Monday, January 23, 2012

Wishlist la inceput de saptamana

Azi e soare afara si frumos si ma simt bine!
In weekend insa m-am luptat cu o raceala urata care m-a facut knockout. Printre pastile, stari febrile si momente dubioase de semiluciditate combinate cu episoade din "Project Runway", s-a schitat si s-a concretizat un mic wishlist. Stiu exact ce vreau! :)
Sa va arat:

1.O pereche de cizme
Imi doresc mult o pereche de cizme scurte pana la jumatatea pulpei si usor largi pe picior. Casual, simple, fara toc.
As spune ca e momentul perfect sa le caut si sa le gasesc...doar o "mica" problema: port masura 41 la incaltaminte! Si, desi e sezonul reducerilor, eu pana acum nu am gasit nimic care sa se apropie de modelul dorit si de masura necesara :) Poate ma ajutati voi cu o recomandare :)
Imi plac acestea:
de aici 

2.O capa
Mi s-a pus pata rau de tot! Imi trebuie o capa! Vreau sa fie colorata, din fetru, stofa sau lana, ideal cu gluga.
Mi se pare o piesa plina de personalitate, chic, care invaluie purtatorul intr-o aura de mister si de basm. Si nu ma las pana nu voi gasi  ceea ce caut!
Inspiratie:

Scufita Rosie, de aici :)








Culorile mele preferate sunt rosu si albastru intens, insa imi place mult si lookul acesta. Nu stiu daca as alege culoarea bej pentru mine, dar ei ii sta minunat si imi place mult cordonul care accentueaza talia:

3.Sa vina comanda cherryculture! (pe care am facut-o acum mai bine de o luna impreuna cu Ionny , careia ii multumesc din suflet pentru ajutor!)
Am comandat o multime de minunatii colorate pe care le astept infrigurata.Incep sa am emotii: niciodata nu a durat parca atat de mult ca acum sa ne soseasca comanda. Vreau sa vina! :))) Sper sa nu fie probleme...





4.Un sampon bun, ieftin si campion la oferit volum :)
Azi-dimineata am scurs ultimele picaturi din Garnier Naturals cu extract de drojdie de bere si rodie.
A fost un sampon ok, nu grozav, doar ok. Mi-a placut la el faptul ca nu am simtit nevoia sa folosesc balsam sau masca in toata perioada cat l-am folosit. Singur-singurel lasa parul descurcat si usor de pieptanat.
Ce nu mi-a placut: lista de ingrediente...si faptul ca nu am simtit ca mi-a oferit volum. Parul se pleostea a doua zi cu toate "trucurile" incercate, iar in a treia zi deja se cerea spalat. As fi vrut mai mult....
 (Preferatul meu a fost Orzene, pe care l-am cumparat la recomandarea Adelei. Povestea noastra de iubire a durat mai bine de un an, pana cand importatorii s-au hotarat sa nu-l mai aduca in Romania. De atunci nu am gasit ceva mai bun.)


Voi ce va doriti in aceasta perioada?
Aveti vreo recomandare pentru mine pentru a-mi transforma wishlistul in realitate? :)

Pin It

10 comments:

  1. ai putea cauta cizme pe siteuri din afara, pe asos/dorothy perkins/topshop/miss selfridge :)

    http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33053&storeId=12552&productId=4227288&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208741&parent_categoryId=208609&pageSize=20&refinements=category~[326964|208741]&noOfRefinements=1

    http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33053&storeId=12552&productId=2247270&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=291042&parent_categoryId=&pageSize=20&refinements=category~[291043|291042]^category~[291055|291043]&noOfRefinements=2

    ReplyDelete
  2. @Anonim: Iti multumesc mult pentru recomandare! Cizmele alese de tine sunt superbe! Insa mi-e putin frica sa comand incaltaminte online, fara sa am posibilitatea sa probez: am un picior dificil: numar mare, dar picior subtire, imi gasesc greau incaltaminte: ba ma strange, ba imi scapa din picior...e greu sa-mi gasesc si cand am la indemana cabina de proba :))
    Insa daca nu voi gasi prin magazine, presimt ca-mi va veni curajul pt comenzi online :) Nu pot sa umblu numai in adidasi, nu?! :)))

    PS: Ai putea sa alegi atunci cand postezi un comentariu optiunea "Nume/Adresa URL" si sa completezi numai numele (URL-ul nu e obligatoriu). Asa as putea sa-ti multumesc adresandu-ma pe numele tau atunci cand vei mai posta :)
    Ai fost foarte draguta sa selectezi asa cizme frumoase si fix pe dorintele mele!

    ReplyDelete
  3. Ce cutee ai fost cu privire la dorinta 3:))) eu sunt sigura ca va veni cu bine.. mai stiu pe cineva care comandase cu doua spatamani inaintea mea si abia acum o saptamana a primit coletul! Poza e de asemenea adorbaila:X

    Cizmulite am avut exact asa cum iti doresti de la Stone Crek (incinta Puma)

    Ce look-uri frumoase pot fi create cu o capa:x nu m-as fi gandit vreodata!

    ReplyDelete
  4. Cape nu am vazut deloc la noi, din acelea cred ca va trebui sa cumperi online, dar de cizmulite e pliiiin acum la reduceri :) Cu 100-150 lei gasesti din piele, fara probleme. Ai nevoie doar de cateva ore de colindat prin magazine. Cred ca acum, la inceput, gasesti si nr. tau...
    Eu imi doresc o rochita neagra si trusa aniversara UD :) In legatura cu ultima, se duc lupte aprige intre partea mea cumpatata si cea impulsiva. Ramane de vazut care va castiga.
    Sper sa soseasca cu bine comanda de pe cherryculture!

    ReplyDelete
  5. @Ionny: pfiuuuu! M-am mai linistit cu incurajarile tale! :) Cred ca a fost decalaj mare intre comanda si expediere in perioada Sarbatorilor.
    Iti multumesc de asemenea si pentru recomandare! Cat despre cape: eu adesea ma inspir din tinutele pe lookbook, iar momentan sunt absolut fascinata de ideea unei cape :) Am deja in minte zeci de tinute...numai capa nu o am :)))

    @Georgiana: Si wishlistul tau e foarte tentant! Adevarul e ca trusa aniversara UD e superba si rentabila VPM (value per money): culori noi, mari, superbe :)) Iar de o rochita neagra mereu vom avea nevoie, nu? :))
    Iti multumesc mult pentru incurajare si pentru recomandare. O scot eu la capat cumva. Cand mi se pune pata, fac si tumbe si tot rezolv, gasesc, cumpar :))) Cat despre cherryculture: it's out of my hands, cum se spune! ;) Pot sa proiectez doar energie pozitiva sa "atrag" coletul spre mine :)))

    ReplyDelete
  6. Sa ti se indeplineasca intreg wishlistul si doar in saptamana asta :D.

    ReplyDelete
  7. Pisicuto, iti doresc multa sanatate, sper ca deja ai reusit sa alungi acea raceala!
    Se pare ca ai dorit sa ma convingi in privinta capelor caci nu-s mare fan insa cea beige m-a cam dat gata! Referitor la comnda cherryculture, Doamne cat de mult imi doresc si eu sa vina!
    Ne intrebai ce dorim! off, eu imi doresc multa putere de munca, mare capacitate de concentrare, inspiratie, incredere in fortele proprii, noroc...imi bate la usa o inspectie speciala pentru grad I si de-abia astept sa se termine si nu oricum!Sa-mi tii pumnii, ok?
    Pupicei!:)

    ReplyDelete
  8. @Ilduta: ma simt mai bine, multumesc mult!
    Si data trecuta cand mi-ai scris la postul cu unghiute ti-am dat o veste buna...si nu ma dezmint nici acum: A VENIT COMANDAAA!!!!! Acum m-a anuntat Ionny :)
    Nu stiu insa daca vei afla de la ea sau de la mine intai. :) Oricum, e de bine!Wishlistul meu e aproape tot bifat, o sa fac un update la sfarsitul saptamanii!
    Sper din tot sufletul sa ti se indeplineasca si tie dorintele asa cum s-au indeplinit si ale mele, desi au fost mult mai frivole...
    Dorintele tale insa chiar merita sa se indeplineasca!!! Iti tin pumnii si iti doresc multa bafta, inspiratie si concentrare! (ti-o dau si pe a mea! foloseste-o cu placere si apoi mi-o dai tu inapoi...dar fara graba!) :)))
    Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaaaaa, e isterie pe toate fetele!!!:))
      Doar ce am citit mailul de la Ionny si i-am raspuns!
      Uuurraaaaaaaaaaaaaaaaa!:D
      Perfect, accept "imprumutul", stiu ca e de valoare!Multumesc mult! Promit sa returnez la timp si integral ceea ce mi-ai dat!:)
      Pupicei!

      Delete