Thursday, February 2, 2012

Spring launches and drools :)))

Pe blogurile din afara au inceput sa apara deja preview-uri si chiar review-uri ale cosmeticelor ce urmeaza sa se lanseze in sezonul de primavara.
Iar eu...ma uit si balesc :))
Astazi vreau sa va arat si voua spre ce mi se scurg ochisorii:





De la Milani, una din firmele mele preferate, noile si superbele "Illuminating Face Powders".
Si pentru ca ma mancau degetele, le-am cautat si le-am gasit (big surprise!) deja pe cherryculture. Costa 10$ bucata si Milani spune ca sunt un fel de produs 3in1 - iluminator, blush si/sau bronzer, in functie de nuanta aleasa, culoarea pielii si imaginatia noastra, desigur :)
...Poate sa zica Milani orice...they had me at "Hello" :))) Nu e asa ca sunt absolut adorabile??!!
(Au scris despre ele: Muza si Nouveau Cheap)


Iar de la Physicians Formula  (un brand la care noi avem acces prin intermediul iherb.com) m-am indragostit de "Bronze Booster Glow-Boosting Season-to-Season Bronzer" (stiu ca mi-a mai aparut inca un fir de par alb cat timp am tastat toata polologhia asta)...dar uitati-va ce minunatie!!
Pe langa faptul ca e absolut superb si probabil m-ar face sa ma simt foarte rasfatata la fiecare aplicare, (semi)ratiunea imi spune ca trebuie sa fie si foarte-foarte practic: 4 pudre bronzante sub un singur capac si la indemana mea sa le potrivesc si sa le schimb in fiecare anotimp.

Va marturisesc: eu nici nu as incerca sa port cate o singura culoare odata (ar fi prea greu, banuiesc ca nu va fi o cutie gigantica, patratelele alea vor fi destul de mici), in schimb as incerca sa "prind" in pensula cate doua culori odata pe sistemul "primavara/vara" apoi "vara/toamna" si tot asa. Imi place ca 2 nuante sunt calde (primavara si toamna) si 2 reci (vara si iarna).
...Pe de alta parte, eu nu sunt o mare fana a bronzerului (mereu am preferat blushul) - sunt destul de palida si am impresia mereu ca obrajii mei beneficiaza mai mult de pe urma blushului colorat. Cel mai adesea bronzerele ma fac sa par murdara nu "sarutata de soare"...insa am gasit vreo 2 care functioneaza pentru mine. Prin urmare, nu stiu daca ar fi o achizitie "rationala" pentru mine acest produs, insa stiu ca mi-a atras atentia ca lemming*

*in argoul american = ceva ce iti doresti aproape instant; pofta.

Ar trebui sa coste la lansarea din martie 15$ si l-am descoperit cu pupilele dilatate pe blogul Muzei.

----------------------------
BIG BIG DISCLAIMER:  Cel mai probabil nu voi ajunge sa cumpar nici unul din produsele mentionate. De obicei sunt o cumparatoare (mult prea) rationala: caut 500.000 de swatchuri si ma gandesc de 100 de ori daca mi se potriveste culoarea, textura, pretul...daca nu e doar un moft...daca mai am loc pe raftul de blushuri :)))
Aceasta e doar o postare pentru a va da si voua sindromul "balit pe tastatura" de care sufar eu la 11 noaptea. As putea sa fac o postare de genul asta pe saptamana (si probabil ca o voi face! mu-ha-ha ha!!!)...dar mi-e frica sa nu va imbolnavesc de ficati si sa fiu la originea falimentului multora din voi :) 
...Vedeti ce draguta sunt eu cu voi??! :))) 

Va place "selectia" mea de azi? Vi s-a pus pata pe ceva din ce v-am aratat? :)

Voi ce va doriti cel mai mult din produsele ce abia s-au lansat?













Pin It

26 comments:

  1. Sunt cute blush-urile Milani si bronzer-ul, dar si eu sunt ca tine, stau si ma gandesc de o suta de ori daca mai am nevoie de inca un produs de makeup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, e mare lucru sa reusesti sa fii cumpatata! Mai ales cu atatea tentatii in jur :))

      Delete
  2. Ma omori! La bronzerul ala balesc de un secol deja, norocul meu ( de fapt al buzunarului meu...hm...ok, al lui hubby :)), e ca nu se gaseste la noi, ca altfel de muuuuult era al meu!
    Iar Milani....ah, am de la ei bronzer, blush, baked blush, looove them, sunt absolut divine ca pigmentatie. Ca si comparatie, blushul Milani bate Coralista la fund ca pigmentatie si staying power. Dar e bine ca le am pe amandoua, sa fiu sigura ca nu mor de pofta lor :))!
    Yep, nu sunt rezistenta la tentatii cosmetice, clar !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Claudia, eu mereu balesc la cumparaturile tale! Iti cumperi exact ce mi-as cumpara si eu daca as avea norocul sa-mi "sara in cale" si finantele. Inca ma gandesc la cumparaturile tale din Craiova - gold strike!!!

      Bronzerul o sa apara prin aprilie cred pe iherb.com. Dar daca vei pune o comanda pe iherb...siiigur nu te vei opri doar la bronzer! :)
      Mi-am dorit si eu blushuri "coapte" de la Milani (am doar din gama "mineral"), insa dupa zece ture de razgandeala am spus "pas" datorita finishului frosty/shimmery...dar mi-au ramas in minte! :)))
      As fi absolut incantata daca le-ai face un review cu swatchuri! Milani este una din firmele de la care mereu imi doresc ceva! :)

      Delete
    2. E bine ca ne incurajam reciproc :))!
      Hm, s-ar putea sa ai dreptate, ar trebui sa fac un review la Milani beauties...de fapt la mai multe, ca doar nu degeaba am 2 cosulete de blush-uri :))! Cam obsedata, asa-i ?

      Delete
    3. OMG, OMG! Vreau sa le vad pe toateeee! :) Blushurile si rujurile sunt de departe cosmeticalele mele preferate! Ne-am nimerit numai bine! :))
      Deci..ori faci review-uri cu swatchuri la toate minunile...ori ma chemi in vizita! :D

      Delete
    4. :)) Deci chiar ca ne-am nimerit, nu mai e nevoie sa iti spun cate cosulete de rujuri am ca par de-a dreptul sarita :))! Adevarul e ca eu incerc din greu sa fac rost de minuni de peste ocean, dar na...mai greu, asa ca cele pe care le am stau la loc de cinste. Ca sa iti faci o idee de dimensiunea obsesiei, singurul NARS de la mine din colectie sta frumusel deasupra tuturor iluminatoarelor :))!
      Eu te chem in vizita cu drag, Severinul e frumos, cam inzapezit ce-i drept, si cred ca pisoii mei te vor iubi :D!

      Delete
    5. AWWW!!! Nici nu e nevoie de mai mult! Sunt oficial cucerita! Fetita adorabila + pisoi + cosmeticale = LOVE intotdeuna in aritmetica mea!
      Eu zic sa faci postarea aia, ca altfel s-ar putea sa ma inzapezesc pe drum! :)
      Pupici tuturor dragalasilor din Severinul inzapezit!

      Delete
  3. Cel mai mult imi place primul blush Milani, dar momentan zic pas, sunt in project pan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multa bafta si vointa de fier iti doresc pe tot parcursul project pan! :)

      Eu imi impun restrictii pe categorii: 3 luni sa nu-mi mai cumpar fonduri de ten, sau rujuri, sau farduri...
      Momentan sunt in perioada de abstinenta de la farduri: am concluzionat ca am tot ce-mi trebuie (cel putin pe moment). Dar mai "pacatuiesc" in alte directii. (*blushing*)

      Delete
  4. Pisicut-o sa stii ca deja balesc;sunt asa de faine,parca simt cum ma cheama!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mariana, stiu cum e! Parca e cantecul sirenelor, nu ma pot impotrivi! :))
      Parca te vad ca le postezi la "shopping de cosmetice" pe forum cat de curand. :) Ca tu mereu iti cumperi lucruri super-faine!

      Delete
  5. Pudra Pudra Milani Mosaic Powder este in topul celor mai toxice produse. Oricant de bine ar arata orice produs de la Milani, ma abtin sa pun pe ten asa ceva cand stiu cat poate fi de toxic. Uite aici un articol: http://www.zf.ro/dupa-afaceri/zece-otravuri-pentru-ten-topul-celor-mai-toxice-cosmetice-9050595

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geonika, iti multumesc mult pentru articol! Habar nu aveam!
      ...Totusi, ma gandesc ca poate nu toate produsele acestei firme sunt cu probleme, doar acel produs (dar cu siguranta o sa verific lista de ingrediente la orice viitoare achizitie).

      O sa-ti dau un exemplu dintr-un alt domeniu pentru a-mi sprijini afirmatia: Sony Ericsson au un telefon care e considerat a avea cel mai mare indice SAR (de radiatii) dintre toate, dar in acelasi timp tot aceasta firma are o gama intreaga de telefonnae ecologice, votate drept cele mai "prietenoase" telefoane in raport cu mediul si cu sanatatea clientilor. Aceeasi firma - 2 extreme.
      Poate asa e si cu Milani...dar chiar nu stiam despre topul acela. Iti multumesc mult pentru avertizare!

      Delete
    2. Nu ai pentru ce :) Asa e, fiecare brand cred ca ca au categorii de produse excelent formulate si produse foarte slab dpdv calitativ. Important e sa incercam si sa descoperim ce e bun pentru noi fara sa ne punem totusi sanatatea in pericol. Iar poza aia cu blush-urile Milani... ma face sa salivez, recunosc :)

      Delete
  6. Bronze Booster Glow-Boosting Season-to-Season Bronzer arata super misto si probabil mi l-as cumpara fara sa clipesc...si de pe net, fara sa il vad...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Larisa, nu ma incuraja ca sunt foarte influentabila in perioada asta! :)))
      Din pacate, trebuie sa asteptam pana in martie pentru a-l cumpara. Atunci va fi lansarea oficiala.

      Delete
  7. Pe mine m-au innebunit fetele din US cu drugstore haul-urile lor. Sunt atatea produse ce au aparut la ei si le vreau si eu de la Revlon, Maybelline, L'oreal, etc. :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anda, daaaaa!!! Au aparut atatea minunatii si am balit la atatea haul-uri si swatchuri incat cateodata nici nu pot sa concep ca probabil la noi vor mai trece inca 6 luni pana vom vedea (daca avem noroc) un Revlon Lip Butter sau un fard Maybelline Color Tattoo...e trist...simt ca deja "le cunosc" dar sunt atat de departe :)

      Delete
  8. Al treilea de la Milani mi se pare incredibil de frumos! :) Si ca design, si nuantele, si faptul ca e 2in1, blush si iluminator.
    Apropo, azi am ridicat de la posta un coletel pretios cu Luminous de la Milani si LA Girl Pro Conceal :D:D
    Blushul l-am descoperit prin tine (parca si corectorul la fel) si OMG, it's preeeety!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Georgiana, nici nu stii ce inseamna pentru mine sa citesc asta!
      Acesta este fix motivul pentru care m-am hotarat sa deschid acest blog, iar daca esti multumita de noile achizitii si te-ai gandit macar o secunda la mine, inseamna ca a meritat fiecare secunda!
      Sper sa iti placa si sa le porti cu multa placere! LA Girl Pro Concealer tot ieri mi-a ajuns si mie de pe "cherry" :) Luminous il am de aproape un an si e de departe blushul meu preferat.

      Iar din noile pudre Milani pe care le-am prezentat, si mie tot la al treilea mi-a ramas gandul. Deci...se pare ca avem gusturi similare :)
      Te pup! Iti multumesc mult pentru mesaj, mi-a facut ziua mult mai frumoasa!

      Delete
  9. Blushul din stanga... il vreau... TREBUIE... :(( daca ai surse, fa cat mai multe postari de genul, eu sunt mereu aia care afla in ultima clipa de niste noi produse interesante. Nu am surse, nici nu am stat sa caut, dar la tine intru zilnic, asa ca ma multumesc sa citesc de aici. Si.... vreau blushul ala........

    ReplyDelete
  10. MooNy, blushul e deja disponibil pe cherryculture, dar e inca scumput. Ar merge sa " ne pastram" pentru o reducere mai mare, ca oricum se adauga si transportul.

    In rest: multumesc pentru incurajari! :)) Daca mai vad ceva dragut, sigur voi posta :) Am mai pus ochii pe niste noi blushuri stick de la NYX care arata tare bine. Si noile farduri crema ultrarezistente de la Maybelline - Color Tattoo - ar trebui sa fie varianta ieftina (dar la fel de minunata) a MUFE Aqua Creme sau/si MAC Paint Pots...Mai vrei sa stii? Pot sa o tin asa toata ziua :))
    Huuugs!

    ReplyDelete
  11. De color tatoos stiu :D visez la ala gold-oliv :X

    ReplyDelete