ziua mea.Ce superba e Too Faced Little Black Book of Beauty,dar fara farduri in ceea ce ma priveste! :( Pupicei!

    ReplyDelete
  2. nu intra...mai urmeaza 60 de zile...jur :)

    ReplyDelete
  3. Ce frumoase sunt ojele din colectia Germany de la OPI. Cred ca e una dintre cele mai reusite colectii ale lor.

    ReplyDelete
  4. Arata pretty paletele ELF, sa vedem si cum se comporta :))

    ReplyDelete
  5. Ce interesante sunt paletele ELF!:X

    Iar ojele...o Doamne...ojele!:X:X:X:X

    ReplyDelete
  6. Si mie imi plac super mega mult high wegdes, chiar mi-am luat o perechede la New Look. Sfatul meu este sa te duci sa ii cumperi din magazin si daca este posibil sa ii incerci inainte pentru ca chiar trebui sa gasesti un model care sa vina perfect.
    Eu as recomanda un model usor, cu talpa ceva mai joasa si groasa.
    Dar depinde de tine ce vrei :D
    Good Luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti multumesc mult, Monique! Exact asta caut, un model cu talpa mai joasa, stabila. Cu siguranta voi merge in magazine, port un numar foarte dificil la picior - 41 - si din aceasta cauza nu am curaj sa cumpar incaltaminte online. La New Look au modele frumoase, am vazut si eu! Si de la New Yorker mi-a placut o pereche, dar pana acum nu am facut nici o achizitie. Dar e bine, vremea a tinut cu mine, pana acum am umblat in sandale :)Iti multumesc pentru comentariu si sfat!

      Delete