Sunday, January 29, 2012

Update wishlist! Ce dorinte mi s-au indeplinit intr-o saptamana

La inceputul acestei saptamani, luni, scriam acest post in care imi manifestam cele mai arzatoare dorinte.
Acum, duminica, ma dau peste cap de bucurie ca aproape toate mi s-au indeplinit :)

Sa o iau sistematic:
Marti am trecut peste faptul ca inca ma simteam slabita si racita si am plecat in cautare de cizme, in centru.
Intr-un magazin "Michelle Shoes" de pe bulevard, intre Universitate si Unirii, aproape de Sf. Gheorghe am gasit prima pereche. Am probat jumatate de magazin pana cand in final o pereche s-a potrivit. Apoi am aflat ca e redusa la incredibilul pret de 35 de lei! A fost a mea in 10 secunde cat mi-a luat sa scot portofelul si sa achit. :)
Arata asa:

Le ador! Sunt largi pe pulpa, exact cum imi doream si foarte confortabile. In plus, intotdeuna mi-au placut cizmele cu detalii-catarame.

Credeti ca m-am potolit? Va inselati! Eram "setata" sa merg in Unirea la outletul Leonardo. Stiam ca printre atatea mii de perechi de incaltaminte, sigur se va gasi ceva si pentru mine (mai ales ca sunt organizate pe dimensiuni). In Leonardo intai le-am gasit pe acestea:






Costau 54 de lei. Materialul e un fel de piele intoarsa gri. Mi-au placut pentru ca sunt mai subtiri, potrivite pentru primavara/toamna. In plus, mama tocmai imi facuse capul calendar cum ca ar trebui sa nu mai evit cu disperare pielea intoarsa (nu imi place cum se comporta in timp. e greu de intretinut.), pentru ca acest material confera iluzia optica  aunui picior mai mic (SOLD!) :) 
In timp ce ma indreptam spre casa din "fundul" magazinului le-am gasit pe acestea:




Costau 70 de lei. Sunt pana la genunchi, insa ADOR faptul ca se pot purta in moduri diferite, fie inalte fie mai joase, suflecate sau nu. Uitati un alt "look", aceeasi pereche:




Vedeti?? Superversatile!!!! :)

...In timp ce ma chinuiam sa ma hotarasc ce pereche sa aleg, o angajata Leonardo trece pe langa mine si ma intreaba daca ma poate ajuta cu ceva, Ii raspund usor amuzata ca incerc sa ma hotarasc ce sa cumpar, iar ea, cu zambetul pe buze ma informeaza ca magazinul are o promotie: daca cumperi doua perechi, platesti doar una si jumatate. Va inchipuiti ce am facut mai departe, nu? :))))

Asaaaa....sa continuam: acum am 3 perechi de cizme, toate masura 41!  Partea cea mai buna: pe toate 3 perechile am platit doar 120 de lei...mai putin decat as fi fost dispusa sa dau pe o singura pereche acum o luna. :) Macar pana in 2013 promit sa nu mai alerg dupa cizme!! :)

Miercuri m-a anuntat Ionny cu bucurie mare ca  a venit comanda cherryculture! Aproape ca am facut tumbe cand am aflat! In cel mai scurt timp imi voi pune gherutele pe toate cosmeticalele comandate. Atentie! Urmeaza swatchuri si reviewuri! :)



Tot miercuri am fost la cumparaturi in Cora. Intr-un plafar am intrat sa-mi iau niste suplimente alimentare si am plecat cu...(n-o sa ghiciti!)....samponul despre care scriam ca nu se mai aduce in Romania si dupa care plang de 6 luni. Dragul meu Orzene!!!


Joi m-am intalnit cu o prietena care mi-a spus ca a vazut o capa rosie intr-un magazin second-hand de la Kogalniceanu ( "Koska" e numele magazinului - care inseamna "Pisica" in limba rusa....era scris in stele!) :))  Eram sigura ca voi reusi sa-mi bifez intreg wishlistul. Parca o vedeam cu ochii mintii: capa mea de Scufita Rosie! 
M-am teleportat pana acolo insa, din pacate, fusese vanduta :(
Vanzatoarea mi-a zis sa revin ca va mai primi piese interesante. Iar eu nu am absolut nici o problema sa-mi cumpar haine "vintage" :)

In restul zilelor am spus "stop". M-am calmat, am stat mai mult pe-acasa si m-am gandit la ce sa va scriu in  continuare. :)
Oricum, pentru un wishlist de o saptamana, cred ca s-a indeplinit minunat! Sunt deplin multumita si foarte-foarte fericita!
Cred ca imi voi mai trece dorintele pe hartie si pe viitor...se pare ca ma ajuta sa ma motivez. :)

Voua va multumesc pentru incurajarile si recomandarile minunate si va doresc sa gasiti la randul vostru orice se intampla sa cautati!Pupici!














Pin It

21 comments:

  1. :))Esti teribila! M-a amuzat tare articolul...
    Parca am fost acolo, cu tine... si am vazut totul, am participat la intreaga operatiune "Cizma" :))! Sa le porti sanatoasa!
    De asemenea,in legatura cu Ionny, tumbe am facut si eu! De-abia astept, de-abia astept bunatatile!:D
    Am un feeling ca vei gasi si capa! Iti tin pumnii!
    Samponul Orzene nu l-am incercat; tie iti place mult?
    Pupicei!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti multumesc mult, Ilda! Da, "operatiunea Cizma", bine ai zis! Trebuie sa se alinieze astrele ca soldateii la mars sa-mi gasesc eu 3 perechi de cizme intr-o zi, pe bune! Cateodata trec si 2 ani fara sa-mi gasesc nimic de incaltat (de aceea cand gasesc, fac rezerve).
      Cat despre Orzene - a fost samponul meu preferat. Ma impac tare bine cu el, daca il gasesti, nu-l ocoli, ti-l recomand!
      Inspectia ta de grad cand e? Sa ma pun in contact cu sferele astrale sa-ti tinem cu totii pumnii! (nu ca ai avea nevoie, o sa fie absolut incantati de tine, sunt sigura)Pupici si bafta!

      Delete
    2. Ooo, foarte bun gandul referitor la inspectie! Multumeeeesc!:**
      Data "evenimentului": 17 februarie, intr-o zi de vineri!:)

      Delete
    3. Multumesc mult! Doamne ajuta!
      Pupicei multi pisicutei inimoase!:)

      Delete
  2. Sunt superbe toate perechile de cizme, insa prima si a doua imi plac in mod special. Si eu obisnuiesc sa ocolesc pielea intoarsa din aceleasi considerente mentionate de tine. Dar tind sa cred ca mama ta are dreptate si daca nu sezonul asta, la toamna sigur imi voi achizitiona si eu o pereche. Sa le porti cu drag, pisico!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ana, saru'mana! Si mie cele mai dragi tot primele doua imi sunt. Eu iti recomand sa incerci sa-ti gasesti acum o pereche de cizme daca poti si ai chef sa cauti. Asa, le vei putea purta toata primavara de cum se face mai frumos si din nou la toamna ;)
      Eu cand imi cumpar incaltaminte toamna si e din material sensibil (tenesi, balerini din panza, etc.) mereu ma supar ca ma prinde ploaia sau zloata cumva si mi-i face praf de noi :)(am un ghinion teribil, dar cred ca o patim cu totii - e scris in Legile lui Murphy) :))

      Delete
  3. Si la Leonardo perechea mai ieftina o iei la jumatate de pret ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cOcO, da, nu stiu daca in toate magazinele Leonardo, dar in cel din Unirea asa era. :) iar preturile erau mici-mici chiar si fara oferta aceasta.

      Delete
  4. Imi plac super mult primele doua perechi!:X

    Sa le folosesti pe toate cu placere, chiar ai facut o afacere buna!:X

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anda, iti multumesc mult! Si mie imi plac primele 2 :) Nu-mi mai incap in piele de bucurie: imi caut de 2 luni si nu mi-am gasit pana acum. Cred ca pastrau marimile mari pentru reduceri :)))

      Delete
  5. Bonjourel!

    Ce de shopping ai facut!!!!Sa le porti sanatoasa!
    Ma iei si pe mine la Koska??:P Stii ca ador genul asta de magazine!
    Pupici,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Krissu, te duc si la Koska si la alte 10 daca vrei! :)
      Eu trag de mine sa nu ma duc caci mi s-au subtiat finantele, dar abia astept sa am un motiv mai "altruist" :)

      Delete
  6. Weekendul asta? :))) sau ai alte planuri?

    ReplyDelete
  7. Cat ma bucur sa aud ca ti s-au indeplinit aproape toate dorintele.. cred ca legea atractiei chiar functioneaza.. eu cel putin vreau sa cred in ea! Pupici:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumeeesc! La mine nu stiu cum sau de ce, dar legea atractie functioneaza mereu cand e vorba de dorinte egoiste si mici prostiute, dar cand e pe lucruri importante, nu se "urneste" asa repejor. :) De cand imi caut un job bun?! Cred ca dorintele mai mari se "coc" mai greu in cuptorul Universului :))))
      Puuuupici! :)

      Delete
  8. Ce saptamana buna ai avut :))

    Am si eu o pereche de cizme asemanatoare cu a treia pereche a ta, pe care le pot purta cu doua infatisari :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, Camy, a fost o saptamana grozava! :)
      Imi plac mult cizmele alea, sunt foarte incantata cand gasesc piese multifunctionale. Sa le porti si tu cu multa placere!

      Delete