Wednesday, December 7, 2011

Azi am incercat Revlon Colorstay


   Ladies and germs, asa cum spune si titlul postarii, astazi am incercat faimosul fond de ten Revlon Colorstay.
Ieri  ma aflam la cascat gura prin Real Cotroceni si, stiind ca o sa ma apuc la un moment dat si de blogul asta, mi-am zis in sinea mea: „Cum poti tu, Pisico, sa te visezi bloggerita de beauty cand nu ai incercat iconicul Colorstay? Pai...se poate asa ceva? tz-tz-tz!” De fapt...aveam nevoie de un argument solid sa pun la treaba unul din recipientele de plastic tip borcanel  (foarte handy-dandy de altfel) pe care le achizitionasem acu’ ceva timp din Bamboo special pt trebusoara asta cu testatul cremelor si fondurilor de ten „la pachet”.
   Fara prea multe ezitari, am intins manuta spre cea mai deschisa nuanta disponibila pt. varianta Combination/Oily Skin. Era 150 – Buff. Am analizat mustacind sticla si am conchis ca-i destul de palid continutul cat sa nu faca nota discordanta cu complexion-ul meu de Alba-ca-Zapada.
Asa ca, uitandu-ma cu precautie in stanga si-n dreapta sa vad daca nu-mi sare vreun bodyguard sau vreo sales assistant suparata in cap, am varsat un blob destul de generos de fond de ten in borcanas si l-am sigilat bine.
   Am purces acasa...m-am apucat de blog...n-am dormit toata noaptea de emotii (emotii la adresa noii mele conditii de bloggera, nu altceva...), iar de dimineata mi-am amintit ca am o jucarioara noua cu care sa-mi tapetez moaca. Numa’ bine ca-s in perioada aia minunata a lunii cand am dracii de felul meu si tenul se irita de dracii mei... Nu am avut mare lucru de acoperit – nici o eruptie, nici un cos, doar 2 urme vinetii ale unor cosuri mai vechi si cateva mici zone de roseata si iritare. Nici o problema, veti zice, cand Colorstay lucreaza pentru tine....ei bine, teapa...

   La primul contact cu pielea, Colorstay pare dens si opac, nu e apos sau translucid. Are toate semnele initiale ale unui fond de ten cu o putere mare de acoperire (similar pana aici mult iubitului meu Max Factor – Lasting Performance). Insa intinsul acestui fond de ten pe fata e un adevarat chin. Se comporta fix ca o combinatie nefericita intre vopsea superlavabila si lipici pentru lucru manual. Se agata de orice puf de pe fata, de aceea a trebuit sa am grija sa nu folosesc miscari circulare (cred ca ar fi fost dezastru), ci sa aplic intr-o singura directie, aceea a cresterii naturale a pufului de pe fata si de sus in jos. In zona barbiei si a perciunilor am avut probleme si mai mari, pt ca Colorstay pur si simplu nu se vrea blenduit. La fel si deasupra buzei superioare si in dreptul sprancenelor, la radacina nasulaui si...well...aproape oriunde. Si ca totul sa fie si mai palpitant, se usuca foarte rapid (exact ca lipiciul) si nu prea ai timp de „manevre”. Si l-am aplicat pe etape si zone: intai pe un obraz, apoi pe altul si la final pe frunte, ca sa am timp sa-l intind bine.
   Mentionez ca m-am documentat foaaarte mult despre acest fond de ten, am citit, fara sa exagerez, sute de reviewuri, asa ca stiam la ce sa ma astept si cu cine ma joc – no surprises. De aceea stiam deja ca nu voi afla multe noutati in ceea ce-l priveste. Daca nu era smecheria cu borcanelul si testerul nici nu tineam neaparat sa-l incerc. Ba nu...mint! Am avut una din binecunoscutele mele revelatii acu’ vreo 3 zile. Pe forumul pe care activez (al revistei Elle), o forumista spunea ca pe tenul ei Colorstay arata foarte fals, nenatural. Eu, saritoare cum sunt, hop cu recomandarea: ca eu iubesc Lasting Performance de la Max Factor si ca-mi ofera acoperire generoasa si un aspect ultra-natural. Raspunsul a venit ca o lovitura: fata incercase si ea Lasting Performance, dar considera ca acesta se comporta la fel de „fals” ca si Colorstayul. Si atunci m-a pocnit ideea: daca cumva Colorstay ar arata minunat de natural doar pt mine, asa cum o face Lasting Performance-ul meu iubit??? In secunda aia, un nou pitic s-a nascut pe creierul meu si piticul asta voia sa testeze Colorstay. Ca o mama buna ce sunt, am fost rapida in a-i indeplini dorinta :)
   Sa revenim: imediat dupa ce m-am machiat, arata atat de rau si de vizibil, in special in zona barbiei unde am pielea putin uscata incat nici nu mai voiam sa ies din casa. Era cat pe ce sa ma demachiez, dar am zis ca daca tot am ajuns la pasul asta, sa stau cu el pe fata sa vedem cum se comporta in timp (sa-i fac testul pana la final).
   Mentionez de asemenea ca nu a acoperit multumitor cele doua urme de de la cosurile vechi, asa ca a trebuit sa revin cu un corector peste si apoi sa setez cu putina pudra doar micile zone corectate (eu nu setez niciodata machiajul cu pudra pe toata fata). Deci nici la capitolul acoperire nu m-a dat pe spate.
Ca sa-mi fac curaj sa ies din casa (arata chiar nenatural), l-am dres cu un blush irizat - dupe dupa faimosul Nars - Orgasm - care sa aduca un pic de viata si dimensiune tenului  pe care il gaseam...prea mat, prea cauciucat.
   Dupa vreo 4-5 ore insa, se intampla sa ma aflu intr-un magazin si am dat nas in nas cu o oglinda mare si generos luminata. Si cand m-am oglindit in ea, marturisesc ca mi-a placut ce am vazut. Tenul arata chiar bine acum, parca se mai „asezase” tapetul si eram prezentabila :) Dupa si mai multe ore si o calatorie intr-un RATB supra-aglomerat insa, ajunsa acasa, am vazut ca nasul incepuse sa prinda un luciu inestetic. Dar doar nasul. In rest...arat in continuare prezentabil, dar la un studiu atent, ma simt si ma „vad” machiata, ceea ce pentru mine nu e acceptabil. Imi trebuie ceva care sa arate, sa se simta si sa se comporte mai natural.

Concluzii:

Pro:

-          Fondul de ten se aseaza frumos pe fata dupa o vreme si ofera un aspect uniform si prezentabil .
-           Varianta pentru ten gras tine sebuumul in frau cu succes o buna bucata de vreme.
-          E destul de rezistent la transfer (am vorbit la telefon si nu s-a transferat foarte tare)
-          Are putere de acoperire medie-mare.

Contra:

-          Nu se blenduieste bine (se usuca prea repede)
-          Nu arata natural.
-          Nu il consider buildable – chiar si un strat foarte subtire poate fi prea mult.
-          E primul fond de ten pe care l-am simtit pe fata. Nici nu intelegeam cum unele fete pot simti machiajul pana nu am incercat Colorstay.
-          Se agata de zonele uscate, de puful de pe ten si de liniile de expresie din jurul ochilor.
      Miroase dubios si mirosul persista: e ca o combinatie de polimeri de silicon si sapun Teo Bouquet :))))
   Daca ar fi sa-i dau o nota, cred ca i-as da un 7. Pentru mine pur si simplu nu este o alegere buna. Sunt sigura ca pentru multe fete arata si se comporta minunat.
...Mie personal insa mi se pare prea mult de lucru. In timpul cat mi-a luat sa bibilesc Colorstayul pentru a nu arata ca un android lipsit de expresie, as fi putut sa realizez un machiaj complet al tenului cu un alt fond de ten, corector, anticearcan, pudra, contur, blush si iluminator. :)
Raman fidela iubitului meu Max Factor - Lasting Performance iarna si lui Bourjois – Comme Apres 10 Heures de Sommeil vara. (As vrea sa testez si restul fondurilor de ten de la Bourjois. Am auzit lucruri bune despre toate) :)

Voi ce parere aveti despre mult-laudatul Colorstay? L-ati incercat? Functioneaza pentru voi?
Pin It

27 comments:

  1. Eu il urasc!
    L-am folosit de doua ori si aratam gen Fantoma de la Opera, in sensul ca matifiase asa de tare pielea incat parca nici nu mai aveam trasaturi. Oribil! L-am pasat surorii mele. Ei ii place cat de cat,dar nu e mare fana!

    ReplyDelete
  2. Buna, pisicuto!
    Citind articolul tau, am realizat ca am trait si eu toate acestea in legatura cu preaiubitul meu Colorstay! Uitasem complet ca m-am speriat si eu la primele aplicari simtind ca am degete prea incete pentru a-l intinde si uniformiza pe fata, uitasem panica creata de faptul ca-ti da senzatia ca se lipeste cumva de fata "ca marca de scrisoare", uitasem ca-i percepeam mirosul ca fiind alarmant de ciudatel... Ei bine, nici nu mai stiu cat de repede am depasit toate acestea, cand si cum caci il folosesc de cca 1 an si jumatate cu maxima multumire! Orice "abatere" catre un alt fdt (cauzata de un buget insuficient pt Colorstay sau de "piticii" dermatocosmeticelor) mi-a confirmat ca pentru mine el e The one - si asta in situatia in care am incercat diverse marci (L'Oreal, Max Factor, Seventeen, Rimmel, Avon, Oriflame); poate doar un Clinique, un Estee Lauder, un Chanel sau altele la care bugetul meu nici nu poate visa ar putea sa ma faca sa-mi schimb preferinta! Si pe cuvant ca pe tenul meu (care chiar are motive sa ceara putere mare de acoperire) se vede frumos - multe fete m-au intrebat ce fac de arata fata mea atat de bine, care e secretul!:))
    Pupicei!
    Mult, mult succes cu blogul si impliniri pe masura asteptarilor!

    ReplyDelete
  3. Eu nu am astfel de probleme cu el!! mie mi se potriveste perfect,;am incercat FDT despre care se spune ca fac parte din categoria dermatocosmeticelor,insa toate mi s-au facut scamite pe fata.
    Cu Mac Studio Fix Fluid,ma inteleg iarasi perfect,in rest nu stiunici nu am incercat pentruca eu sunt de parere ca daca ,iti merge bine cu ceva ,nu are rost sa schimbi!!!

    ReplyDelete
  4. @ aurora, da, si pe pielea mea a prins un aspect foarte...cauciucat :)) si ma strangea tare fata. n-am mai patit asa ceva nici macar cu fdt mineral :) hugs!

    @ ilda, da, stiu, tu esti una din marile "avocate" pt Colorstay. am vazut si poze si atest cu mana pe inima ca pe tenul tau arata absolut impecabil. din pacate experienta mea nu a fost grozava. si banuiam ca nu va fi....eeh, curiozitati pisicesti :)

    @ mariana: stiam de pe forum ca si tie iti place mult Colorstay. datorita tie si ildei l-am incercat sincer. dar pe pielea mea nu s-a comportat corespunzator. aceasta este, in mare masura, partea frumoasa si mai putin frumoasa a fardurilor: "lucreaza" diferit pt fiecare dintre noi.

    ReplyDelete
  5. Asa e, cam dupa o ora arata mult mai natural pe fata. Cred ca totul depinde de ten...si de experientele anterioare ale fiecareia. Aspectul initial foarte mat si aplicarea mai pretentioasa pot sa sperie la inceput.
    Sa faci si un review detaliat la Lasting Performance, te rog :) Chiar se potriveste pe ten gras?

    ReplyDelete
  6. @ yanna: da, promit sa-i fac un review detaliat!
    eu consider ca se potriveste pe ten gras, dupa cateva ore apare un usor luciu in zona T (in special pe nas), dar am patit fix acelasi lucru si cu Revlon Colorstay. nu am gasit inca fondul de ten care sa-mi mentina nasul mat 10 ore... e singura zona pe care trebuie sa retusez.

    ReplyDelete
  7. Deci da..multumesc pt review..tocmai au scapat necheltuiti vreo 60 de lei , sau cat o costa Colorstay-ul asta..m-am regasit si printre randuri..oricum , eu mai am o mica obsesie legata de Photoready (il vreau , il vreau , il vreau).

    ReplyDelete
  8. @bebelusa: promit sa fac tot posibilul sa ajung sa testez si Photoready.
    in prima faza, ceea ce pot sa-ti spun despre el e ca are niste particule ce reflecta lumina si care in lumina naturala, puternica, sunt de-a dreptul sclipici :))
    am inteles de asemenea ca un fond de ten nou aparut la Avon - 24k Gold pe numele lui - ar fi foarte similar lui Photoready.
    dar asta e doar la stadiul de "am auzit". promit sa incerc sa le testez pe amandoua si sa revin cu un review.
    ramai pe receptie! :)
    pupici!

    ReplyDelete
  9. Buna Monica,
    Imagineaza-ti ca mai potrivit pentru tenul mixt este de fapt cel formulat pentru ten uscat. :)
    Colorstay-ul este un fond de ten excelent pentru acoperire medie/mare, dar pentru tenul meu cu pori dilatati nu este foarte potrivit nici macar acum cand nu mai am alte probleme cu tenul. 180 Buff este si culoarea mea, dar dupa 2 ore tenul meu arata cenusiu. Din fericire nu mai am nevoie de el, acum tot ce folosesc pentru uniformizare este un SPF usor colorat.
    Pana la urma gasirea unui fond de ten potrivit nu e usor, dar e bine ca putem testa inainte sa cumparam. :)
    P.S. Se aplica mai usor cu Beauty Blender sau cu pensule de stippling.

    ReplyDelete
  10. Pasagera, bine ai venit! Iti multumesc pentru vizita!
    Sa stii ca exact in timp ce ma chinuiam sa intind formula destinata tenului gras, m-am gandit si eu la asta: ca cel pentru ten normal/uscat s-ar fi comportat cu siguranta mai bine :))
    Poate reusesc sa-l incerc si pe acela si revin cu impresii.
    Cat despre aplicarea cu o pensula de stippling, ma crezi ca mi-a fost frica?? M-am gandit ca se va usca mult inainte sa termin eu de lucrat si ca o sa am fata plina de puncte, ca varuita in stil "calcio vecchio" :)))

    ReplyDelete
  11. Draga mea,
    Eu folosesc acest fond de ten de aproape 1 an si sunt extrem de incantata de el. Sun una dintre miile de persoane care il lauda, la fel si prietenele mele si sora mea carora l-am recomandat.
    Sunt sigura ca review-ul tau e sincer si e normal ca un fond de ten sa nu se potriveasca tuturor tenurilor dar ia in considerare si ca tu ai folosit o mostra dintr-un recipient poate deschis in urma cu 6 luni si neavand pompita, atunci cand a fost incercat, a intrat in contact cu praf si impuritati de pe mainile tuturor.
    Te pup!

    ReplyDelete
  12. Buna Kitty :), 150 e buff(deschis tare), iar 180 e ceva cu beige(medium deschis mult mai potrivit ca buff), eu il folosesc 180, arata foarte natural, intr-adevar are consistenta putin mai vascoasa dar e potrivi pt tenul gras, nu contine ulei. Eu am si mac studio fix fluid si e muult mai vascos ca revlon, un mare minus, trebuie sa lucrezi muuult ca sa fie ok cu mac decat cu revlon.
    Trebuie sa te misti repede cu el, si cel mai bine arata cu duo fiber pensula.

    Daca ti s-a parut mai greu ca fond de ten, poti incerca varianta hidratanta pentru ten normal, e mai fluida, si te poti juca mai mult cu ea, eu am 200 nude si arata foarte natural, cel putin pe moaca mea :), eu zic totusi sa ii acorzi o sansa pentru ca merita, e singurul fond de ten in care poti avea incredere absoluta, iti spune cineva care se machiaza la 6 dimineata si ajunge la 8 seara acasa, si machiajul arata intact dupa ceva ore bune, zic eu.

    Mult succes,

    ReplyDelete
  13. Mie imi place Colorstay, ma intorc de fiecare data la el cand mai incerc alte fonduri de ten. Eu il aplic prin tapotare, asa obtin rezultatul cel mai natural.

    ReplyDelete
  14. Eu il folosesc de aproape un an si mi se pare cel mai bun. L-am cumparat tot in urma lucrurilor bune pe care le-am citit despre el pe net... Inainte am folosit dermatocosmeticele o lunga perioada de timp si nu mi se pareau extraordinare insa aveam nevoie de un fond de ten cu acoperire medie spre mare.

    M-ai facut curioasa cu Max Factor :)Probabil ca o sa-l incerc si eu...

    ReplyDelete
  15. Doooamne, iti ador stilul! Extrem de amuzanta, postari-romane (si o zic in cel mai admirativ si mai empatic mod cu putinta; daca mi-ai vedea mailurile ai intelege mai bine ce spun :D), cu accente pronuntate de documentare compulsiva, fan Lisa Eldridge si Wayne Goss! O, da, cred ca am un nou blog preferat!

    Acum, ca sa nu crezi ca vin aici sa palavragesc total off topic... Cu privire la comentariul Pasagerei, sa stii ca eu am tenul mixt si folosesc varianta pentru ten normal/uscat si chiar are un efect matifiant vizibil si durabil. Eu am nuanta 150 Buff (btw, stiam ca 180 e Sand Beige - tu pe care l-ai incercat de fapt?) si chiar si asta mi se pare prea inchis, dar Ivory e prea rozaliu pentru mine, cu subtonul clar on the warm side.
    De acord cu partea privitoare la efectul "de asezare". Eu de multe ori plec de acasa in graba si am senzatia ca nici macar nu mi s-a uscat pe fata, iar la 30 min dupa aceea imi descopar fata frumos si uniform acoperita. De multe ori, daca ajung acasa dupa mai mult de 10 ore o gasesc (pe fata, adica) exact la fel. Deci e un fond de ten foarte fidel, nu-si ia lumea in cap de frustrare sau de plictiseala.
    Deci as zice ca merita sa-l incerci si pe asta. Si ar fi genial daca ai testa si fondul de ten Flower Perfection de la Bourjois, nu de alta dar eu sunt obsedata de el (matifiere, acoperire mare, line-filling - cate nu promite!), insa nu am vazut suficiente review-uri incat sa fiu sigura ca investesc in ce trebuie. Am incredere in fondurile lor de ten, acum am Healthy Mix, care e unul dintre cele mai lovable pe care le-am incercat si zau ca l-as recumpara daca as gasi nuanta 51 (52 e prea inchis pentru mine si vara, dar tot l-am purtat cu un strat destul de generos de pudra - guilty confession).

    ReplyDelete
  16. @Just_Me: Bine ai venit!
    Stiu ca acest fond de ten este foarte iubit de multe fete. Aceasta a fost doar experienta mea cu el, subiectiva si personala.
    Si e foarte adevarat: din pacate, faptul ca nu are pompita il face o experienta de testare usor...dubioasa, dar din pacate nu exista nici o alta posibilitate de a-l testa :(
    Eu am facut tot ce am putut petru a optimiza experienta: am decis sa-l incerc acasa, in aceleasi conditii si cu aceleasi instrumente cu care folosesc si restul fondurilor de ten ce le detin, pentru a asigura o experienta cat mai similara.

    @Jules: Bine ai venit!
    Multumesc pentru precizare, acum realizez ca nuanta Buff e de fapt 150, nu 180. O sa corectez.
    Si o sa incerc sa testez si varianta pt ten normal/uscat, mai multe fete mi-au spus ca poate ar fi fost mai bine sa incerc acea formula. Acum sunt foarte curioasa :)
    Multumesc mult!

    ReplyDelete
  17. @Jade: Bine ai venit! Cat despre Colorstay, promit sa incerc variante alternative de aplicare. Poate voi "invata" sa-l iubesc :))

    @k...:Bine ai venit! Sa stii ca nici eu nu am avut experiente uimitoare cu categoria de dermatocosmetice. Iti recomand sa incerci intai o mostra de la Max Factor. Sper sa-ti placa si tie la fel de mult cum imi place mie, dar e mai bine sa-l incerci inainte.

    @Anatta: Bine ai venit! Ce draguta esti! Poti sa palavragesti orice, offtopic sau ontopic: imi plac palavragelile de tot felul. :)))
    Sa o iau pe rand sa fiu sigura ca nu uit ceva (cu liniute, ca la scoala):
    - Nuanta Colorstay pana la urma e Buff, dar e 150 (am gresit, o sa corectez). Si da, se aseaza dupa un timp mai bine pe fata, lucreaza cu uleiurile naturale ale pielii si se "domoleste", dar mi-a fost putin frica sa ies din casa imediat dupa machiaj. Eram vizibil data cu fond de ten. Pe urma a fost mai bine.
    -Si eu sunt intrigata de Flower Perfection...dar parca nu am ramas cu impresia ca ar avea acoperire mare...hmmm, ma mai documentez
    -pana una-alta, MUSAI vreau sa incerc Healthy Mix (si serum si clasic). Eu am ramas in urma cu Bourjois... Am inteles ca acoperirea cea mai mare ar oferi-o Bio Detox, dar ca ar fi putin mai greu de aplicat (nu contine silicon)

    ReplyDelete
  18. Buna Pisicuto! :*
    Si eu folosesc Revlon ColorStay nunata beige franc pt tenul mixt/gras si intr-adevar, e putin mai greu de lucrat cu el, dar daca stii cum sa-l aplici arata formidabil :) Renunta la degete si buretei, aplica-l cu pensula Flat Top pt pudra de la ELF (18 lei). E densa, se blenduieste uniform, il intinzi repede si pe gat si de departe efectul de masca. La sparsit daca nu folosesti pudra, da un fas de apa termala si se fixeaza excelent. Inainte de fondul de ten neaparat foloseste o crema ca baza, las-o 10 min sa intre in piele, apoi aplica fdt. Astfel si zonele uscate sunt hidratate, iar aspectul va fi uniform.
    Iti zic acest lucru pentru ca pana la ColorStay foloseam si eu Lasting Performance-ul, natural beige, un fond de ten la fel de bun. Ma mir ca nu-i fac fetele reviewuri, il tin secret :))
    Te pup si viata lunga blogului :*

    P.S. Agita bine sticluta inainte ;)

    ReplyDelete
  19. Nu l-am incercat niciodata... Bine, la cele 2 dati pe an cand ma dau eu cu fdt..

    ReplyDelete
  20. @Georgiana: Iti multumesc mult pentru sfaturi, voi incerca si prin metodele acestea si, daca imi schimb parerea despre acest fond de ten...promit sa revin si sa postez ca de la tine am invatat :)

    @Camy: Salut! E foarte bine ca nu ai nevoie sa folosesti fond de ten mai des, e o grija in plus, crede-ma! :)

    ReplyDelete
  21. Mie imi place, dar doar iarna. Si cu toate ca am ten gras, am luat varianta pt. ten uscat pt. ca are spf si am citit ca se aplica mai usor. Eu nu am nevoie de acoperire f. mare, mai mult de uniformizare, asa ca aplic un strat f subtire cu degetele. Cred ca ar arata infinit mai bine aplicat cu F80, dar am citit ca ar strica pensulele, mi-e teama sa incerc. Poate o sa iau o pensula Elf special pt. el, daca se gandesc si cei de la Elf Romania sa ne ofere ceva reduceri :).
    Acum mor de curiozitate sa incerc Bourjois Flower Perfection, chit ca am 4 fdt incepute. Sa vad cum rezist ...

    ReplyDelete
  22. @Coconut: cred ca si eu trebuia sa incerc varianta pentru ten uscat :(
    Si o sa fac tot posibilul sa o incerc si pe aceea.
    Am citit si eu ca pensulele folosite pentru Colorstay nu se mai curata bine dupa. Dar daca iti place fondul de ten, merita sa ai o pensula ELF pentru el.
    Cat despre fondurile de ten Bourjois...am si eu o pasiune pentru ele, asa ca te inteleg! :)

    ReplyDelete
  23. Hello! Mai intai, felicitari ca ai reusit sa pui o picatura de fdt in borcanel. In alte localitati daca iti machiezi intreaga fatza, eventual si corpul, cu tester, e ok, daca pui un gram in borcanel vin domnii si te acuza de furt. Ah, ca tu cumparasesi deja fonduri de ten de la ei pentru ca acasa sa constati ca nuanta e din alt film si-ai mers sa ti le schimbe, fara succes, ca madamele artagoase se reped la tine si iti explica faptul ca "politica magazinului nu permite schimbul unui produs, si daca l-ai cumparat de la noi data viitoare fii mai atenta", asta nu-i o problema. Un hipermarket care se respecta nu-ti schimba tie fondul de ten nedeschis doar pentru ca ai luat o nuanta cretina datorita luminii mirobolante de acolo, da? :)) Deci clar am probleme cu achizitionarea fondurilor de ten, din hipermarket sau chiar si magazinele de specialitate, unde doamnele, desi binevoitoare, vin cu nuante idioate si reusesc sa te convinga ca ai arata ca un clovn cu ceea ce vrei tu. Bun.
    In legatura cu Colorstay-ul... Mirosul este de alcool. Clar de alcool. Din acela de 90 de grade. Cred ca asta si contine. Cert e ca o culoare mult prea deschisa aplicata initial devine perfecta peste vreo ora. Acoperirea, din punctul meu de vedere, este foarte buna, tinzand spre maxim, in comparatie cu alte fonduri de ten. Matifiaza intr-adevar, adesea dupa multe ore e nevoie doar de un servetel absorbant si rezolvi micile probleme de pe frunte sau nas, in conditiile in care e prea cald. Iarna e mai greu sa strabata sebumul prin acest fdt. De asemenea, eu il blenduiesc bine, cu degetele, daca flaconul este nou. Presupun ca testerul de unde ai luat picatura era deschis de nenumarate luni, de unde si-a mai pierdut din calitati.
    PS: pentru ca iti trebuie foarte putin, eu il scot din flacon folosind un betisor sau o coada ingusta de pensula de machiaj. Astfel scot de acolo o cantitate mica si mai plusez daca e necesar. Daca il torn in palma pierd mult produs de fiecare data.
    Multumesc pentru rabdarea de a citi "minunatele" mele experiente si pentru postarea de calitate.

    ReplyDelete
  24. Da...probabil fiecare tip de ten necesita un anumit tip de fond de ten..mie personal imi place foarte mult acest fond de ten ,in schimb Max Factor - Lasting Performance nu-mi place deloc...

    ReplyDelete
  25. Ai putea lasa si niste linkuri de unde se pot cumpara aceste fonduri de ten? Ne-ar fi de folos.. adica, cel putin mie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi pare rau, dar eu prefer (si recomand) sa cumpar fondul de ten din magazine fizice mai degraba decat online (mai ales daca nu iti cunosti inca nuanta). Revlon Colorstay se gaseste in majoritatea galeriilor comerciale mari (Real, Cora, Auchan, Carrefour) la standul de cosmetice, sau in magazinele de tip drogherie (Sephora, Marrionaud, Douglas).

      Delete