Friday, February 3, 2012

Dilema de weekend :)

...Zici ca sunt de la "Revista Presei", dar nu, nu va aduc ziarul, doar o rubrica noua si, sper eu, cat mai interactiva.
In fiecare saptamana voi pune o intrebare legata de beauty (sau nu), va voi da raspunsul meu si apoi va voi ruga sa-mi spuneti si parerea voastra.

Aceasta postare e inspirata de "case mai mari" si e mereu unul din posturile mele preferate pe blogul Temptaliei sau pe blogurile ce fac parte din 'Lipstick League' (Vampy Varnish, Nouveau Cheap, Pink Sith, Clumps of Mascara, etc.).
Intotdeauna mi-am dorit ca blogul meu sa fie unul interactiv, care sa ofere informatii, dar sa tina cont si sa afiseze la loc de cinste si parerea cititoarelor, nu numai a "redactorului sef" :)

Asa ca, fara alte introduceri va prezint intrebarea saptamanii:

 
Consideri ca blogurile de beauty te-au ajutat sa economisesti bani sau te-au determinat sa cheltuiesti mai mult?

Raspunsul meu:
Sunt foarte recunoscatoare fetelor din spatele tuturor blogurilor de beauty pe care le-am citit pana acum! Consider de nepretuit postarile si pozele lor si faptul ca-si cheltuiesc banii si-si consuma din timpul personal pentru a pune pe net swatchuri, machiaje, review-uri. Eu cel putin nu cumpar aproape nimic fara sa caut inainte swatchuri si pareri pe net! Prin urmare consider ca blogurile m-au ajutat sa economisesc bani facand alegeri potrivite intr-o proportie mult mai mare decat o faceam inainte. De cand am descoperit blogosfera de beauty cumpar "avizat" si fac cumparaturi grozave! 

Dar tu?
Consideri ca blogurile de beauty te-au ajutat sa economisesti bani sau te-au determinat sa cheltuiesti mai mult? 

Astept cu interes raspunsurile voastre!







Pin It

21 comments:

  1. Consider foarte utile blogurile de beauty deoarece prin clipuri video,swatchuri,pareri personale,am putut sa imi aleg multe dintre produse in cunostinta de cauza.Prin urmare dupa ce am citit multe pareri swatchuri,am vizionat clipuri,am economisit mai multi bani deoarece am cumparat doar ceea ce am considerat ca ma reprezinta!
    Foarte utila aceasta rubrica! Stiu sigur ca prin potentialul pe care il ai ,ne poti aduce si unele postari originale!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti multumesc pentru raspuns, Mariana! Si eu simt exact ca tine, ca acum cumpar lucruri care ma reprezinta.

      Delete
  2. Poate ne spui si ceva legat de bijuterii!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. O sa incerc sa ma gandesc si la o postare legaata de bijuterii. Trebuie sa fac insa un pic de cercetare, sa "stapanesc" mai bine "materia" :))
      Iti multumesc pentru sugestie!

      Delete
  3. :)) Transformand intrebarea ta intr-un raspuns, as inlocui acea disjunctie cu o conjunctie...Chiar m-au ajutat sa economisesc caci s-a diminuat considerabil nr "rateurilor" achizitionate insa, pe de alta parte, m-au determinat sa cheltuiesc mai multi bani caci daca vad unul/mai multe review-uri pozitive ma incant cu usurinta si constat rapid ca "imi trebuie" acel produs!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha-ha! Crede-ma ca si eu m-am gandit ca daca as inlocui acel "sau" cu "si" ar fi raspunsul perfect! :))
      Totusi, daca ma uit in urma, de cand m-am alaturat forumului elle si am descoperit comunitatea de beauty, am invatat multe despre mine si despre ceea ce mi se potriveste si pot spune cu mana pe inima ca arat si ma simt mult mai bine decat inainte. Numai acesta afirmatie si merita toti banii cheltuiti pe rujulete :)) eu asa cred.

      Delete
    2. Subscriu in totalitate!
      No, je ne regrette rien...:D

      Delete
  4. Foarte faină rubrica asta. Și eu mă gândeam o dată la o astfel de rubrică cum am văzut la Temptalia ♥
    Și..ca să răspund și la întrebare... De obicei nu mă uit la review-uri și swatchuri, ci mă ghidez după cum simt :)) Caut swatchuri doar atunci când comand online și nu știu cum arată culoarea .

    Am avut și o perioadă anul trecut parcă când cumpăram ceva doar de dragul a ceea ce citeam în blogosferă, fie că îmi trebuia acel produs sau nu :))
    În ultimul timp am devenit mai cumpătată și nu am mai cumpărat ceva cosmetic de vreo 3 luni :)) Am foarte multe și e păcat să le țin acolo nefolosite. bineînțeles, fardurile niciodată nu sunt de ajuns și plănuiesc să îmi iau câteva truse Sleek, flormar, Seventeen♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca fiecare dintre noi trecem prin perioade de "hoarding" si apoi de repaos si cumpatare (pana la urmatoarea "scapare", desigur) :))
      Eu am citit intotdeuna cu sufletul la gura postarile tale despre noi achizitii si review-uri. Si da, tu erai mereu printre primele care vorbea despre un produs nou aparut. Tu esti mai mult 'early addopter', eu sunt 'follower' - astept sa vad ce scrii tu si apoi cumpar :))
      E o dinamica buna, dar acum ca vad trecut negru pe alb, parca simt ca trisez :)) Dar asa am functionat mereu: am nevoie de recomandari de la persoane de incredere pentru a ma convinge.

      Delete
  5. Si eu consider ca de cand am descoperit blogurile de beauty am facut aproape numai alegeri foarte inspirate! De asemenea am aflat de site-uri noi de cosmetice, prezentate pe paginile fetelor si am beneficiat de multe promotii gratie informatiilor oferite pe aceste bloguri!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ai dreptate, Aurora! Am si uitat de ce ponturi bune am aflat si de cati bani am economisit astfel! Numai comanda aceea pe elf.uk pe care ai dat-o pentru noi ne-a scutit pe fiecare cativa zeci de lei buni! (*happy!*) Mai vreau! :))

      Delete
  6. Acum un an nici nu stiam de blogurile de beauty pana cand intr-o zi am intrat pe site-ul celor de la ELF si era acolo o categorie cu bloguri . Asa le-am descoperit pe Anda , Koko si le-am citit toate postarile . Am inceput sa descopar alte fete si sa citesc review-uri .
    Pe de o parte m-au ajutat foarte mult sa economisesc . Cumpar un singur fond de ten care e foarte bun , nu 3 si proaste! Fac niste alegeri foarte bune si sunt rar dezamagita de vreun produs .
    Pe de alte parte ma fac sa imi doresc foarte multe . Dar am noroc ca sunt genul de persoana care nu da banii pe ceva decat daca are NEAPARATA nevoie de acel lucru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parca ai scris si pentru mine! M-am regasit in totalitate cand am citit mesajul tau(cu mica diferenta ca eu am fost introdusa in lumea blogurilor putintel mai devreme si pornind din alta sursa) Dar in rest, felul in care au evoluat lucrurile de la lectura blogului pana la achizitii din ce in ce mai bune si mai potrivite mie...m-am regasit cuvant cu cuvant in mesajul tau! Si da, si eu sunt surprinzator de cumpatata in achizitiile mele.
      Produsele despre care am scris si voi mai scrie sunt rezultatul cercatarilor indelungi "de piata". Sunt sigura ca sunt produse excelente la preturi bune si "le-am intors pe toate partile" inainte de achizitie :)

      Delete
  7. oo da, clar am cheltuit mai mult :)
    dar am aflat si o multime de lucruri bune

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rox, sper sa se compenseze una cu alta si sa fii multumita per total. Eu una sunt. :)

      Delete
  8. Hei Pisy ,
    Asa cum au spus si celelalte cititoare ale tale,blogurile de beauty m-au ajutat intr-adevar sa economisesc banutii si sa nu-i arunc pe prostii dar pe de alta parte am inceput sa ravnesc la niste produse high end care,cu siguranta m-ar lasa in ...buzunarele goale :)
    Te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alexia, din fericire pentru mine visele mele sunt inca mai marunte. Incerc sa-mi impun limite si sa nu ma gandesc la produse high-end. Cum ai spus si tu, bugetele noastre de Romanica nu sunt foarte amabile cu visele de genul asta :)
      Dar sunt multumita cel putin deocamdata cu firmele la care am acces.
      Iti multumesc pentru raspuns.
      Te pup!

      Delete
  9. Cred ca blogurile de beauty m-au ajutat sa cheltui mai putin uneori, per total insa sa fiu o cumparatoare mai avizata. Pe de alta parte insa, imi alimenteaza pasiunea pentru cosmetice si chiar am ajuns sa-mi fac si eu blog pentru a impartasi din experienta mea cu produsele pe care le incerc.pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Milena, m-am inscris cu mare drag pe blogul tau! Am apreciat si m-am bucurat de postarile-review pentru produsele Paula's Choice.
      Si eu mi-am schimbat de curand regimul de ingriire dupa sfaturile si indicatiile ei.

      Delete
  10. Pe mine ma auta sa cheltui mai mult :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poate ca e asa, dar ce cumparaturi faine faci tu! Mereu ma tenteaza ceva din cumparaturile tale! :))

      Delete